Čepelky Tatra a Tiger (Diu Jevíčko)
Re: Čepelky Tatra a Tiger (Diu Jevíčko)
Je dáky rozdiel medzi TIGER Platinum a TATRA Platinum? Nakoľko na webe je popis rovnaký.
Rozdíl neznám, možná kvalitativní, něco jako rozdíl mezi zelenou a modrou Astrou. Tatry lze objednat a zakoupit přímo u výrobce, posílají přepravní službou nebo poštou. Minimální množství je 100 ks. Vzal jsem tedy na zkoušku a testuji v pořadí druhou čepelku. Nejsou vynikající, ale určitě nejsou špatné.
Dajú sa kúpiť v niektorom kamennom obchode na Slovensku?
Krásné dobré ráno kolegové,
zakoupil jsem jedno testovací balení čepelek Tiger Platinum šedé 5 ks čepelek. Krásné šedé balení a takový čerstvý svěží design. Samotná čepelka je v pergamenovým papíře a našel jsem tak i lepidlo. Ale zklamalo mě, že jen dva ťuplíky na stejné straně. Takže čepelka stejně nedržela. No a hlavní papírový obal silnější gramáž papíru. Na čepelce je stříbrný tamponový tisk Tiger Platinum. Tedy předpokládám, že tisk je tamponový. No a co samotné oholení. Popravdě první čepelka šla rovnou do koše. Byla tam chyba ve výbrusu. Prostě kousek čepelky v ostří chyběl. Vykousnutý půlkruh v půlce celého ostří. To si říká o pořádné pořezání. Takže šup do koše.
Druhá čepelka šla rovnou do strojku a to do Parker Variant viewtopic.php?f=69&t=3196 No a tam si čepelka moc nerozuměla s hlavou a nenašel jsem pořádně polohu strojku na který by čepelka dobře holila. Ano holila, ale bylo to nepříjemné. Tahala a byl jsem potom hodně podrážděný. Přehodil jsem ji tedy do strojku Fine Accoutrements Marvel Closed-Comb viewtopic.php?f=69&t=3112 Tam už to bylo lepší, ale stále jsem oholený tak na 70% a víc ne.
Takže dodatečně okorkovat a potom další oholení druhý den. Oholení stejné a po třetím oholení jsem vyndal čepelku a dál netestoval. Netuším jestli špatná várka či můj špatný den. Ale nějak jsme si nesedli.
A přitom žlutý Tiger u mě funguje dobře. No chtěl jsem si sehnat ještě Tatry a časem i Leon, ale asi počkám a budu zpovzdálí sledovat.
Vše jsem zkoušel s mýdlem Figaro, Denim, červené Proraso a Wars.
No snad se někomu ta čepelka zalíbí a bude s ní spokojený.
David
zakoupil jsem jedno testovací balení čepelek Tiger Platinum šedé 5 ks čepelek. Krásné šedé balení a takový čerstvý svěží design. Samotná čepelka je v pergamenovým papíře a našel jsem tak i lepidlo. Ale zklamalo mě, že jen dva ťuplíky na stejné straně. Takže čepelka stejně nedržela. No a hlavní papírový obal silnější gramáž papíru. Na čepelce je stříbrný tamponový tisk Tiger Platinum. Tedy předpokládám, že tisk je tamponový. No a co samotné oholení. Popravdě první čepelka šla rovnou do koše. Byla tam chyba ve výbrusu. Prostě kousek čepelky v ostří chyběl. Vykousnutý půlkruh v půlce celého ostří. To si říká o pořádné pořezání. Takže šup do koše.
Druhá čepelka šla rovnou do strojku a to do Parker Variant viewtopic.php?f=69&t=3196 No a tam si čepelka moc nerozuměla s hlavou a nenašel jsem pořádně polohu strojku na který by čepelka dobře holila. Ano holila, ale bylo to nepříjemné. Tahala a byl jsem potom hodně podrážděný. Přehodil jsem ji tedy do strojku Fine Accoutrements Marvel Closed-Comb viewtopic.php?f=69&t=3112 Tam už to bylo lepší, ale stále jsem oholený tak na 70% a víc ne.
Takže dodatečně okorkovat a potom další oholení druhý den. Oholení stejné a po třetím oholení jsem vyndal čepelku a dál netestoval. Netuším jestli špatná várka či můj špatný den. Ale nějak jsme si nesedli.
A přitom žlutý Tiger u mě funguje dobře. No chtěl jsem si sehnat ještě Tatry a časem i Leon, ale asi počkám a budu zpovzdálí sledovat.
Vše jsem zkoušel s mýdlem Figaro, Denim, červené Proraso a Wars.
No snad se někomu ta čepelka zalíbí a bude s ní spokojený.
David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky
Krásné dobré ráno kolegové,
objevilo se video na téma čepelek Tiger a Tatra video na webu České Televize krátké video cca do 6 minut.
Kousek videa je z pořadu ČT Gejzír vysílaného dne 30.9 2021 na ČT1.
Zde je odkaz:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/108 ... deo/866194
David
objevilo se video na téma čepelek Tiger a Tatra video na webu České Televize krátké video cca do 6 minut.
Kousek videa je z pořadu ČT Gejzír vysílaného dne 30.9 2021 na ČT1.
Zde je odkaz:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/108 ... deo/866194
David
David a jeho žiletky
Také jsem vyzkoušel Tiger platinum a je to tragédie. Suveréně jedny z nejhorších žiletek, které jsem vyzkoušel.
Můžu potvrdit, právě jsem otevřel 100 kusové balení čepelek Tiger platinum.
Mám za sebou 8 holení se 4 čepelkami a moje zklamání nezná mezí.
Otevřel jsem celkem 3 balíčky a musím konstatovat, že pouze jedna čepelka holila dobře
a to 3x po sobě. Ostatní mají jednu stranu ostrou, takže se s ní dá relativně obstojně oholit,
ale druhá strana je naprosto tupá.
Jako by při finálním ostření zapomněli čepelky obrátit a dobrousit i druhou stranu.
Mám za sebou 8 holení se 4 čepelkami a moje zklamání nezná mezí.
Otevřel jsem celkem 3 balíčky a musím konstatovat, že pouze jedna čepelka holila dobře
a to 3x po sobě. Ostatní mají jednu stranu ostrou, takže se s ní dá relativně obstojně oholit,
ale druhá strana je naprosto tupá.
Jako by při finálním ostření zapomněli čepelky obrátit a dobrousit i druhou stranu.
V noci slyším i vousy růst
To jsou výrobky Czech Blades z Jevíčka!!
Posílají se hlavně do rozvojových zemí. Na našem trhu by se neměly objevit!
Posílají se hlavně do rozvojových zemí. Na našem trhu by se neměly objevit!
Ferrin
To mají výrobci pocit, že do rozvojových zemí mohoou, oproti trhu v ČR, vyvýžet šunty?
Podobný pocit mají především němečtí výrobci, když k nám lifrují jejich výrobky druhé a třetí jakosti.
Podobný pocit mají především němečtí výrobci, když k nám lifrují jejich výrobky druhé a třetí jakosti.