Skupinova objednavka mydel na prosinec 2012
Re: Skupinova objednavka mydel na prosinec 2012
Objednej mi prosim to mobilni omyvatko
A JE NA CO SE TĚŠIT...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Včera mi Wiking předal zásilku pro Prahu..Ozvěte se mi prosím. Na některé z nás nemám jiný kontakt nežli tady přes forum
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Presne tak..
Ja jsem vse Kolegovi Relkovi predal, tudiz jsem svuj ukol splnil.
Jeste musim dovezt ten zbytek Britevnikum do Brna, ale alespon co se te "prazske sekce" Britevniku tyce, tedy tech co me dopredu zaplatili, tak ti uz vse maji.
..preji fajnove oholeni a tesim se na vase recenze v sekci Kosmetika.
L.
Ja jsem vse Kolegovi Relkovi predal, tudiz jsem svuj ukol splnil.
Jeste musim dovezt ten zbytek Britevnikum do Brna, ale alespon co se te "prazske sekce" Britevniku tyce, tedy tech co me dopredu zaplatili, tak ti uz vse maji.
..preji fajnove oholeni a tesim se na vase recenze v sekci Kosmetika.
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Wikingu, dnes jsem si vyzvedl u Relky balíček.
Mýdlo krásně voní, manželka se ptala, zda k tomu není parfém stejné vůně, že by se to líbilo klidně i ženským! Už se těším na nedělní holení.
Wikingu děkuji !!!
Mýdlo krásně voní, manželka se ptala, zda k tomu není parfém stejné vůně, že by se to líbilo klidně i ženským! Už se těším na nedělní holení.
Wikingu děkuji !!!
Já si svůj díl taky již převzal. Tímto děkuji Ludwikovi za nákup a Karlovi za dopravu!!!
Díky pánové!
Ondra
Díky pánové!
Ondra
Já už mam taky a vůně mýdla Klar je fakt příjemná. Už se taky těším na holení.
Taky mám svůj kus doma, vidím to tak, že v pondělí ho vyzkouším, ale možná už zítra, i když mi toho ještě moc nevyrostlo
Tímto bych chtěl poděkovat Wikingovi za perfektní zorganizování a Relkovi za dopravu, díky moc, pánové.
Tímto bych chtěl poděkovat Wikingovi za perfektní zorganizování a Relkovi za dopravu, díky moc, pánové.
Me se prozatim nepodarilo s Relkem spojit, predpokladam ze si nekde uziva vikend Kazdopadne Wikingu diky a uz se tesim
I já jsem dostal balíček , mýdla voní příjemně tak už se těším na jejich použití, děkuji kolegům za zásilku.