Youtube

Videa naše i cizí týkající se Břitvy
Odpovědět
Havran
Donátor

Re: Youtube

Příspěvek od Havran »

Tak. A ted mi ještě řekněte,že takhle se oholit je normální.... To mi nepůjde nikdy.On se tou břitvou jen tak hladí zlehounka a jde to samo. Asi mám prostě fakt tvrdé vousy. :(
:o
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

No vousy měl nějaký ten den staré, takže jsou měkčí, něž jednodenní strniště.
Takřka vřelá pěna na holení dokáže rovněž divy.

Strašně se mi líbí ten praskavý zvuk, když jednoduchými tahy "stírá" vousy z obličeje :)
V noci slyším i vousy růst
kono

Příspěvek od kono »

...ahoj pánové břitevníci a gentlemani...z čeho lze také vykout břitvu... http://www.youtube.com/watch?v=oZgHHn3G-fY ...z ložiska jsem koval pár nožů a je to dost zvláštní materiál,nesnese přehřátí a vůbec nesnáší studenou kovadlinu...
kono

Příspěvek od kono »

Vousáč píše:No vousy měl nějaký ten den staré, takže jsou měkčí, něž jednodenní strniště.
Takřka vřelá pěna na holení dokáže rovněž divy.

Strašně se mi líbí ten praskavý zvuk, když jednoduchými tahy "stírá" vousy z obličeje :)
...ahoj,ten samej zvuk slýchám pokaždé,když se holím,jsem takovej zrzavej bastard...mě se taky líbí,ale tak rychlý oholení ještě nezvládám...
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

kono píše:...ahoj pánové břitevníci a gentlemani...z čeho lze také vykout břitvu... http://www.youtube.com/watch?v=oZgHHn3G-fY ...z ložiska jsem koval pár nožů a je to dost zvláštní materiál,nesnese přehřátí a vůbec nesnáší studenou kovadlinu...
kono co k tomu dodat, zkouknul jsem ten snímek - pomalu stejně dlouhý jako "ordinace v Růžové zahradě", ale
mnohem mnohem lepší :lol:

Hustej týpek, hrábne do plnovousu, na půl dne si odskočí ukovat břitvu z ložiska a večer se jako frajer oholí. :P
Ani se nedivím, že ti sovětští vojáci šli se samopalem na německý tank a prostříleli ho jako řešeto :mrgreen:

Nejkrásnější je závěr, kdy v ruce zlomí "plastové super mega dobré " holítko nejmenovaného světového výrobce,
pak pozvedne břitvu a šibalsky mrkne. :P

Tohle běžet jako reklama v hlavním vysílacím čase, tak má na krku žalobu od všech výrobců těchhle pastových šidítek ... :D :P :lol:

Opravdu dobrý příspěvek. Jak jsem si všiml, má tam cca 70 videí, takže mám po večerech co sledovat,
V noci slyším i vousy růst
relka

Příspěvek od relka »

No, pánové. Obecně bych ruské spoluosadníky na planetě Zemi vůbec nepodceňoval. Je to jako všude,i tam jsou velmi, velmi šikovní lidé.
Naposledy upravil(a) relka dne 09 srp 2013, 07:09, celkem upraveno 2 x.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Vlcak
Donátor

Příspěvek od Vlcak »

Hezké video. Překvapilo mě řešení nýtku, říkal jsem si proč vrtá tak velkou díru do střenek i břitvy, vlastní usazování bohužel ve videu přeskočil. Kalení do vazelíny a oleje ok, ale na kolik stupňů nahříval? Barva rozžhavené oceli? Pak přeskočil také leštění, měl vyleštěno opravdu hezky a také broušení. Hřbet měl dosti dlouhý, na kamenech břitva asi neseděla úplně dobře. Ale závěrečné holení bylo fajn, dal bych více pěny. Správný maník, díky za video.
irenko
mistr brusič

Příspěvek od irenko »

pozrel som aj nejaké ďalšie jeho videa a chalanisko jednoznačne vie, aj britva sa mi páčila,
len to holenie bolo vysvetlením slovného spojenia nášho kolegu Zipína: "oholit se s tím dá, ale je to jak pro ruského mužíka" , ja keď som dával dole 2 mesačnú bradu a ta išla na tri ťahy bez pomoci zastrihávača .....

aj tak veľký rešpekt.....

ps: pre mňa je stále jednotkou Radyx a jeho kamisori 8-)
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
ggrand

Příspěvek od ggrand »

Přiznejte se, kdo to byl ? :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=hQpfONsgWM4
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Vlcak píše:Hezké video. Kalení do vazelíny a oleje ok, ale na kolik stupňů nahříval? Barva rozžhavené oceli? Správný maník, díky za video.
On to v tom videu říká! klinok zagrjatyj na 900 gradusov - čepel ohřátá na 900 stupňů! A nevím, jakou funkci bude mít ta vazelína, když říká že je to GRAFITOVÁ! :shock:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Odpovědět

Zpět na „Videa“