Kraviny nonplus ultra
Re: Kraviny nonplus ultra
Tak dneska sem rovnal svoji břidlici a pořád se mi i na skle houpala nemohl sem přijít na to kde je chyba tak sem si sestrojil tenhle hentinony vehement pracovně sem to nazval šutroměr ala co dum dal hned sem zjistil že se mi veprostřed bridlice delal hrb http://img176.imageshack.us/img176/6417/sdc10045.jpg
Jazyk je břitvou žen, proto ho nenechávají nikdy rezivět
Hele fakt ne ja nekourim ale ono to bylo spis rukama ale vis jak furt sem na to nemohl kapnout a jak trubka sem badal kde je probleem sem se bal ze pises jestli u toho nekourim hasisWILDHOG píše:Nekouříš přitom Camelky?To by ledacos vysvětlovalo.
Rovnání kamenů,stejně jako broušeni je běh na dlouhou trať,to se nesmí uspěchat.Kamenem opisuj osmičku,občas to vem do kruhu a rovně,netlač na to,nech kámen klouzat jakoby samotnej a uvidíš že to půjde. ..a hodně vody,ať se to odplavuje..
JESUS SHAVES!
No osmicku sem neopisoval jen sem s tim smrdlal do kruhu a rovne nekde se stala chyba ale uz je napravena tak jeto dobry spis me to prekvapilo ze to de i na rovny plose udelat krive a to docela fest
Proto jsem tak obdivoval jak Adršpach zpracovával rovinu na tom videu. Na první pohled to vypadá elegantně jednoduše, ale teprve při bložším pohledu je vidět jak pečlivě hlídá přítlak na jednotlivých koncích kamene a jak často kontroluje rovinu. Holt - Mistr kamene.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Nazval jsi to moc nobl pane Mistr. proc vznika hrb je, protoze jeden specha a tlaci. Dal jeste, protoze pouziva normalni malej arch smirglu. To pak to stridani nahoru dolu doprava doleva si jen rika o to aby byly rohy obrouseny vic nez prostredek a pak je ten hrb. Co na tom videu neni videt jak jsem prvne kamen srovnal na brusnym pasu (coz jsem delal nasycho a dole pred barakem). Sam mam doma na to lapovaci desku kde mam zhruba metr dlouhej pas a az pak jdu na dodelani na arch. Musim taky priznat, ze za ty stovky hodin stravenych lapovanim kamenu se mi jeste porad sem tam podari nejaky udelat hrbaty a musim ho pak predelat. Bridla neni problem, ale kdyz je to neco tvrdsiho jako arkansas anebo snake stone to je teprve kleni.
Tak to je luxusní vehement, a ještě značkovej. Taky bych chtěl aby se mi doma válely podobný věci, jako třeba přebytečný Mitutoyo hodinky, na sestrojení domácího vehementucembrit píše:Tak dneska sem rovnal svoji břidlici a pořád se mi i na skle houpala nemohl sem přijít na to kde je chyba tak sem si sestrojil tenhle hentinony vehement pracovně sem to nazval šutroměr ala co dum dal hned sem zjistil že se mi veprostřed bridlice delal hrb http://img176.imageshack.us/img176/6417/sdc10045.jpg
Ale gratuluju, pokud si člověk umí poradit a využít věci co má po ruce, tak je půl úspěchu v kapse.
Tohle co popisuješ na začátku sem právě udělal malej arch a jezdil sem sice me na chvili prepadla myslenka udelat to nejdriv na sucho na necem hrubejsim ale hned sem ji zamitnul a byla to chyba a udelal sem si krasnej skoro pul milimetr velkej kopec pekne na prostred ten pás jak o nem pises to je neco podobnyho jak maj truhlari takovou tu masinu ne je tam pas dlouhej jak tejden.adrspach píše:Nazval jsi to moc nobl pane Mistr. proc vznika hrb je, protoze jeden specha a tlaci. Dal jeste, protoze pouziva normalni malej arch smirglu. To pak to stridani nahoru dolu doprava doleva si jen rika o to aby byly rohy obrouseny vic nez prostredek a pak je ten hrb. Co na tom videu neni videt jak jsem prvne kamen srovnal na brusnym pasu (coz jsem delal nasycho a dole pred barakem). Sam mam doma na to lapovaci desku kde mam zhruba metr dlouhej pas a az pak jdu na dodelani na arch. Musim taky priznat, ze za ty stovky hodin stravenych lapovanim kamenu se mi jeste porad sem tam podari nejaky udelat hrbaty a musim ho pak predelat. Bridla neni problem, ale kdyz je to neco tvrdsiho jako arkansas anebo snake stone to je teprve kleni.
Adrspachovy dlouhatanske pasy jsou labuzo.PetrS píše:Proto jsem tak obdivoval jak Adršpach zpracovával rovinu na tom videu. Na první pohled to vypadá elegantně jednoduše, ale teprve při bložším pohledu je vidět jak pečlivě hlídá přítlak na jednotlivých koncích kamene a jak často kontroluje rovinu. Holt - Mistr kamene.