Pěnotvor teplý
Re: Pěnotvor teplý
určitě v kladném případě mám o zmíněný pěnotvor od p.Dančáka zájem ,ale už jsem to nemohl vydržet,tak jsem si něco pořídil do foroty.. http://www.vyrobakeramiky.cz/zbozi/5041 ... holeni.htm
MERKUR Solingen - 37 001
Zdravím kolegové.
Ve věci pěnotvorů,mám jasno.Chci tento ,pokud možno,IHNED.
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... pnxm1.jpg/
No a samosebou i se štětkou,jen co dorazí finance od sponzora. .Tak tomu se říká ironie,prej krize,není peněz .Tak zas nic
Mějte se fajn pop101
Ve věci pěnotvorů,mám jasno.Chci tento ,pokud možno,IHNED.
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... pnxm1.jpg/
No a samosebou i se štětkou,jen co dorazí finance od sponzora. .Tak tomu se říká ironie,prej krize,není peněz .Tak zas nic
Mějte se fajn pop101
Zelam pekny vecer,
azda mi odpustite naivnu otazku. Pouzivam holiaci krem Barbus v modrom tegliku. Zial zatial nemam ziadnu nadobku ani iny "penotvor". Penu sa mi ale zakazdym podari naslahat priamo v tegliku myslim si, ze celkom hustu. Preto mi prosim dovolte polozit moju "naivnu" otazku. Aky velky rozdiel je medzi penou vytvorenou v v nadobke a priamo vytvorenej v tegliku?
Ked vytvorim penu v tegliku "Barbus" - povrch mydla ostava vlhky. Je potrebne tuto "ostavajucu" vlhkost nejako vysusat?
azda mi odpustite naivnu otazku. Pouzivam holiaci krem Barbus v modrom tegliku. Zial zatial nemam ziadnu nadobku ani iny "penotvor". Penu sa mi ale zakazdym podari naslahat priamo v tegliku myslim si, ze celkom hustu. Preto mi prosim dovolte polozit moju "naivnu" otazku. Aky velky rozdiel je medzi penou vytvorenou v v nadobke a priamo vytvorenej v tegliku?
Ked vytvorim penu v tegliku "Barbus" - povrch mydla ostava vlhky. Je potrebne tuto "ostavajucu" vlhkost nejako vysusat?
Pěna v kelímku je prakticky stejná jako v pěnotvoru co s týká hustoty. Ovšem Pěnotvor je konstruovaný tak, aby se do něj dovnitř napustila horká voda a ta potom udržuje pěnu pěkně teplou. Pro další holení pak máš na papulku pěkně teplou a příjemnou pěnu. Pěnu z kelímku zlehka opláchnu tekoucí vodou, oklepu a ten zbyteček vlhkosti který tam zůstane, je přesně to množství vody které je zapotřebí aby mýdlo zůstalo pěkně zpracovatelné pro příští holení. Nenechávám vysušit, ale rovnou zakreji tím plastovým kolečkem a dám víko.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak jsem se zrovínka před chvilkou doholil i s pomocí pěnotvoru teplého... ,první dojem určitě kladný,je to tedy požitek teplá pěna,štětka na štětinách ,možná jsem ho udělal pěnu na poprvé spíše jakoby kapalnější,ale to určitě časem vypiluji... ,holicí krém jsem použil Barbus(ještě ten "totalitní" .Zřejmě ta konzistence pěny byla způsobena tím,že jsem krom do vnitřního pěnotvoru ,napustil co nejvíce do "míchací"mističky,chvíli tam nechal štětku,přičemž jsem si horkou vodou odtud oplachoval a připravoval obličej a když jsem vodu takto "vyšplíchal"tam tam krapet loužička taková zbyla a to zcela určitě způsobilo tu tekutější pěnu,ale později jsem ještě nabral "syrové"mýdlo z kelímku a drobet to zhustil.Ale je to lepší než bez,to rozhodně!
MERKUR Solingen - 37 001
A stále jsme zhýčkanější a zmlsanější.....
A ten relax a ta pohoda a vůbec, je to všechno moooc fajn.
A ten relax a ta pohoda a vůbec, je to všechno moooc fajn.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Dobrého odpoledne, kolegové...
Po (několika) měsících mučivého čekání jsem obdržel od pana Dančáka telefonát, kde mi sdělil, že příští týden ve středu bude vytahovat z pece naše pěnotvory. Údajně jich bude cca 11 hotovo.
Jsem s ním domluvený, že v pátek pro ně zajedu.
