Zdravím pánové,
odvolávám se na výše zmíněné obavy o padělky těchto luxusních žiletek a ptám se, zdali má někdo zkušenosti s objednáváním přes Ebay(nebo Amazon atd.)? Našel jsem prodejce přímo z Japonska, který prodává tyto žiletky opravdu levně. Tak levně až mě hlavou proběhla myšlenka právě na padělky.
50ks - 230CZK bez dopravy(6USD) (clo a daň se neplatí tuším do hodnoty zboží 50USD).
Současné české e-shopy většinou nabízejí 10ks - 140CZK bez dopravy(100CZK).
Rozdíl je enormní proto bych uvítal Vaše případné názory, zkušenosti, dojmy atd.....
Moc děkuju:)
Žiletky Feather Hi-Stainless
Re: Žiletky Feather Hi-Stainless
Ako si správne podotkol tá cena je podozrivá, ale nechcem krivdiť, predajcu nepoznám. Ja by som do toho nešiel.
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Nevim jak je to v Japonsku, ale tady stoji 100 Featheru , ORIGINALNICH od overeneho prodejce skoro 30€.
Takze asi 8kc za jeden kus ziletky.
34 pozitivnich hodnoceni, zadne negativni..
https://www.amazon.de/Shaving-Factory-E ... 9YG58ARPMD
Samozrejme nevim jake je tam postovne do CR
Takze asi 8kc za jeden kus ziletky.
34 pozitivnich hodnoceni, zadne negativni..
https://www.amazon.de/Shaving-Factory-E ... 9YG58ARPMD
Samozrejme nevim jake je tam postovne do CR
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
To je dobrý tip Wikingu
Raději zvolím jistotu z EU. Cena je pořád o hodně moc výhodnější než z CZ eshopů.
Díky moc.
EDIT: tak ještě zjišťuji kolik stojí tyto žiletky přímo v Japonsku. Pro kontrolu ceny neb onen ebay prodejce nemá jedinou špatnou recenzi. Stejně jako ten z Amazonu.
Raději zvolím jistotu z EU. Cena je pořád o hodně moc výhodnější než z CZ eshopů.
Díky moc.
EDIT: tak ještě zjišťuji kolik stojí tyto žiletky přímo v Japonsku. Pro kontrolu ceny neb onen ebay prodejce nemá jedinou špatnou recenzi. Stejně jako ten z Amazonu.
Našel jsem prodejce, který nabízí tyto žiletky také za velice příznivou cenu. Objednal jsem na zkoušku 20 kusů za něco málo přes 100,- i včetně poštovného. Dnes žiletky dorazily podle všeho jde o originály. Krabička, potisk, balení jednotlivých žiletek i jejich potisk - všechno sedí s žiletkou zakoupenou v českém eshopu. Před chvilkou jsem se s ní oholil a strojek přejížděl přes tvář jako kdybych žádné vousy neměl. Doufám, že to nebude v rozporu s pravidly, když uvedu odkaz na prodejce:
http://www.ebay.com/itm/301521118682?_t ... EBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/301521118682?_t ... EBIDX%3AIT
Je kluci nějaký rozdíl mezi těmi žlutými a těmito červenými ?
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Myslím, že někde na začátku vlákna se někdo zmiňuje, že jedno je exportní verze a druhá pro domácí trh.Bob76 píše:Je kluci nějaký rozdíl mezi těmi žlutými a těmito červenými ?
Zlákán povídáním o japonských žiletkách, nemohl jsem odolat abych si je nevyzkoušel.
Nechtělo se mi dávat dlouhé peníze za celý balíček a tak jsem to udělal trochu šalamounsky.
Koupil jsem si motýlkový holící strojek Feather Popular v pěkné cestovní krabičce s místem na zásobník čepelek, zastavovač krve apod.
O strojku se rozepíši v jiném vlákně, ale zkráceně plastový motýlek byť japonské výroby mne zklamal.
Nicméně v krabičce byl přiložený vzorek 2 čepelek Feather Hi Stainles ( ty se stříbrným obalem ), takže jsem zabil dvě mouchy jednou ranou, vyzkoušel strojek a zároveň i čepelky.
No myslel jsem si, že Japonci vyrobili holící strojek přesně pro použití svých čepelek, ale pravda je taková, že japonské čepelky v japonském holícím strojku jsou naprostá hrůza.
