urcenie kamena?
Re: urcenie kamena?
Zdravím odborníky přes kameny, pomůžete mi určit co je to za kámen, zda bude vhodný po úpravách - zalapování na broušení břitev, a zda se brousí na obou stranách. Velikost kamene cca 8,4 x 4,5 x 1,8 cm, barva hnědá a světle béžová. Pavel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pravděpodobně Coticule, velice dobrý a stále ceněný kámen.
Popravde z tehle fotek se toho moc urcit neda. Zvlaste po tom co jsem koukal na kameny prodavany pod Narexem coz jsou syntetiky a barevne kombinace maji velice podobny na
Kámen by to měl být starý, zkusím lepší fotky tu, ale moc to neumím
Tak mě to ještě zrovna nedalo a ještě jsem ho šel srovnat, začal jsem na 240 - kámen měkký na obou stranách, úběr celkem velký, srovnal jsem i hrany, přešel jsem na 600 a pak jsem dal zrovna 1200. Kámen je zcela určitě přírodní, hnědá strana mi přijde hrubší, světlá jak dětská prdelka. V broušení předpokládám zařadit na konec?
Tak ti muzu potvrdit ze ten svetly je Coti a ten tmavy je modry belgican ( BBW). hezky ulovek
za dvě stovky nekup to , hlavně se mi líbil, kam zařadit v broušení?
Pokud je opravdu taj jemný, tak je to finišer. Zde na fóru je o něm samostatné vlákno!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Popravde obe strany jsou pouzitelne a zalezi jestli pouziti slurry na brouseni anebo jen ciste vody na finis. Taktez druha strana je pouzitelna k brouseni.
Poprosil by som o určenie kamenov ten obojstranny mi jeden pán ponuka za 8eur a ten druhy aj s puzdrom za 15 premýšlam či vziat oba alebo len ten obojstranný
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.