Čepelky Tatra a Tiger (Diu Jevíčko)

Vše o čepelkách
Odpovědět
Einherjer

Re: Čepelky Tatra a Tiger (Diu Jevíčko)

Příspěvek od Einherjer »

Je dáky rozdiel medzi TIGER Platinum a TATRA Platinum? Nakoľko na webe je popis rovnaký.
fil

Příspěvek od fil »

Rozdíl neznám, možná kvalitativní, něco jako rozdíl mezi zelenou a modrou Astrou. Tatry lze objednat a zakoupit přímo u výrobce, posílají přepravní službou nebo poštou. Minimální množství je 100 ks. Vzal jsem tedy na zkoušku a testuji v pořadí druhou čepelku. Nejsou vynikající, ale určitě nejsou špatné.
Svätobor

Příspěvek od Svätobor »

Dajú sa kúpiť v niektorom kamennom obchode na Slovensku?
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Krásné dobré ráno kolegové,

zakoupil jsem jedno testovací balení čepelek Tiger Platinum šedé 5 ks čepelek.
hlavni_edited_2.jpg
Krásné šedé balení a takový čerstvý svěží design. Samotná čepelka je v pergamenovým papíře a našel jsem tak i lepidlo. Ale zklamalo mě, že jen dva ťuplíky na stejné straně. Takže čepelka stejně nedržela. No a hlavní papírový obal silnější gramáž papíru.
IMG_20210909_143614.jpg
Na čepelce je stříbrný tamponový tisk Tiger Platinum. Tedy předpokládám, že tisk je tamponový.
IMG_20210909_143757.jpg
No a co samotné oholení. Popravdě první čepelka šla rovnou do koše. Byla tam chyba ve výbrusu. Prostě kousek čepelky v ostří chyběl. Vykousnutý půlkruh v půlce celého ostří. To si říká o pořádné pořezání. Takže šup do koše.
Druhá čepelka šla rovnou do strojku a to do Parker Variant viewtopic.php?f=69&t=3196 No a tam si čepelka moc nerozuměla s hlavou a nenašel jsem pořádně polohu strojku na který by čepelka dobře holila. Ano holila, ale bylo to nepříjemné. Tahala a byl jsem potom hodně podrážděný. Přehodil jsem ji tedy do strojku Fine Accoutrements Marvel Closed-Comb viewtopic.php?f=69&t=3112 Tam už to bylo lepší, ale stále jsem oholený tak na 70% a víc ne.
Takže dodatečně okorkovat a potom další oholení druhý den. Oholení stejné a po třetím oholení jsem vyndal čepelku a dál netestoval. Netuším jestli špatná várka či můj špatný den. Ale nějak jsme si nesedli.

A přitom žlutý Tiger u mě funguje dobře. No chtěl jsem si sehnat ještě Tatry a časem i Leon, ale asi počkám a budu zpovzdálí sledovat.

Vše jsem zkoušel s mýdlem Figaro, Denim, červené Proraso a Wars.

No snad se někomu ta čepelka zalíbí a bude s ní spokojený.

David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Krásné dobré ráno kolegové,

objevilo se video na téma čepelek Tiger a Tatra video na webu České Televize krátké video cca do 6 minut.
Kousek videa je z pořadu ČT Gejzír vysílaného dne 30.9 2021 na ČT1.
Zde je odkaz:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/108 ... deo/866194

David
David a jeho žiletky
lahcim

Příspěvek od lahcim »

Také jsem vyzkoušel Tiger platinum a je to tragédie. Suveréně jedny z nejhorších žiletek, které jsem vyzkoušel.
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Můžu potvrdit, právě jsem otevřel 100 kusové balení čepelek Tiger platinum.
Mám za sebou 8 holení se 4 čepelkami a moje zklamání nezná mezí.
Otevřel jsem celkem 3 balíčky a musím konstatovat, že pouze jedna čepelka holila dobře
a to 3x po sobě. Ostatní mají jednu stranu ostrou, takže se s ní dá relativně obstojně oholit,
ale druhá strana je naprosto tupá.
Jako by při finálním ostření zapomněli čepelky obrátit a dobrousit i druhou stranu.
V noci slyším i vousy růst
ferrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferrin »

To jsou výrobky Czech Blades z Jevíčka!!
Posílají se hlavně do rozvojových zemí. Na našem trhu by se neměly objevit! :D :D
Ferrin
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

To mají výrobci pocit, že do rozvojových zemí mohoou, oproti trhu v ČR, vyvýžet šunty?

Podobný pocit mají především němečtí výrobci, když k nám lifrují jejich výrobky druhé a třetí jakosti.
ferrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferrin »

@radost - - lépe bych to nenapsal....
Ferrin
Odpovědět

Zpět na „Čepelky (žiletky)“