i celoplášť se podle mne rozplácne, já teda střílel na zvonky vždycky ze zvýšeného střeliště se zvonkama na zemi,
aby se to odrazilo zpátky na stav by musela být hodně velká náhoda
Kraviny nonplus ultra
Re: Kraviny nonplus ultra
Br, fuj. Ale prak je jediná zbraň, kterou provezete přes hranice. Navíc podstatně lepší než plochá guma je gumová trubička. Prak je dobrý proti opicím, psům a různým individuím. Škoda pro tebe Břitvy (olova) šejdíři.
Abych to spojil s námi Břitevníky, doufám, že je nenapadne něco podobného.
Abych to spojil s námi Břitevníky, doufám, že je nenapadne něco podobného.
Reklama od Radka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
I kdyby byla z bronzi
jsem sice strojař, ale nechápu co je ne bronzi špatného? Vždyť v historii bronzové meče přesekávaly ruce a nohy válečníků.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Golfimbul byl náčelník skřetů z Mlžných hor. V roce 2747 Třetího věku vedl tyto skřety do Kraje, který si chtěl podrobit.
V této bitvě byl nicméně poražen předkem Bilba Pytlíka Bandobrasem Bralem tak, že mu hobit kyjem urazil hlavu, která odletěla sto kroků do dálky a přistála v králičí noře. Tak byla vyhrána bitva a údajně vynalezen golf.
ale stejně bych se kyjem holit nechtěl
V této bitvě byl nicméně poražen předkem Bilba Pytlíka Bandobrasem Bralem tak, že mu hobit kyjem urazil hlavu, která odletěla sto kroků do dálky a přistála v králičí noře. Tak byla vyhrána bitva a údajně vynalezen golf.
ale stejně bych se kyjem holit nechtěl
Nojo..dobabronzovájeholtdobabronzová Už vidím jak odléváme v kadlubu bronz a naklepáváme ostří. Šináblů na tuhle činnost by se tu možná pár našlo. Dal by se definovat starý bronz?..kolik mědi, cínu, a jiných složek v procentech aby to odpovídalo té době? Počítám že z tak čistých surovin jako jsou dnes k dispozici asi nevyráběli. A jaká je šance vytvořit z toho smysluplný funkční nástroj.Meče, dýky a sekery co jsem viděl jen na obrázku nebo v muzeu za sklem jsou přeci jen jiná váhová kategorie. Nehledě na úhel ostří....
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Omlouvám se, ale musím. Neděje se mi to naštěstí často, jsem v tomto od přírody línej. Nic to sice nevyřeší, ale uleví se mi.
Přileji trochu oleje do ohně v kauze Ivánek. Tento člověk má velký dar nasírat lidi. Některé jeho příspěvky na mě tak opravdu účinkovali. Ale i takové lidi k životu potřebujeme, nejsme všichni naladěni na stejném kanále a asi je to i dobře. Teď se nepřimlouvám za Ivánkův návrat, asi by to už ani nešlo. Já osobně s jeho popravou nesouhlasím, ale to je fuk. JE TO REBEL !!! A ti jsou potřeba.
Možná by pomohlo otevřít zde jedno volné vlákno, necenzurované a volné k všeobecným blábolům. Vlákno s imunitou a zákazem cenzury. Ano je to fórum věnované břitvám a všeobecně holení. Proč by si ale nemohli lidi co mají stejné zájmy, nebo koníčka pokecat o úplně jiných věcech co je napadnou? Každý je zde většinou z jiného kouta republiky (i mimo republiku) a nemáme tu možnost sednout někde na pivko (většinou). Proč by břitevník nemohl břitevníkům nabídnout třeba prodej štěněte? To je jen příklad, nemyslím rozjet tady inzarci. Taky by se tam mohli realizovat a vykecat rejpalové a různí ,,Ivánci,,. Tak jsem se vykecal já a zas budu nějakej čas jen číst.
Jinak chci pogratulovat fóru k víc jak 1500 zaregistrovaným lidem, to je pěkné a jen tak dál. Asi kdyby sem každý něco napsal, tak se z toho všichni ....
Přeji všem pěkný večer a příjemně strávený nadcházející víkend.
Přileji trochu oleje do ohně v kauze Ivánek. Tento člověk má velký dar nasírat lidi. Některé jeho příspěvky na mě tak opravdu účinkovali. Ale i takové lidi k životu potřebujeme, nejsme všichni naladěni na stejném kanále a asi je to i dobře. Teď se nepřimlouvám za Ivánkův návrat, asi by to už ani nešlo. Já osobně s jeho popravou nesouhlasím, ale to je fuk. JE TO REBEL !!! A ti jsou potřeba.
Možná by pomohlo otevřít zde jedno volné vlákno, necenzurované a volné k všeobecným blábolům. Vlákno s imunitou a zákazem cenzury. Ano je to fórum věnované břitvám a všeobecně holení. Proč by si ale nemohli lidi co mají stejné zájmy, nebo koníčka pokecat o úplně jiných věcech co je napadnou? Každý je zde většinou z jiného kouta republiky (i mimo republiku) a nemáme tu možnost sednout někde na pivko (většinou). Proč by břitevník nemohl břitevníkům nabídnout třeba prodej štěněte? To je jen příklad, nemyslím rozjet tady inzarci. Taky by se tam mohli realizovat a vykecat rejpalové a různí ,,Ivánci,,. Tak jsem se vykecal já a zas budu nějakej čas jen číst.
Jinak chci pogratulovat fóru k víc jak 1500 zaregistrovaným lidem, to je pěkné a jen tak dál. Asi kdyby sem každý něco napsal, tak se z toho všichni ....
Přeji všem pěkný večer a příjemně strávený nadcházející víkend.
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
Zdarec, díky za gratulaci a vítej v necenzurovaném vlákně, které se jmenuje "Kraviny nonplus ultra" a ve kterém se může blábolit vo kdečem.