Skupinový nákup břitev pana Austa

Zamčeno
hans

Re: Skupinový nákup břitev pana Austa

Příspěvek od hans »

[Vtip]
:D Jak to tak ctu tak si pulka republiku nakoupi Britvy u pana Austa ... a Aukro prodejci jsou bez kseftu :D :D
[/Vtip]
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Vazeni Kolegove.

Timto oficialne uzaviram tenhle skupinovy nakup! Zadne dalsi objednavky, prosim.

Takze rekapitulace:

1.) Wiking - 6/8, uhlikova ocel, spanelska hlava, pasek z kyticek, drevo cervene meranti si dodam sam.
2.) Vlcak - 6/8, uhlikova ocel, obla hlava, grenadilove drevo,pasek z kyticek.
3.) Gilhad - 7/8 , uhlikova ocel, spanelska hlava, grenadilove drevo
4.) Hans- 7/8 , uhlikova ocel, spanelska hlava, drevo cervene meranti si doda,pasek z kyticek.
5.)Grexx- 7/8, uhlíková ocel, americká zaoblená hlava, o trochu méně než plně dutý výbrus, tri stabilizátory, tri nýty, dřevo dodám (Palisandr Honduras)
6.) Bombus- 6/8 španělská hlava, uhlíková ocel střenky grenadilové dřevo,pasek s kyticek.
7.) Zenhas- 6/8 uhlíkovka se španělskou hlavou, střenky grenadilové dřevo, zdobeni hrbetu paskem kyticek.
8.) Yaron - 6/8, uhlíková ocel, španělská hlava, grenadilové dřevo, zdobeni hrbetu paskem kyticek.
9.) Jakubvos - 6/8 uhlíkovka s oblou hlavou, střenky grenadilové dřevo,zdobeni hrbetu paskem kyticek
10) Jimirek - 5/8, uhlíková ocel, španělská hlava, grenadilové dřevo
11) Honda - 7/8-uhlíková ocel,americká hlava,3x stabilizátor,grenadilové dřevo,pasek z kyticek,lesklý povrch(jak je v recenzi na foru)
6/8-uhlíková ocel,španělská hlava,2x stabilizátor,dřevo palisandr,pasek z kyticek
12) Mons - 6/8, uhlikovka, spanelska hlava, cerna umela hmota, pasek z kyticek

Normalne je vse jasne.
Kazdy napsal jaky chce tvar hlavy, velikost Britvy, drevo.
Vybrus bude plnoduty, jen Grexx chce trosku "silnejsi" vybrus.
Kdo napsal ze chce zdobeni hrbetu paskem kyticek, ten to bude mit. kdo nenapsal, nebude. Cenove to je nastejno.
Vsechny Britvy maji z boku to zdobeni "Solinger Wertarbeit".

Moje dotazy:
Honda: Co znamena leskly povrch? Jako bez toho zdobeni Solinger Wertarbeit?
Britvy pana Austa jsou leskle, normalne..

Strenky jsou naolejovane, ne lakovane.

Tak ted v tydnu vsem napisu meil (POZOR: MEIL, takze NE SZ!!) s cenou a nasim bankovnim uctem a pozadam o prevedeni te castky, aby do 2.9.2013 byly penize na nasem uctu. Je to ucet u postovni sporitelny a normalne to netrva dele nez 3 prac. dny. EUR na CZK prepoctu dle aktualniho kurzu v dany den, tedy asi 28.8.2013.
2.9.2013 zavazne objednam u pana Austa. Jakekoliv zmeny na Britvach potom uz nebudou mozne (Jina hlava, jine drevo atd)

Predani Britev bude osobne v Praze predpokladam koncem zari 2013. Zalezi jak rychly bude pan Aust :-)
Kdo v dany den nebo hodinu nebude moci, tomu necham Britvu u Kolegy Monse, bude li souhlasit. Popripade u nekoho jineho, dle prani, stejne si ty Britvy prijede vyzvednou cele uvitaci komando :lol:
Kdo si vyslovne bude prat Britvu poslat balickem (Honda?), prosim o sdeleni, stejne tak jako predani jinde, napr ve Svoru a v Brne.. (Jakubvos?,Hans?)

