Zdravím!
Ja bych měl na Vás dámy a pánové taky dotaz. Jaký používáte šampóny na vlasy a jaké jsou Vaše zkušenosti s nima.
Přiznám se, že jsem doposud nenašel ten, který by mi plně vyhovoval. Mě se hodně mastí vlasy, naopak jiným se zase dělají lupy. Takže kdo používáte co?
Oblibena kosmetika - kdo co pouzivate?
Re: Oblibena kosmetika - kdo co pouzivate?
Na mastné vlasy je nejlepší dle mých zkueností Revalid z lékárny
Carpe diem
Ja si umyvam hlavy olivovym (tuhym) mydlem ze Syrie.
Vim ze je to trochu neobvykle, ale me to vyhovuje, pri delce vlasu max 2 cm to neni nic neobvykleho.
Mam spise mastnejsi vlasy, i kdyz kratke, takze to neni tak moc videt.
Kdybych byl metalista s vlasy po pas, jiste bych ale uzival neco jineho.
Ale rad doporucim skvely sampon pro lidi do maji lupy- CIEN z Lidlu.
Foto: > http://www.lidl.de/media/product/0/0/5/ ... egular.jpg
Nedelam si legraci je to levny produkt z discountu, ale me zene sedi vice nez drahe "znackove" protilupove sampony po kterych ji desne svedi hlava.
I chemicky je tento protilupovy Cien velmi solidni, presneji receno, ma lepsi slozeni nez ty drahe, znackove. Nebudu jmenovat ktere, jiste pochopite.
Je to paradox ale je to pravda..
Zde je ale treba mit na pameti, ze kosmeticke produkty maji tu zvlastnost, ze to co vyhovuje jednomu nemusi vyhovovat druhemu!!! a ti lide muzou byt napr. jednovajecna, temer identicka dvojcata!! Mejte prosim na pameti, ze neexistuje zadna univerzalne dobra kosmetika, existuje jen kosmetika, ktera danemu jedinci bud vyhovuje, nebo je neutralni, a nebo nevyhovuje. Zadna ctvrta moznost neni!
Ze napr. prirodni kosmetika byva lepe snasena nez chemicka, to je zrejme. Ale kdyz nekomu vyhovuje i ten nejlevnejsi sampon, beru to. Cena a kvalita jsou zcela ruznorode pojmy.
Vim ze je to trochu neobvykle, ale me to vyhovuje, pri delce vlasu max 2 cm to neni nic neobvykleho.
Mam spise mastnejsi vlasy, i kdyz kratke, takze to neni tak moc videt.
Kdybych byl metalista s vlasy po pas, jiste bych ale uzival neco jineho.
Ale rad doporucim skvely sampon pro lidi do maji lupy- CIEN z Lidlu.
Foto: > http://www.lidl.de/media/product/0/0/5/ ... egular.jpg
Nedelam si legraci je to levny produkt z discountu, ale me zene sedi vice nez drahe "znackove" protilupove sampony po kterych ji desne svedi hlava.
I chemicky je tento protilupovy Cien velmi solidni, presneji receno, ma lepsi slozeni nez ty drahe, znackove. Nebudu jmenovat ktere, jiste pochopite.
Je to paradox ale je to pravda..
Zde je ale treba mit na pameti, ze kosmeticke produkty maji tu zvlastnost, ze to co vyhovuje jednomu nemusi vyhovovat druhemu!!! a ti lide muzou byt napr. jednovajecna, temer identicka dvojcata!! Mejte prosim na pameti, ze neexistuje zadna univerzalne dobra kosmetika, existuje jen kosmetika, ktera danemu jedinci bud vyhovuje, nebo je neutralni, a nebo nevyhovuje. Zadna ctvrta moznost neni!
Ze napr. prirodni kosmetika byva lepe snasena nez chemicka, to je zrejme. Ale kdyz nekomu vyhovuje i ten nejlevnejsi sampon, beru to. Cena a kvalita jsou zcela ruznorode pojmy.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Díky za odpovědi. Vyzkouším...
