Kdo je odkud, aneb pojď sousede ze stejného města, pokecáme.
Re: Kdo je odkud, aneb pojď sousede ze stejného města, pokecáme.
Zdravim. Soběchleby. Kousek od hranic na moravě nebo spíš od Lipniku nad bečvou
Pravidlo sedmi P: Patřičný předběžný plánování, pomáhá předejít pořádnýmu průseru.
Chtěl jsem se zeptat jestli není nějaký břitevník z karlovarského kraje, jsem ze Sokolova. Jde o to že bych se rád na živo podíval na nádobíčko, broušení, obtahování a holení. Ono na živo je to nejlepší, klipy jsou výborný, ale neni to ono. Když ne tak jedině na srazu . Díky a ahoj
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Ono to mozna dopadne tak, ze jeden z kolegu se ve finale uvoli a da dohromady nejaky kurz tak jak je to bezne se vsim ostatnim. Jinak bych se poptal Petra S jestli by se nedalo na necem domluvit.
Já bych byl klidně ochoten se slečnou Meliss2ou něco zplodit až bude čas... (nebrat jako dvojsmysl )
Pokud by byl zájem, můžeme nejen pro moraváky něco spáchat u nás na chalupě - ve Vsetíně.
A bude se moct zúčastnit taky jeden zvědavej pražskej fógl?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Myslím že to vypadá na nový sraz
U me doma se da domluvit na priprave kamenu. V pripade zajmu toto by se mohlo uskutecnit na klubove chalupe v Severnim Walesu s pripadnou navstevou dilny kde se jeste stale brusne kameny na britvy vyrabi.
No ale to by bylo nádherné: Představte si, jak s našimi břitvičkami doběhneme na Florenc, že chceme se StudentAgency do Londýna a kolik břitviček by vypadlo z těch našich tmavších soudruhů, kteří tu Florenc okupují!!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To je sice pekny ale jak se jednou dostanes na hranice spojeneho kralovstvi riskujes, ze vsechny ty britvy ti budou odebrany urady a ty sam zasunut za katr dle zakona podobnemu o nedovolem ozbrojovani. Docela pakarna