Mýdlo Barbus

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
miro3

Re: Mýdlo Barbus

Příspěvek od miro3 »

ale však netreba sa plašiť, ide len o Active, klasický modrý Barbus zostáva, ni?
vsezved

Příspěvek od vsezved »

Já to vidím jinak, jsme se ženou z přelomu 70/80 léta a klasický Barbus mi moc nevoní. Třeba je to spojený s psychikou. Oproti mně žena klasické vůně z období našeho mládí nemůže vystát. Modrý Barbus přímo nesnáší.
Používám Barbus Active a pro mne je vůně příjemná a ženě nevadí. Holící vlastnosti vítečné.
Zkusim jej ještě sehnat v nějaké kamenné prodejně. Vzhledem k ceně zboží a dopravy do internetového obchodu nejdu.
Svätobor

Příspěvek od Svätobor »

Dúfam, že vymyslia nejaké nové mydlo okrem klasickej verzie, ktorá osloví viac ako Active. Modrý classic som si kúpil hneď po tom, ako z neho odstránili kyselinu boritú a voňal trochu menej intenzívne ako starý variant s kyselinou bóritou. Teraz nedávno som si kúpil nový barbus classic a podľa môjho nosa má teraz výraznejšiu a príjemnejšiu citrusovú vôňu, čo mi sedí. Takže zrejme Herba drug sleduje fóra o holení a za pochodu vylepšuje svoj produkt. Možno im treba dať námet na tomto fóre, aký druhý variant mydla by sme si priali a mohli by ho začať vyrábať namiesto Barbusu Active..... Čo vy na to?
woodyw

Příspěvek od woodyw »

pisal som im cez fb stranku s otazkou ci si mam mydlo ktorym som sa tochu zasobil odlozit a setrit si ho alebo este vyrobu tohto mydla niekedy zopakuju.
tu je odpoved....

Dobrý deň, v prvom rade ďakujeme za Vašu správu. Mydlo Barbus Active už nevyrábame, stále však vyrábame mydlo Barbus Classic, ktoré ako veríme, splní všetky Vaše potreby pri holení. Náš sortiment značky Barbus neustále inovujeme a celú ponuku si môžete pozrieť tu https://herbadrug.sk/?s=barbus, ak máte záujem o niektorý z produktov, neváhajte a využite náš eshop, vďaka ktorému Vám doručíme všetko až k Vám domov. Ak by ste mali ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať 🙂 Pekný deň
miro3

Příspěvek od miro3 »

Na Slovensku od pondelka 4.mája retrotýždeň v Lídli a v ňom okrem iných vecí aj mydlo na holenie Barbus 150 ml za veľmi fajn cenu 1,49 €. Či niečo podobné bude aj u vás v Česku neviem.
Svätobor

Příspěvek od Svätobor »

Ich druhá odpoveď je spravidla už obsažnejšia. Tiež som im písal.
woodyw píše: 26 dub 2020, 08:45 pisal som im cez fb stranku s otazkou ci si mam mydlo ktorym som sa tochu zasobil odlozit a setrit si ho alebo este vyrobu tohto mydla niekedy zopakuju.
tu je odpoved....

Dobrý deň, v prvom rade ďakujeme za Vašu správu. Mydlo Barbus Active už nevyrábame, stále však vyrábame mydlo Barbus Classic, ktoré ako veríme, splní všetky Vaše potreby pri holení. Náš sortiment značky Barbus neustále inovujeme a celú ponuku si môžete pozrieť tu https://herbadrug.sk/?s=barbus, ak máte záujem o niektorý z produktov, neváhajte a využite náš eshop, vďaka ktorému Vám doručíme všetko až k Vám domov. Ak by ste mali ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať 🙂 Pekný deň
RoCho89

Příspěvek od RoCho89 »

Zdravím, chci se zeptat, je nějaký rozdíl v Barbusu classic v kelímku a Barbus classic krém v tubě? Co je lepší? Mnoho let jsem používál pouze pěny a gely ve spreji, ale rozhodl jsem se přejít na klasické a šetrnější holení se štětkou a zakoupil jsem si také nový holicí strojek Mühle R89.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Tě RoCho89,

rozdíl v mýdle a krému Barbus je ten, že v kelímku mýdlo prošlo technologickou změnou. Jednu dobu to bylo identické mýdlo jako Omega. To byla ta černá miska. To nové mýdlo v modré jiné misce je také trochu jiné. Krém Barbus zůstal skoro nezměněný. Tím neříkám, že je špatný. Na denní holení jsou obě varianty správné. Není tam problém. Snad jedinou výhodu má krém a to, že je dobrý na cesty. Nemusíš vozit štětec. Krém jsi schopný vypracovat rukou do docela dobré pěny. Ano i to mýdlo by šlo rukou. Ale jiný rozdíl než ve složení a použití tu nevidím.
Ještě jedno mě napadlo. Ale je to tvrdě subjektivní. A to, že mi mýdlo oproti krému voní po použití déle a intenzivněji.
Snad jsi se dočkal své odpovědi. Pokud ne tak se omlouvám za 2 minuty ztraceného času.
David
David a jeho žiletky
RoCho89

Příspěvek od RoCho89 »

Díky za odpověď, já zatím používám krém Barbus classic a jsem spokojen jak s vůní tak i s pěnou, velmi dobře se s tím holí v porovnání s tím co jsem používál předtím, tedy pěny ve spreji. Ale určitě pak vyzkouším i to mýdlo abych měl srovnání.
RoCho89

Příspěvek od RoCho89 »

Je Barbus opravdu jediné běžně dostupné mýdlo na holení? Myslím tím, mimo internetové eshopy, protože jsem obešel snad všechny dostupné drogerie i supermarkety a kromě snad ještě krému na holení Windsor jsem na nic dalšího nenarazil. Všude se to hemží jen samými gilletty ve spreji. Dříve jsem natefil ještě na mýdlo Pitralon, ale je to už dávno, takže nevím jestli se ještě vůbec vyrábí.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“