Nejenom že strojek je příliš jemný a čepelka moc nevylézá ven, navíc její sklon při holení i několikerém na jednom místě způsobí jenom průměrné oholení.
Navíc po 3 holících dnech se stala čepelka naprosto nepoužitelná a moje zklamání dosáhlo vrcholu.
Chtěl jsem jí vyhodit a víckrát se k téhle značce nevracet,
ale člověk je tvor šetrný(když už to stálo takový majlant ) a proto jsem čepelku strčil do jiného motýlkového strojku a to do Astry 901.
Nebudu popisovat jednotlivé holení den po dnu.
V Astře 901 jsem se oholil ještě 14x a musím uznat , že Feather čepelky jsou fakt super.
Ostrost ( na začátku trochu zmrvena ve Feather strojku ) je velice dobrá a po celou dobu holení stabilní.
Žádné náhlé propady kvality holení a pod.
Prostě po 14 - tém oholení ( tří průchodovém) jsem čepelku odložil do zásobníku, abych si dalším holením o ní nepokazil dobré mínění a napříště jí budu používat jenom v Astře 901.
Nechtělo se mi dávat dlouhé peníze za celý balíček a tak jsem to udělal trochu šalamounsky.
Koupil jsem si motýlkový holící strojek Feather Popular v pěkné cestovní krabičce s místem na zásobník čepelek, zastavovač krve apod.
O strojku se rozepíši v jiném vlákně, ale zkráceně plastový motýlek byť japonské výroby mne zklamal.
Nicméně v krabičce byl přiložený vzorek 2 čepelek Feather Hi Stainles ( ty se stříbrným obalem ), takže jsem zabil dvě mouchy jednou ranou, vyzkoušel strojek a zároveň i čepelky.
No myslel jsem si, že Japonci vyrobili holící strojek přesně pro použití svých čepelek, ale pravda je taková, že japonské čepelky v japonském holícím strojku jsou naprostá hrůza.
Nejenom že strojek je příliš jemný a čepelka moc nevylézá ven, navíc její sklon při holení i několikerém na jednom místě způsobí jenom průměrné oholení.
Navíc po 3 holících dnech se stala čepelka naprosto nepoužitelná a moje zklamání dosáhlo vrcholu.
Chtěl jsem jí vyhodit a víckrát se k téhle značce nevracet,
ale člověk je tvor šetrný(když už to stálo takový majlant ) a proto jsem čepelku strčil do jiného motýlkového strojku a to do Astry 901.
Nebudu popisovat jednotlivé holení den po dnu.
V Astře 901 jsem se oholil ještě 14x a musím uznat , že Feather čepelky jsou fakt super.
Ostrost ( na začátku trochu zmrvena ve Feather strojku ) je velice dobrá a po celou dobu holení stabilní.
Žádné náhlé propady kvality holení a pod.
Prostě po 14 - tém oholení ( tří průchodovém) jsem čepelku odložil do zásobníku, abych si dalším holením o ní nepokazil dobré mínění a napříště jí budu používat jenom v Astře 901.
V noci slyším i vousy růst
Pořád jsem si říkal,zda je kombinace Astra 901 a Feather kompatibilní a vidím,že ano,no zkrátka jsi mě Vousáči potěšil.Vousáč píše:
A proto jsem čepelku strčil do jiného motýlkového strojku a to do Astry 901.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Zakoupil jsem Feather žiletky v obchodě Gentleport na Praze 1 a už dva týdny se holím první žiletkou z krabičky. Dříve jsem používal žiletky Solingen co jsem dostal v balení svého Merkuru 37C, pak zelené Astry a Derby. Feathers mě překvapily jemným oholením, zcela bez podráždění a desáté oholení na dva tahy bylo stejně kvalitní jako první oholení touto žiletkou. Za mě zatím Feathers jsou na 1. místě díky jemnému a dlouhotrvajícímu ostří které holí zcela bez podráždění, 2. místo zabírá zelená Astra díky poměru cena/výkon/dostupnost v každé drogerii, 3. místo Solingen - ostří srovnatelné s Feathers, ale 10 oholení jsem s nimi nedal, 4. místo Derby, které mě koušou a dost často se pořežu na krku.