Díky pane Mistr kamenů za nabídku.
Ale toto už bych opravdu nezvládal.
Zrcadlově naleštit, nabrousit na holení aby brala vlas mezi prsty, nebo dokonce na tu obrovskou sekeru vyrobit střenky a Bulíkova oka velikosti vejce - jde mi mráz po zádech
Holenie nožom
Re: Holenie nožom
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
když jsem slyšel, že katana je vlastně žiletka, jenom dlouhá šedesát centimetrů..jen jsem "moudře" pokýval hlavou...
Naposledy upravil(a) relka dne 04 srp 2010, 11:57, celkem upraveno 1 x.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
A já mám sekeru kanadského typu, 2,7kg hmotnost hlavy, 14cm ostří, 85cm topůrko! A včíl mistrujte!Radgost píše:Tak jo, na podzimní setkání vezmu svou fiskarsku.
Uvidíme co se z ní dá vymáčknout.
Jen já mám proti této fotce hlavu a topůrko barvené černou barvou a ne oranžovou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Zipíno dne 04 srp 2010, 10:13, celkem upraveno 2 x.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Tahle moje štípačka má tříkilovou hlavu.
Nabrousíš mi ji Zipíno?
Nabrousíš mi ji Zipíno?
Strenky se zmaknou pane mist a buli voka delat nemusis. Podle toho jak vyvalujes ty svoje tak ty by meli stacit.
Už to začalo, podáš prst a hned na něj vezmou celou sekeru.
A to jsem měl představu, že Břitevník je decentní gentleman který jako holicí nástroj, má krásnou, do detailu vypracovanou Břitvu,
uloženou v půvabném pouzdře, které opatrně otvírá aby se pokochal krásou jemného nástroje.
A ono houby - drvoštěp je to Sekerou hned na vousy a to dokonce těžší, než je samotná hlava.
Hrůza - já nemohu ani pomyslet na to co vy myslíte - jak se holit.
Napadá mě už jenom poslední - motorová pila.
Kde to jenom skončí
A to jsem měl představu, že Břitevník je decentní gentleman který jako holicí nástroj, má krásnou, do detailu vypracovanou Břitvu,
uloženou v půvabném pouzdře, které opatrně otvírá aby se pokochal krásou jemného nástroje.
A ono houby - drvoštěp je to Sekerou hned na vousy a to dokonce těžší, než je samotná hlava.
Hrůza - já nemohu ani pomyslet na to co vy myslíte - jak se holit.
Napadá mě už jenom poslední - motorová pila.
Kde to jenom skončí
Stihl 361 mi odpočívá v garáži.
Před dvěma týdny jsem kácel třešni a nevšiml si plotového drátu, který se vinul u kořene.
No a protože jsem fakt zabral tak to parádně zajiskřilo, pila mě kopla jak kůň a bylo po řetězu.
Broušení po tobě Petře chtít nebudu - ten už nenabrousíš ani ty.
Před dvěma týdny jsem kácel třešni a nevšiml si plotového drátu, který se vinul u kořene.
No a protože jsem fakt zabral tak to parádně zajiskřilo, pila mě kopla jak kůň a bylo po řetězu.
Broušení po tobě Petře chtít nebudu - ten už nenabrousíš ani ty.
No ale zase takto "upravené" ostří dělá pěkně hladký řez
Na holení by to sice nebylo, ale depilace by byla zajímavá.
Na holení by to sice nebylo, ale depilace by byla zajímavá.
Tak a teď už to není "Pokec o všem, co za to stojí" ale "Pokec o něčem, co za to nestojí"
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Pridal bych svuj skromny nazor, ze holeni nozem stoji za starou backoru. Taky to zvladnu, taky si dokazu nabrousit noze, ale pro britevnika to postrada jakykoliv smysl.