I kdyby nebyl, tak symbolika je nádherně vystavená a dovedu si představit jak na cestu "Pět neděl v baloně" měli takovou kouzelnou skříňku v kufru pro přežití v pustině.
Čím více si skříňku prohlížím, tím více pokladů objevuji.
Kraviny nonplus ultra
Re: Kraviny nonplus ultra
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Jsem čučkař, s tímto jsem projel Indonesii, měsíc na cestách. Tady mám vybalíno po 2000 km v autobuse. Akorát v té době jsem nevěděl, co jest to Břitva.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vidím na fotografii i osobní rychlopalnou zbraň ?
Jaké to bylo převážet jí přes hranice?
Musí být na ní zbrojní průkaz ?
Jaké to bylo převážet jí přes hranice?
Musí být na ní zbrojní průkaz ?
V noci slyším i vousy růst
Ze zemí okolních je tato zbraň na povolení v Německu.
to Ivánek:
měl jsem na mysli takovou tu Werneovskou výpravu kde pan komorník má v kufru i skládací vanu...
Tvoje cestovatelská výstroj je totálně praktikuš a je dobře, že jsi neměl sebou Břitvu. Možná by nemusela projít všemi celnicemi.
to Ivánek:
měl jsem na mysli takovou tu Werneovskou výpravu kde pan komorník má v kufru i skládací vanu...
Tvoje cestovatelská výstroj je totálně praktikuš a je dobře, že jsi neměl sebou Břitvu. Možná by nemusela projít všemi celnicemi.
Vousáčovi: Ano vidíš. Munici najdeš kdekoliv na zemi. Měl jsem ji v Indonesii, když jsem jezdil na půjčené motorce po Bali proti makakům. A v kapsách pár kamenů.
PetroviS: Obdobnou výbavu měl i hrabě Teelekö z Tölekee (pozor na výslovnost!) v Tajemství hradu v Karpatech. Jinak v letadýlku Jumbo 747 z Jakarty vezli lidi v kabině luk se šípy. Ale když to dáš do batohu, projde to, akorát to nesmí být v cílové zemi zakázané. Do Němec se nechystám.
PetroviS: Obdobnou výbavu měl i hrabě Teelekö z Tölekee (pozor na výslovnost!) v Tajemství hradu v Karpatech. Jinak v letadýlku Jumbo 747 z Jakarty vezli lidi v kabině luk se šípy. Ale když to dáš do batohu, projde to, akorát to nesmí být v cílové zemi zakázané. Do Němec se nechystám.
Přesně tak si tu výbavu představuji. Sundat cestovní kufr ze zad, vyndat nářadí, postavit vzducholoď z místních zdrojů a pokračovat v cestování...
Anebo malou příruční tašku
a na všechno ostatní je tady MasterCart
a na všechno ostatní je tady MasterCart
V noci slyším i vousy růst
Pánové, zpět k břitvám.
Téma bude pročištěno.
Téma bude pročištěno.