Kraviny nonplus ultra

Odpovědět
PetrS
mentor

Re: Kraviny nonplus ultra

Příspěvek od PetrS »

Jáchyme hoď ho do stroje...
Výstava japonského malíře miniatur a lupa se sluníčkem.
Že by podobnost čistě náhodná???
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
mons

Příspěvek od mons »

Yošito, Yošito, už to máš vyšito. :lol:
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

No a tak nějak je to s jemným ostřím čerstvě nabroušené Krásky...
Utřít do tolpapu aby to nebylo zbytečně špinavé - a bylo!!! Vidíš tu černou šmouhu na papíru???
:o
irenko
mistr brusič

Příspěvek od irenko »

chcel si napísať červeno-čiernu :lol:
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Někdy je to hodně červené a není vidět toho černého ostří v papíru, ale pak se to na tváři krásně projeví.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Mně se líbí ty komentáře dole :lol: hold my nePražané to vidíme trochu jináč než místní.
Ale s bodem 15 souhlasím :mrgreen:
V noci slyším i vousy růst
svickop

Příspěvek od svickop »

Ahoj lidi,

tak nějak příjemně včera do bytu zasvítilo sluníčko, skrze otevřené okno bylo cítit jaro, ptáci zpívali jak utržení ze řetězu, k tomu krásně modrá obloha, no prostě den jako stvořený k odpočinku a relaxaci. A právě proto jsem vytáhl brousky, jednu tupou břitvičku, před kterou mi už bylo trapno pro samé slibování: "někdy Tě nabrousím..." Práce tedy relaxace krásně ubíhala, už tak vysmátá břitvička se začala na mě usmívat s novou fazetkou, ba dokonce jsem se přistihl, že si i zpívám. A teď si představte, že vám do toho přicupitá manželka a musí vám nutně(!) něco stáááášně důležitého sdělit. Co to bylo, už nevím, jen si pamatuji, že jsem s manželkou navázal oční kontakt těsně před dokončením tahu....

Toto malé opomenutí mě později stálo 4 stehy, a když dcera náhodou zahlédla množství krve v kuchyňském dřezu, rozšířila naší domácnost mimo další řezné nástroje i o sečné a prachsprostě hodila šavli.

Za kdovíjak zkušeného břitevníka se nepovažuji, jelikož je stále se co učit novému, člověk nejprve tápe, bádá, zkouší, prověřuje, no však to znáte, a tak když se ve špitálu ptali, jak se to stalo, děl jsem pravdu pravdoucí - nebyl důvod lhát a navíc - co břitevník, to džentlmen. V lékařské zprávě mám tedy napsáno: "... pacient se pořezal údajně při broušení břitvy...", protože ani lékař ani o něco chytřejší zřízenec nebrali fakt, že břitva se čas od času musí dát na kámen a celou dobu se mi snažili domluvit, že břitva se brousí na řemenu, vždycky to tak bylo a navždy i bude. No prostě chabá výmluva, mizerný herecký výkon a lhát také neumím :-D

A dneska? Svítíčko sluní, obloha je modrá, ptáky je také slyšet a venku to voní jarem. Čas jako stvořený pro relaxaci...

Přeji Vám všem krásné a pohodové dny.
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Co na to říci - ošetřující lékař má vždycky pravdu.
A teď si pane kolego představte, že by jste se dal do broušení až zítra,
při tom očekávaném zatmění slunce :mrgreen:
V noci slyším i vousy růst
dedek

Příspěvek od dedek »

@svickop
když odhlédnu, že se stal nepříjemný úraz, tak příhoda se velmi příjemně čte jako povídka. Být to v minulosti, tak to by byl nádherný námět na televizní Bakaláře. Velmi pěkné.
Nebudete v dohledné době zase něco dělat?
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Odpovědět

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“