V současné době mám v evidenci objednávky následující :
já 1x krémový hlubší, 1x modrý nižší
SoNny 1x krémový hlubší
HonzaS 1x krémový hlubší
Mons 1x modrý nižší
lug 1x krémový hlubší
Pedrosjan 1x krémový hlubší
Jakmile převezmu pěnotvory a zaplatím, dám Vám vědět, kolik a v jakém stavu jsem převzal. Doufám, že termín a cena bude dodržena .
Následně jsou dvě varianty předání - pošta (balík) nebo osobně. V případě pošty si k ceně připočtěte cenu balíku (nevím, kolik to teď dělá). V případě osobního převzetí - pohybuju se na osách Uh.Hradiště - Zlín - Uh.Brod. Dejte mi do SZ vědět, o jaký typ předání máte zájem, plus samozřejmě potřebné podrobnosti.
Po (několika) měsících mučivého čekání jsem obdržel od pana Dančáka telefonát, kde mi sdělil, že příští týden ve středu bude vytahovat z pece naše pěnotvory. Údajně jich bude cca 11 hotovo.
Jsem s ním domluvený, že v pátek pro ně zajedu.
V současné době mám v evidenci objednávky následující :
já 1x krémový hlubší, 1x modrý nižší
SoNny 1x krémový hlubší
HonzaS 1x krémový hlubší
Mons 1x modrý nižší
lug 1x krémový hlubší
Pedrosjan 1x krémový hlubší
Jakmile převezmu pěnotvory a zaplatím, dám Vám vědět, kolik a v jakém stavu jsem převzal. Doufám, že termín a cena bude dodržena .
Následně jsou dvě varianty předání - pošta (balík) nebo osobně. V případě pošty si k ceně připočtěte cenu balíku (nevím, kolik to teď dělá). V případě osobního převzetí - pohybuju se na osách Uh.Hradiště - Zlín - Uh.Brod. Dejte mi do SZ vědět, o jaký typ předání máte zájem, plus samozřejmě potřebné podrobnosti.
Kolegové,
tak je to doma!
http://imageshack.us/photo/my-images/802/obraz0454.jpg/
Zatím bez podrobností..
tak je to doma!
Zatím bez podrobností..
no super,bomba!Ten uprostřed a nalevo ten je nějaký protekční(jakoby dozlata..) a ten s tou štětkou si zabírám... ,ne vážně to je fajn,že je to hotové!Asi jsem nedočkavý,ale máme zřejmě teďka psát do soukromých ohledně zaslání ,plateb...Mushroom píše:Kolegové,
tak je to doma!
Zatím bez podrobností..
MERKUR Solingen - 37 001
Kolegové,
omlouvám se tentokrát za moji nedostatečnost - nějak jsem zasekán v práci a nestíhám. V průběhu snad příštího týdne se mi podaří dotáhnout záležitost hrnečků do konce.
Hrníčky nejsou stejné, nejsou ani moc dle původních dvou (barevně a tvarově). Moje představa je taková, že jednotlivé hrníčky nafotím, očísluju a nechám vás vybrat si každý dle svého. Jiný spravedlivější systém mě nenapadá. Pokud někdo má lepší návrh, šup s ním do SZ.
Cena bude zřejmě následující : 300kč hrníček (nákupní cena) + cca 70-80kč zaslání. Jakmile si vyberete "model", zašlu konkrétním jedincům číslo účtu, kam poslat peníze. Pochopitelně se nebráním osobnímu předání, nicméně z důvodů časové indispozice pouze "u nás" tedy osy Zlín - Uh.Hradiště - Uh.Brod.
Děkuji za strpení a pochopení.
omlouvám se tentokrát za moji nedostatečnost - nějak jsem zasekán v práci a nestíhám. V průběhu snad příštího týdne se mi podaří dotáhnout záležitost hrnečků do konce.
Hrníčky nejsou stejné, nejsou ani moc dle původních dvou (barevně a tvarově). Moje představa je taková, že jednotlivé hrníčky nafotím, očísluju a nechám vás vybrat si každý dle svého. Jiný spravedlivější systém mě nenapadá. Pokud někdo má lepší návrh, šup s ním do SZ.
Cena bude zřejmě následující : 300kč hrníček (nákupní cena) + cca 70-80kč zaslání. Jakmile si vyberete "model", zašlu konkrétním jedincům číslo účtu, kam poslat peníze. Pochopitelně se nebráním osobnímu předání, nicméně z důvodů časové indispozice pouze "u nás" tedy osy Zlín - Uh.Hradiště - Uh.Brod.
Děkuji za strpení a pochopení.