Štětka DM balea jezevec
Re: Štětka DM balea jezevec
Pro představu přikládám foto:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
A sakra. Tak já mám tu úplně vlevo a to si nedělám iluze že je to to pravé "jezevcové", přijde mi to jako natřený barvou,ale mydlí se s ní pěkně. Takže se mám porozhlédnout po tý prostřední. No uvidíme jak mi (nám) bude štěstěna nakloněna. díky.
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Nene, rozhlídni se rovnou po té pravé.
Ten umělohmotný mezikrok rovnou přeskoč - věř mi.
Ten umělohmotný mezikrok rovnou přeskoč - věř mi.
to je mi tedy evoluce. Dobrá přeskočíme středověk a rázem jsme u renesance, a jaké, vždyť je to návrat k přírodě. Máš pravdu když už tak už !!!
Je to Tweezerman, kterého používám už nějaký čas a jsem s ním velice spokojený. Protože přírodní chlup potřebuje dobré vysušení s chlupy směrem dolů, jinak se začne tvořit bílý límec. Posílám sem odkaz na stojánek na sušení štětky. Je účinný a nejeden kolega jej tady vlastní a tak může poreferovat.
viewtopic.php?f=35&t=134&p=623#p623
Zdravím, Petr.
viewtopic.php?f=35&t=134&p=623#p623
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ano, stojánek taktéž vřele doporučuji.
Jo, souhlasím a přidávám že podle mě je pro životnost štětky přímo nezbytný!
Tak pánové, dneska jsem neměl do čeho píchnout a tak jsem se vydal do "města" na nějaký ty vánoční nákupy bez shonu a štráduju si to kolem DMka a napadlo mě, vždyť já se chtěl mrknout na toho jezevečka. No vlítnu tam a letím rovnou k potřebám na holení. Štětky nikde!! To neni možný ani jedna ? Copak už se dneska nikdo neholí?? Neee přeskládali to a štětky dali až dolu do drátěných přihrádek. No a co jich tam bylo. Ty normální 2 a ty "jezevcový" 10 kusů. Tak jsem nemohl jinak než obětovat 130 Kč a šup s ní do košíčku. Teďka jsem se oholil a musim říct že tak pěkně jsem se ještě nikdy nenamydlinkoval. Ta štětka je úžasně měkká a příjemná na tvář, akorát dost smrdí a to se asi časem poddá. Ten rozdíl v materiálu musí poznat i slepej. Pane Tweezermane musíte na mě bohužel ještě chvíli počkat. Dobrej kauf a dík za inspiraci.
Ten smrad bude asi tim, ze chlupy nebyly pred vyrobou sterilizovany.