A je to pravda, každému sedí něco jiného.
Než se objevil na trhu Barbus Active, patřilo mýdlo Barbus Sport ( zelené) k mým nejoblíbenějším z řady Barbus.
Teď je na čestném druhém místě a jsem s nim spokojený, no možná až na tu mírně chemickou vůni
Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
V noci slyším i vousy růst
Odebral jsem z putovního balíčku vzorek zeleného Barbusu a po 14 dnech v pytlíku pěkně nafouknul. Tak jsem zkoušku již neryskoval a obsah šel do koše. Ale Active opužívám ve spěchu s žiletkou rád, je to taková jistota.
Taky jsem dneska vybral poslední zbytek toho zelenáče ze sáčku - dealerky z putovního balíku.
Tentokrát jsem na dnešní holení vynechal balzám, pre shave olej i VPH. Prostě nic, co by ovlivňovalo hydrataci kůže.
Strojek EJ DE96, 4x použitá čepelka Derby Premium a štětka kanec.
Umyl jsem hlavu mírně teplou vodou s obyčejným kopřivovým šamponem.
Mýdlo jsem nanesl přímo na tvář a napěnil. Edwin klouzal po mý tváři jedna radost. Holení na 4 tahy.
Vysušení mírné jako peříčko, stačilo mi jen promnout tváře dlaněmi ruky a ten pocit zmizel.
Ten starý Barbus v bakelitu, to byla jinačí třída.
Už je to pět hodin po tomto oholení a cítím se pořád v pohodě.
Tentokrát jsem na dnešní holení vynechal balzám, pre shave olej i VPH. Prostě nic, co by ovlivňovalo hydrataci kůže.
Strojek EJ DE96, 4x použitá čepelka Derby Premium a štětka kanec.
Umyl jsem hlavu mírně teplou vodou s obyčejným kopřivovým šamponem.
Mýdlo jsem nanesl přímo na tvář a napěnil. Edwin klouzal po mý tváři jedna radost. Holení na 4 tahy.
Vysušení mírné jako peříčko, stačilo mi jen promnout tváře dlaněmi ruky a ten pocit zmizel.
Ten starý Barbus v bakelitu, to byla jinačí třída.
Už je to pět hodin po tomto oholení a cítím se pořád v pohodě.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Vy mě teda dáváte - úplně mám chuť ten zázrak (Barbus sport) vyzkoušet, ale když čtu složení...
ptám se sám sebe, mám to zapotřebí?
Herbadrug vyrábí i krém Alpa Windsor-stejné složení - holící vlastnosti výborné a i vůně se mě libila...takže věřím že holení tím Sportem je pohoda.
Je vidět, že tyto produkty Herbadrug umí velmi dobře - ubrat té chemie,tak strčí do kapsy všechny věhlasné značky.
O mýdle už jsem se dost naučil a tvrdím, že Barbus má dokonalé základní složení a obrovský potenciál - vaše zkušenosti to jen potvrzují.
ptám se sám sebe, mám to zapotřebí?
Herbadrug vyrábí i krém Alpa Windsor-stejné složení - holící vlastnosti výborné a i vůně se mě libila...takže věřím že holení tím Sportem je pohoda.
Je vidět, že tyto produkty Herbadrug umí velmi dobře - ubrat té chemie,tak strčí do kapsy všechny věhlasné značky.
O mýdle už jsem se dost naučil a tvrdím, že Barbus má dokonalé základní složení a obrovský potenciál - vaše zkušenosti to jen potvrzují.
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
A to ešče máš u mě vzorky od Razor Master mýdel
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Zdravím Vás kolegové,
po dlouhé době jsem se oholil s mýdlem Barbus Active. A konečně jsem identifikoval vůni. Dneska mi to přišlo, že v mýdlu Barbus Active je stejná či podobná vůně jako Olimon voda po holení.
Jinak holení super... na první otočení v misce hodně pěny. Ale dneska mi přišla taková více suchá. Je to možná i tím počasím, že člověk je rozhozený.
Zeptám se tedy kolegové co v tomto mýdle cítíte za vůni.
Já jsem v tom cítil takové zemité vůně citrusové plody a dřevo. Prostě vůně Olimonu.
No nic to byl takový rychlý příspěvek v dusném dni.
David
po dlouhé době jsem se oholil s mýdlem Barbus Active. A konečně jsem identifikoval vůni. Dneska mi to přišlo, že v mýdlu Barbus Active je stejná či podobná vůně jako Olimon voda po holení.
Jinak holení super... na první otočení v misce hodně pěny. Ale dneska mi přišla taková více suchá. Je to možná i tím počasím, že člověk je rozhozený.
Zeptám se tedy kolegové co v tomto mýdle cítíte za vůni.
Já jsem v tom cítil takové zemité vůně citrusové plody a dřevo. Prostě vůně Olimonu.
No nic to byl takový rychlý příspěvek v dusném dni.
David
David a jeho žiletky
Dnes jsem při ranním holení otevřel novou tubu Barbus Sport a zarazily mne hned dvě věci.
Zaprvé holící krém není pastovitý , ale přímo mi do misky vytekl, jak je řídký.
Zadruhé vůně je změněná, žádná chemická jako dříve, ale něco jako lesní vůně s lučními květy.
Tak trochu připomíná vůni Barbus Active, ale ne tak výraznou, což mne mile překvapilo...
Zaprvé holící krém není pastovitý , ale přímo mi do misky vytekl, jak je řídký.
Zadruhé vůně je změněná, žádná chemická jako dříve, ale něco jako lesní vůně s lučními květy.
Tak trochu připomíná vůni Barbus Active, ale ne tak výraznou, což mne mile překvapilo...
V noci slyším i vousy růst
-