Já mám vodu abnormálně měkkou takže nevím jak se bude chovat v tvrdé vodě.
Železitá voda to je zase něco jiného, takže nejspíš každému bude fungovat něco jiné.
Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
V noci slyším i vousy růst
Tak zůstanu u svých dvou, tří osvědčených mýdel. Barbus mi naštěstí problémy nedělá a nějak si nedovedu ani představit že bych po oholení a pohlazení kamencem nic necítil... A vlastně ani pořádně nevím jaká voda v Praze je, ale určitě dobrá, kvůli pěně jsem to nemusel nikdy řešit. Na Barbus si jí v konvici převařím, to jen kvůli teplotě kterou z kohoutku nedostanu. Tak dík a pokud by někdo na nějaké horké vodě odolné mýdlo narazil...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Praha 10 a 9 by měla být z Jizery od Káraného, snad nejlepší voda. Žádná tvrdá to není, ani v rychlovarné konvici se moc neusazuje.
Tak pánové svého vlastně prvního bakelitového Barbusa /ano jsem z moravského Slovácka z Hradišťa/ mám doma a měl bych takovou otázku,jak asi staré může být ?
Na papírové bílé krabičce je psáno DM Kozmetika Levice a na bakelitu Palma odborový podnik Bratislava závod kozmetika Levice. Myslím mistr břitvy PetrS někde psal,že podle obalu /popisu,loga obalu/ se dá určit cca rok výroby.Nějak počítám ,že cca kolem 30let bude ten Barbus starý.
Na papírové bílé krabičce je psáno DM Kozmetika Levice a na bakelitu Palma odborový podnik Bratislava závod kozmetika Levice. Myslím mistr břitvy PetrS někde psal,že podle obalu /popisu,loga obalu/ se dá určit cca rok výroby.Nějak počítám ,že cca kolem 30let bude ten Barbus starý.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Když už je tu zmíňka o starém Barbusu, tak mám pocit, že tu před pár lety byl srovnávám s tím moderním. Někomu i po letech seděl lépe než ten nový. Měl by někdo nápad, kde by se dal sehnat?
No moderní Barbus je od minulé zimy a ten v modrém kelímku je tady hodně dlouho, zároveň je přímým nástupcem
Barbusu v červeném bakelitu.
Ten "starý" Barbus v modrém kelímku seženeš všude, pokud chceš ten pravý vojenský možná ho najdeš ve výprodeji nějakého army shopu, co vyprodává zbytky vojenských skladů z 90 let.
Občas se objeví na burzách s vojenskou technikou na hromádce s bílou utěrkou se zeleným pruhem na boku, vedle toho se složeným žlutým pyžamem, pikslou globínu a pod ...
Barbusu v červeném bakelitu.
Ten "starý" Barbus v modrém kelímku seženeš všude, pokud chceš ten pravý vojenský možná ho najdeš ve výprodeji nějakého army shopu, co vyprodává zbytky vojenských skladů z 90 let.
Občas se objeví na burzách s vojenskou technikou na hromádce s bílou utěrkou se zeleným pruhem na boku, vedle toho se složeným žlutým pyžamem, pikslou globínu a pod ...
V noci slyším i vousy růst
Zdravím Vás kolegové,
vím, že je to veřejná informace. Ale přeci jen ji vypíchnu.
Opět supermarket Lidl má retro edici Barbus v kelímku. Cena je 39,90 za kalíšek 150 ml
obrázky z minulé retro edice zde: https://1drv.ms/f/s!AuxzsTO-430BnF3rDyyoDCr-HvNo
Akce začíná dne : po 24. 10. – ne 30. 10.
Akce je vidět na letáku na stránce 9. Barbus je v levém dolním rohu.
Jen pro zajímavost mají tam i Pitralon F 100ml za 29,90. To je ale dle mého stejná cena jako normální edice.
Tak to jen tak pro nadšence.
David
vím, že je to veřejná informace. Ale přeci jen ji vypíchnu.
Opět supermarket Lidl má retro edici Barbus v kelímku. Cena je 39,90 za kalíšek 150 ml
obrázky z minulé retro edice zde: https://1drv.ms/f/s!AuxzsTO-430BnF3rDyyoDCr-HvNo
Akce začíná dne : po 24. 10. – ne 30. 10.
Akce je vidět na letáku na stránce 9. Barbus je v levém dolním rohu.
Jen pro zajímavost mají tam i Pitralon F 100ml za 29,90. To je ale dle mého stejná cena jako normální edice.
Tak to jen tak pro nadšence.
David
David a jeho žiletky
Informace pro někoho pavděpodobně užitečná, ale že bych to musel číst dvaktát! (? mysleno ve dvou různých postech)
Ahoj,vsezved píše:Informace pro někoho pavděpodobně užitečná, ale že bych to musel číst dvaktát! (? mysleno ve dvou různých postech)
narážíš na to, že jsem to dal i do sekce sleva produktů.
viewtopic.php?f=81&t=1154&start=50#p35798
Ano máš pravdu. To, abych zase nedostal vynadáno, že jsem to tam nedal a bylo to pouze ve vláknu o výrobku.
Tak proto
David
David a jeho žiletky
Kdo mne zná osobně ví, že jsem "frflací" od přírody a rád kritizuji.