Jeste prispeji svou troskou do mlyna. Revalid pouziva ma manzelka a tez myslim, ze je to dobry produkt. Ja si nakonec zvykl na jiny produkt z lekarny - Alpecin C1. Nemecky kofeinovy sampon bez silikonu s panthenolem. Mam velmi jemne vlasy, takze jakmile pouziji nejaky sampon se silikony, vlasy mi pak letaji. Na druhou stranu pokud pouziju nejaky tezsi sampon (asi nejhorsi, co jsem mel, byl Syoss), tak se vlasy velmi masti. Alpecin pomohl najit rovnovahu
Proti lupům si kupuji v lékárně Polytar Liquid, jeho hnědou verzi. Je sice dehtový, ale mě pomáhá.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Na svobodaku jsem sehnla jen 2 prichute ... citrus a myslim ze merunka nebo neco takoveho
Ja pouzivam vse mozne i nemozne
Zubni pastu lacalut
Deodorat old spice ve spreju
Antiperspirant jenz se zve kostka kamence
Ustni vodu ze skapalneneho ovoce
Sampon je u me trosku slozitejsi vzhledem k metalovemu ucesu vyzkousel jsem ledazco ale ted pozivam alpecin a dr.wolf linola, navic me prijemne prekvapil pivni sampon saela
Co se tyce holeni tak to jsem posledni dobou zanedbaval z duvodu plnovousu, ovsem ted se chystam na zmenu za knir, tudiz oprasim vybavicku
Mydlo na holeni mam barbus a boker aloe vera
Vodu po holeni pouzivam old spice, cesky pitralon a adama
Navic ted jsem si objednal kompletni radu zeleneho prorasa
Zubni pastu lacalut
Deodorat old spice ve spreju
Antiperspirant jenz se zve kostka kamence
Ustni vodu ze skapalneneho ovoce
Sampon je u me trosku slozitejsi vzhledem k metalovemu ucesu vyzkousel jsem ledazco ale ted pozivam alpecin a dr.wolf linola, navic me prijemne prekvapil pivni sampon saela
Co se tyce holeni tak to jsem posledni dobou zanedbaval z duvodu plnovousu, ovsem ted se chystam na zmenu za knir, tudiz oprasim vybavicku
Mydlo na holeni mam barbus a boker aloe vera
Vodu po holeni pouzivam old spice, cesky pitralon a adama
Navic ted jsem si objednal kompletni radu zeleneho prorasa
Zdravím,
co se týče kosmetiky, tak jsem kompletně přešel na čistě britskou kosmetiku (a nemůžu jí vynachválit):
Truefit and Hill - krém na holení a krém na plet
Crabtree and Evelyn - mýdlo na holení - Sandalwood, kolínská Sandalwood
Trumper - kolínská
MR Natty - vosk na vlasy
dále používám taky Taylor of Old bond street nebo DR Harris
Pokud někoho zajímají britské značky, doporučuji stránku http://www.shaving101.com/index.php/edu ... lence.html -
Zdraví, Lukáš
co se týče kosmetiky, tak jsem kompletně přešel na čistě britskou kosmetiku (a nemůžu jí vynachválit):
Truefit and Hill - krém na holení a krém na plet
Crabtree and Evelyn - mýdlo na holení - Sandalwood, kolínská Sandalwood
Trumper - kolínská
MR Natty - vosk na vlasy
dále používám taky Taylor of Old bond street nebo DR Harris
Pokud někoho zajímají britské značky, doporučuji stránku http://www.shaving101.com/index.php/edu ... lence.html -
Zdraví, Lukáš
Ostrý jako břitva vlastním krásku Boker Solingen - Tree Brand Green Canvas Micarta ....Pracuji v Zmont skalica a vyrábím zimné záhrady