Mýdlo Barbus
- LukasSimir
Re: Mýdlo Barbus
Ucho.. Díky Drvoštěpovi jsem už vyzkoušel i Active a bylo to sice o fous lepší, ale pořád to není ono. Obličej mám více podrážděný..Zkoušel jsem teď novou žiletku jen s Prorasem a druhý den se Zuzankou. Nebe a dudy. To, co jsem při Active, nebo Prorasu musel brát nadvakrát, tak Zuzanka sfoukne na první dobrou. Aspoň už mám jasno
Dnes jsem narazil na http://aukro.cz/stare-mydlo-na-holeni-b ... 09183.html . Chvilku jsem přemýšlel, zda si ho nekoupil, ale zas tolik odvahy na vyzkoušení nemám, nebo spíše má tvář je vybíravá a nepobere vše . Myslím že se tady najde někdo komu udělá větší radost, než mě jako jako uložena rarita v šuplíku.
Řekl bych že na holení to už nebude, přeci jenom uběhl nějaký ten pátek od výroby,
ale na druhou stranu zdejší sběratelé určitě ocení onen bakelitový kelímek do sbírky.
ale na druhou stranu zdejší sběratelé určitě ocení onen bakelitový kelímek do sbírky.
V noci slyším i vousy růst
Já mám také mýdlo od paní Zuzanky, ještě k tomu speciál na objednávku vegan verzi.
Ze začátku jsem také měl problémy s tvorbou pěny. Ale po komunikaci s paní Zuzkou se to povedlo vychytat.
EDIT Wiking: Jak souvisi tento prispevek s tematem "Mydlo Barbus"??
Ze začátku jsem také měl problémy s tvorbou pěny. Ale po komunikaci s paní Zuzkou se to povedlo vychytat.
EDIT Wiking: Jak souvisi tento prispevek s tematem "Mydlo Barbus"??
Pokud si ho někdo koupí...bude třeba i na holení. Jen bude mít natažený "odér" z bakelitu. Po asi třech dnech bez víčka vyvětrá...Podobných kousků tu před několika lety pár proběhlo a jeden mám doma. Pár desítek let nemá na tento produkt podstatný vliv...Vousáč píše: že na holení to už nebude
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Další mýdlo složením jako Barbus,ale bez kyseliny borité.
Valobra menthol (mandlové bude stejné.)
Aqua, Potassium Cocoate, Potassium Palmitate, Potassium Stearate, Glycerin, Palmitic Acid, Sodium Cocoate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Cocos Nucifera, Parfum
Valobra menthol (mandlové bude stejné.)
Aqua, Potassium Cocoate, Potassium Palmitate, Potassium Stearate, Glycerin, Palmitic Acid, Sodium Cocoate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Cocos Nucifera, Parfum
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
- Slovak Boy
Poslednú dobu je Barbus veľmi dobrý a voňavý. Mäkké mydlo, ktoré sa dá nanas at do misky a tvorí výbornú voňavú a bohatú penu.
Viete, že Omega mydlo je tiež vyrobené v Smižanoch a je to vlastne Barbus mydlo v inej vôni?
Len si ho v Herbadrug objednali ľudia z Omegy aby to pre nich vyrobili. Asi sa im páči kvalita aj cena.
Mne ale nevonia tak dobre ako Barbus. Barbus Active je dokonca ešte lepší, ako Barbus modrý, čo sa vône týka.
http://www.shaving-shack.com/omega-shav ... -147g.html
píšu tam Made in Italy, ale to bude asi tá druhá verzia krému. To mydlo vyfotené na fotke vľavo je vyrobená na Slovensku.
Viete, že Omega mydlo je tiež vyrobené v Smižanoch a je to vlastne Barbus mydlo v inej vôni?
Len si ho v Herbadrug objednali ľudia z Omegy aby to pre nich vyrobili. Asi sa im páči kvalita aj cena.
Mne ale nevonia tak dobre ako Barbus. Barbus Active je dokonca ešte lepší, ako Barbus modrý, čo sa vône týka.
http://www.shaving-shack.com/omega-shav ... -147g.html
píšu tam Made in Italy, ale to bude asi tá druhá verzia krému. To mydlo vyfotené na fotke vľavo je vyrobená na Slovensku.
O tom žádná, Barbus Active je voňavější a hlavně s ním nemám problémy při holení, tak jako s modrým Barbusem.
Omegu bych hodnotil jako velice dobré mýdlo co do holících vlastností, ale vůně je fakt tak vtíravá, že jsem ji po pár týdnech vyloženě nesnášel.
Už kvůli té vůni si Omegu podruhé nekoupím.
Nedávno jsem si pořídil Barbus Sport, tak si říkám, že by nebylo od věci si po 3 letech koupit i modrý Barbus, třeba se jeho vlastnosti zlepšily ...
Omegu bych hodnotil jako velice dobré mýdlo co do holících vlastností, ale vůně je fakt tak vtíravá, že jsem ji po pár týdnech vyloženě nesnášel.
Už kvůli té vůni si Omegu podruhé nekoupím.
Nedávno jsem si pořídil Barbus Sport, tak si říkám, že by nebylo od věci si po 3 letech koupit i modrý Barbus, třeba se jeho vlastnosti zlepšily ...
V noci slyším i vousy růst
V putovním balíku jsem mezi mnoha různými mýdly objevil i zelený Barbus. (žeby Sport?)
Musel jsem ho vyzkoušet. Někdy si toho zelenáče koupím. S červeným Prorasem patří ten Barbus
mezi "žravá mýdla", co se změkčování vousů týče.
Barbus Active patří k mým oblíbeným mýdlům, hned po Prorasu. Prostě klasika.
Jaké zkušenosti máte s Barbusem Sport?
------
Sorryjako za OT:
Zdravím Juraj, Edwin Jägger robí o stošest.
Musel jsem ho vyzkoušet. Někdy si toho zelenáče koupím. S červeným Prorasem patří ten Barbus
mezi "žravá mýdla", co se změkčování vousů týče.
Barbus Active patří k mým oblíbeným mýdlům, hned po Prorasu. Prostě klasika.
Jaké zkušenosti máte s Barbusem Sport?
------
Sorryjako za OT:
Zdravím Juraj, Edwin Jägger robí o stošest.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Ahoj Petře,
jen ty nejhorší. Pro mě je suché, špatně se s ním pracuje. Když jsem přidal trošku oleje tak se radši celý krém zdrcnul. To už je pro mě lepší krém Barbus s glycerinem.
No tady vidíš, že každému sedí něco jiného.
Tyto krémy se nesnáší s olejem Barbus před holením ani sprchovým gelem Barbus.
David
David a jeho žiletky