Jarní setkání Břitevníků 2011
Re: Jarní setkání Břitevníků 2011
Asi mi to na celý víkend nevyjde,ale v sobotu bych se stavil na kus řeči,kde přesně to je?
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. Wink
V diáři poznamenáno, jakmile se prochrchlám z neschopenky, tak si u šéfa zamluvím dovolenou.
Mapa:BBarret píše:Asi mi to na celý víkend nevyjde,ale v sobotu bych se stavil na kus řeči,kde přesně to je?
viewtopic.php?p=10636#p10636
Hmmm.... bude tady na foru zveřejněna nějaká fotodokumentace, aby ti co se neúčastní, mohli dostatečně zalitovat ?
Snad ano.
Přijeď, z Bludova to není tak daleko.
Přijeď, z Bludova to není tak daleko.
Daleko to není, ale připadal bych si tam asi jako dítě z mateřinky na akci dospělých gentlemanů a ladies, snad jindy, až se s Břitvou víc skamarádím a budu se cítit alespoň na Břitevnickou základku /to už jsem v réálu tatovi taky upíjel pivo
Tož to nevím proč mi na setkání říkají "Peťánku", když už mám podle Tebe být dospělý.
Jen počkej až se tam vybalí drahé kamení a železo (i hromové), co tam bude mymyn
Nikdo není starší, než sám rozhodne.
Jen počkej až se tam vybalí drahé kamení a železo (i hromové), co tam bude mymyn
Nikdo není starší, než sám rozhodne.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Chrudos: Prostě přijeď, jsou tam lidi od 19 do ?-let a i posledně tam byli lidi co si ještě s břitvami moc nerozuměli a našli inspiraci a rady i tak.
Jasně, na srazech neřešíme nesmrtelnost brouka, nýbrž tam probíhá uvolněná atmosféra.
Pokud vím, tak jako úplný začátečník tam rozhodně nebudeš sám.
Pokud vím, tak jako úplný začátečník tam rozhodně nebudeš sám.
Díky moc za vřelé pozvání, je to moc lákavé, ale teď mi to bohužel nevyjde , v budoucnu určitě.