Žiletky Feather Hi-Stainless

Vše o čepelkách
Odpovědět
Ghislain Lambert

Re: Žiletky Feather Hi-Stainless

Příspěvek od Ghislain Lambert »

Zkouším Feather žiletky střídavě asi 2 měsíce. Strojek mám Muhle R89. Vousy mam spíše jemnější a ziletky Feather mi nevyhovují. Na krku mam mírné podráždění, ktere u žiletek Muhle, Astra, Bolzano, Personna nemám.
Nevylučuji, že se mé hodnocení časem nezmění, ale momentálně mi jedny z nejlepších žiletek na trhu nesedí.
Třeba dělám neco špatně a časem na to přijdu...

(Ziletky by snad měly byt originál, kupovany na upravse.cz)
LukasSimir

Příspěvek od LukasSimir »

Ghislain Lambert Z toho si nic nedělej. Já měl s touto žiletkou stejný problém. Je na mne prostě moc tvrdá a ostrá. Na krku to bylo utrpení a na tváři také nic moc. Může to být strojkem (můj Parker si třeba s Feather nerozumí..v jiném jsem netestoval), nebo prostě obličejem. Já ji párkrát zkusil, a když se to nezlepšilo, tak šla pryč.
vladacr

Příspěvek od vladacr »

U mě naopak je R89 snad jediný strojek, kde je Feather velmi příjemná. A pak vlastně ještě Fatboy nastavený na 2, maximálně 3.
lahcim

Příspěvek od lahcim »

Za poslední rok co se holím bagrem jsem do strojků pár Feather vložil. První cca 4 holení docela koušou a často mám podrážděný krk. Postupem času se podráždění zmenšuje až do ztupení žiletky. Zkoušeno hlavně ve strojku wilkinson sword sticky. Teď mám krátce R89, tak uvidím jak to půjde s ním.
Robertzy

Příspěvek od Robertzy »

Dnes jsem si pořídil strojek Muhle R89, před tím jsem se nějaký čas holil strojkem po dědovi, nějaký Gillette (motýlek) používal jsem žiletky zelené Astry. Ve strojku Gillette oholení celkem slušné, po použití Feather byl znát rozdíl, dnes jsem vyzkoušel poprvé R89 s žiletkou Feather a byl jsem velmi překvapen, strojek sám klouzal až jsem se zarazil, že něco dělám špatně a pěnu jen stírám strojkem a nezapojuji do procesu žiletku. Jak jsem byl překvapen, že jsem se hladce oholil. Vidím velký rozdíl. Žiletky Feather jsou opravdu super, za dva dny zkusím vyměnit za astru a uvidíme co nastane. Ale za mě mohu jen doporučit
Robertzy

Příspěvek od Robertzy »

Zdravím ve spolek... Koukal jsem na ebay po žiletkách Feather a našel jsem toto:

http://www.ebay.com/itm/100-Feather-Raz ... SwbsBXqEAZ

Celkem zajímavá cena, země původu Japonsko a doprava zdarma. Jen mě zarazil ten obal. V tématu testu žiletek, na obrázku u recenze od Wikinga je logo jedno peříčko, tady jsou v logu dvě pírka. Nejedná se o kopii žiletky? Může někdo poradit?

Děkuji
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

Určitě se nejedná o kopie, originál Feather mají 2 pírka.
Doma mám tyhle žluté a ještě stříbrné balení. V obou případech mám jistotu , že to jsou originály a obě balení mají ve znaku 2 pírka
V noci slyším i vousy růst
Robertzy

Příspěvek od Robertzy »

Děkuji za radu a vysvětlení.
Odpovědět

Zpět na „Čepelky (žiletky)“