Artifex nepřidává se taky do holících mýdel nějaké pěnidlo, protože obyčejné mýdlo moc nepění a holit se stim nedá(zkoušel sem to)
ad obrázek To vás u hlaváku poldové nesebrali? A brát na sebe atombordel dobrovolně děkuju ne.
Mýdlo Barbus
-
Re: Mýdlo Barbus
Naposledy upravil(a) Jack.Grave dne 06 úno 2010, 20:42, celkem upraveno 2 x.
Břitva je mečem svobody...
No, normální mýdlo tolik nepění hlavně kvůli obsahu NaCl kterého je potřeba se zbavit
Složení takového normálního anonymního mýdla na holení:
Voda, glycerin, draselné/sodné mýdlo z olivového a kokosového oleje/kyseliny stearové). síran hořečnatý. parfém, křemičitan sodný
Draselné/sodné mýdlo se dává v poměru zdali chceme tuhou směs jako starý Barbus/současný Pitralon, polomazlavou směs jako současný Barbus nebo jako holicí mýdla co se prodávají v současnosti v tubách. Sodná mýdla dodávají tuhost, draselná mazlavost.
Jinak nás policajti nesebrali a není to u hlaváku ale na Kobližné. PČR jsme potkali a to na Svoboďáku ale nějak se jim s námi nechtělo komunikovat a ač nás viděli tak zmizeli jak pára nad hrncem aby to nemuseli řešit.
Složení takového normálního anonymního mýdla na holení:
Voda, glycerin, draselné/sodné mýdlo z olivového a kokosového oleje/kyseliny stearové). síran hořečnatý. parfém, křemičitan sodný
Draselné/sodné mýdlo se dává v poměru zdali chceme tuhou směs jako starý Barbus/současný Pitralon, polomazlavou směs jako současný Barbus nebo jako holicí mýdla co se prodávají v současnosti v tubách. Sodná mýdla dodávají tuhost, draselná mazlavost.
Jinak nás policajti nesebrali a není to u hlaváku ale na Kobližné. PČR jsme potkali a to na Svoboďáku ale nějak se jim s námi nechtělo komunikovat a ač nás viděli tak zmizeli jak pára nad hrncem aby to nemuseli řešit.
Asi priste privezu Adrspachovi mistni klasiku za 70 centu - mydlo Williams. Ja se s tim nemuzu holit neb mi to smrdi jak Biolit (ten klasickej za komancu). Dela ted v supliku spolecnost mym ponozkam.
Tak mám rozjednané nějaké staré-original Barbusy v bakelitové krabičce. Tak uvidíme jak to dopadne a jak budou vypadat, když by byli OK a bylo by možno sehnat další tak napíši, třeba by měl někdo zájem...
Posledního Barbuchu co jsem měl jsem dal Edelweissovi, a tak když Ti nějaký bude přebývat, tak bych si od Tebe rád vzal.
Díky a zdravím, Petr.
Díky a zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Budu na Tebe myslet, jakmile se k něčemu dostanu, tak to tady vyvěsím
Moc díky a
držím palce aby se Ti to povedlo.
držím palce aby se Ti to povedlo.
Pokud bych mohl být tak smělý tak bych také poprosil pro případ že by se ti to podařilo
Pravidlo sedmi P: Patřičný předběžný plánování, pomáhá předejít pořádnýmu průseru.
Pánové...včera jsem zažil šok....BARBUS...v modré krabičce,používaný asi půl roku, v kelímku zbytek, 1/4 původního obsahu. Namydlím a cítím zápach jako by "kovový". No, už jsem ho měl na obličeji, tak jsem se oholil.... zážitek rozpačitý. Pupínky nemám, ale okamžitě šel na keramický hřbitov. Stalo se to už někomu?
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Slyším poprvé takovou zajímavost
Výsadou Barbuchy bylo, že po třiceti letech v kelímku byl netknutý časem a v pohodě poskytuje voňavou a velice kvalitní pěnu.
Proto ten údiv.
Výsadou Barbuchy bylo, že po třiceti letech v kelímku byl netknutý časem a v pohodě poskytuje voňavou a velice kvalitní pěnu.
Proto ten údiv.