Uff.. snad jsem tedy na nic nezapomel..
kdyz jo, pripomente mi to prosim.
Je neco nejasne? Zeptejte se, prosim zde ..
Poprosil bych tedy vsechny aby pristi tyden byli pokud mozno DENNE na meilu nebo zde..
Dekuji.
L.
Naposledy upravil(a) Wiking dne 03 zář 2013, 09:14, celkem upraveno 7 x.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
jimirek
Donátor

Příspěvek od jimirek »

Mam problem, brzo rano jedu do sveta a nebudu v cesku nejmene tyden, potreboval bych uhradu posunout na cca 6.9., jak stihnu strcit do banky drobny. Nerad jim tam nechavam vic, nez nezbytne musim. Diky za pochopeni. Predani je mozne po domluve v Brne nebo postou.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

OK. Vyjimecne udelam vyjimku :-) a pockam..
Neni problem.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
honda

Příspěvek od honda »

Dovolil jsem si zkopírovat odstavec s recenze-překladu do češtiny,doufám,že to autorovi nebude vadit,ale je nutno si ujasnit tu povrchovou úpravu.

píše se:
Povrchová úprava je matná, ale na povrchu je vyleptaný vzor. Cena je srovnatelná s břitvou 7/8, pokud vezmeme v potaz fakt, že na břitvě o velikost 7/8 není vyleptaný vzor.
Všimněte si, že břitva na jeho webové stránce nemá lesklou povrchovou úpravu či laserové leptání na hřbetě. Když jsme se ptali Ralfa Austa ohledně rozdílu, bylo nám řečeno, že lesklá povrchová úprava, laserové rytí na hřbetě, leptání a střenky z rohu budou brzy k dispozici.

moje otázka zní,p.Aust již dělá standardně lesklou povrchovou úpravu??pokud ano,tak tam chci samozřejmě ten nápis-Solinger Wertarbeit
J.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

@Vlcak, Hans, Jakubvos : Zdobeni - kyticky jsem dopsal.
@Honda: OK. Zeptam se pana Austa jak to je s tema povrchama. At nereknu nejaky nesmysl. Zatim jsem mel v ruce jen jednu jeho Britvu, a matna mi nepripadla, takze jsem ted :shock: zaskocen..

Abych predesel nedorozumeni:
Tuhle Britvu viewtopic.php?f=6&t=1404#p20943 jsem mel v rukach, a dle meho nazoru je to LESKLY POVRCH. Jaksi si tedy neumim predstavit jak vypada matna Britva..
Takze asi vsichni ted budou muset zde jeste dodat zda chteji matny ci leskly povrch. ??
Ja osobne chci teda 100% leskly, tak jak je na te fotce.

Popr. se zeptam znalejsich Kolegu zde: leskly ci matny? Co je lepsi?

@jimirek: Diky za SZ. Zaplatis tedy o tyden pozdeji nez ostatni, toho 6.9. jak jsi napsal. OK.
honda

Příspěvek od honda »

ok ,uvidíme co p.Aust řekne :?:
aby nedošlo k nedorozumění v objednávce mám zdobení na hřbetu čepele-myslím tím -pásek z kytiček !
J.
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Mas to napsano v objednavce, je to jasny, jiny vzor zdobeni nema, nez ten pasek z kyticek. Vse je jasny.
Jinak ne napsali znalejsi kolegove, ze cim lesklejsi povrch, tim lepsi..
Tak pochybuji ze nekdo bude chtit matnou britvu, kdyz ano, prosim dopsat jako specileni prani. :lol:
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Ahoj Ludwigu,
nevidím se v uzavřené objednávce se svým polotovarem? Díky,
Ivánek
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Ahoj Ivanku.
Polotovar neni Britva :lol:
Ten zde uz par tydnu lezi na stole a predam Ti jej v Litomysli az pojedu do Brna, nejak 1 nebo 2 tyden v zari. Vladimirovi z Brna taky..
Pred vyjezdem se vam obema ozvu meilem nebo zde a podam misto setkani, den, hodinu a mobil.
L.
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“