No Wikingu, nepodceňuj nás. Tak Browninga .50 BMG nevím kde sehnat ale kdyby ti stačila v obdobné ráži 12,7 mm DŠK tak to by šlo zařídit. Jenom musíš dodat toho Japonce s katanou .
A ještě nevím kde sehnat rychloběžné kamery.
Kraviny nonplus ultra
Re: Kraviny nonplus ultra
Hmm..když odstřelovači mezi sebou soutěží, kdo rozštípne kulku na dvě pravidelnější části o břit upevněného nože, to celkem chápu.Jim jde o přesnost. A ten nůž tu jednu ránu, jak jsem viděl vydržel. Ale v tomhle případě jde jen o to, kolik toho ta čepel vydrží nežli jí ty kule umlátí.
Naposledy upravil(a) relka dne 14 čer 2012, 13:45, celkem upraveno 1 x.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Škoda krásné čepele. Už první kulka vyštípla škaredý kus na břitu.
Podle mě to je jen zhovadilost. Na tohle není čepel katany stavěná.
Podle mě to je jen zhovadilost. Na tohle není čepel katany stavěná.
Je zajímavé si pustit ten snímek po krocích.
Ukázalo mi to zvláštní tvar střel. Namísto válcové střely s balistickou špičou, se mi ukázaly střely s kolmou hranou - klasický válec. Nevím jestli je to optický klam nebo upravené střelivo. Dále - i když by byla střela špičatá, tak střela nikdy netrefí na řeznou hranu dokonale uprostřed ale vždy kousek od osy a tím pádem je ostří nejprve namáhané do boku a tím se láme (plášťová střela) a teprve poté dochází k zaříznutí do materiálu střely. Též je vidět, že střela která čepel urazila má jinou barvu a hlavně naráží do čepele pod zváštním úhlem, jakoby z boku. První střely s čepelí sotva pohnou ale tato ji celou prudce prohne do boku a vzápětí urazí. Možná jsem příliš detailní v dívání, ale něco mi nesedí. Taky ten pohled toho Mistra když držel přeraženou čepel, hodně vypovídá. Viděl zneuctění a zničení meče a své poctivé práce...
Ukázalo mi to zvláštní tvar střel. Namísto válcové střely s balistickou špičou, se mi ukázaly střely s kolmou hranou - klasický válec. Nevím jestli je to optický klam nebo upravené střelivo. Dále - i když by byla střela špičatá, tak střela nikdy netrefí na řeznou hranu dokonale uprostřed ale vždy kousek od osy a tím pádem je ostří nejprve namáhané do boku a tím se láme (plášťová střela) a teprve poté dochází k zaříznutí do materiálu střely. Též je vidět, že střela která čepel urazila má jinou barvu a hlavně naráží do čepele pod zváštním úhlem, jakoby z boku. První střely s čepelí sotva pohnou ale tato ji celou prudce prohne do boku a vzápětí urazí. Možná jsem příliš detailní v dívání, ale něco mi nesedí. Taky ten pohled toho Mistra když držel přeraženou čepel, hodně vypovídá. Viděl zneuctění a zničení meče a své poctivé práce...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
V pásu mají střely klasického tvaru, tak že bych to přičítal nekvalitě videa.
Když zohledníme rotaci střely, to, že nepůjdou do jednoho místa tak je zřejmé, že to není nijak ideální druh zátěže
Výraz mistra, no všiml jsem si toho ale nevím co čekal. Při energie 18 - 20 tisíc J bych si na katanu sám nevsadil.
Když zohledníme rotaci střely, to, že nepůjdou do jednoho místa tak je zřejmé, že to není nijak ideální druh zátěže
Výraz mistra, no všiml jsem si toho ale nevím co čekal. Při energie 18 - 20 tisíc J bych si na katanu sám nevsadil.
Staré moudro praví:
"Ženu a sklo nepodrobuj zkoušce."
rozšířeno - a do Katany nestřílej
"Ženu a sklo nepodrobuj zkoušce."
rozšířeno - a do Katany nestřílej
Nesmyslmost tohoto testu je dána i tím obrovským rozptylem zásahů, který je vidět na stěně za čepelí! Hold jsou Američani naprostý......
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Nejsou zlí ti co zlo páchají,
ale je nutno ztrestat ty co to zveřejní....
Takový chemtrails je toho názorným příkladem...
http://tajomstva.org/chemtrails/chemtra ... e-evoluce/
ale je nutno ztrestat ty co to zveřejní....
Takový chemtrails je toho názorným příkladem...
http://tajomstva.org/chemtrails/chemtra ... e-evoluce/