> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA
Prvotní komunikace navázána.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Tak hlásím že balíček dorazil již k nám do Jižních Čech konkrétně do Č.Budějovic.Panečku tam je věcí ..,hnedka večer něco vyzkouším.Zdraví Pedrosjan..
MERKUR Solingen - 37 001
A to lepidlo Pattex v balíčku nebylo? Nějak ho nemůžu najít.
Lepidlo jsem nenašel ,jen je to zajímavé to mýdlo co se už nevyrábí jak zde někdo (myslím Valentin)někde poznamenal..,jinak mám takovou otázku k mýdlu Calani..,je v krabičce označené Malabar,ale uvnitř v papíře zabalené je dle toho papíru mýdlo Calani Havana.... ?Jakpak to tedy je,jinak mýdlo voní jako skořice a je hnědé..
Jinak díky všem co zatím přispěli těmi mýdly,VPH,žiletky ,pytlíčky... ,mimochodem ty pytlíčky jsou super,fakt na toto ideální si drobátko odstrouhnout.
Jinak pro pořádek,přidávám do balíčku mýdlo Arko,dále mýdlo Goldachs,doufám že někoho potěší... , vždy po dvou kouskách žiletek Elios,Chroma Blades,Alando,V super Max čili 8 kousků,tak snad si někdo něco vybere a vyzkouší.Z hlediska známosti jsem vyloučil Astry zelené(mám poslední 2 kousky... )a samozřejmě Derby,které zná prakticky každý a ještě skoro 3 balíčky tam jsou...
Jinak díky všem co zatím přispěli těmi mýdly,VPH,žiletky ,pytlíčky... ,mimochodem ty pytlíčky jsou super,fakt na toto ideální si drobátko odstrouhnout.
Jinak pro pořádek,přidávám do balíčku mýdlo Arko,dále mýdlo Goldachs,doufám že někoho potěší... , vždy po dvou kouskách žiletek Elios,Chroma Blades,Alando,V super Max čili 8 kousků,tak snad si někdo něco vybere a vyzkouší.Z hlediska známosti jsem vyloučil Astry zelené(mám poslední 2 kousky... )a samozřejmě Derby,které zná prakticky každý a ještě skoro 3 balíčky tam jsou...
MERKUR Solingen - 37 001
Pokud voni skorici, tak to bude MALABAR.
Havana voni jako Tabac, ( zde: http://www.zbozi.cz/#!/vyrobek/tabac-or ... nta=300-ml ) temer stejne ale intenzivneji..
Havana voni jako Tabac, ( zde: http://www.zbozi.cz/#!/vyrobek/tabac-or ... nta=300-ml ) temer stejne ale intenzivneji..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Jojo, to je ten Malabar, kakaově hnědý a voní jak škorica. Na obale taky je napisán Malabar.
Do čeho jsem ten Malabar tehdy balil, to opravdu nevím, nevzpomínám si. Už je to nějaký ten pátek. Snad mě netaháš za nos.
A už začni mydlit a pak nám poreferuj, jak jsi dopad.
Do čeho jsem ten Malabar tehdy balil, to opravdu nevím, nevzpomínám si. Už je to nějaký ten pátek. Snad mě netaháš za nos.
A už začni mydlit a pak nám poreferuj, jak jsi dopad.
Klid,klid všechno bude... ,jinak samozřejmě nejprve jdou na řadu krémy v tubě Speick a ty dva ostatní na které se rovněž těším,z důvodu "nemožnosti" uskladnění pro pozdější holení.Už jsem odstrouhnul ty tvrdá mýdla od každého tak na 1,2 holení.Čichali jsme doma s manželkou a hodnotili po čichu i kočka... ,která očuchávala krabici jako divá.. a zajímalo jí co je uvnitř.. .Jinak i ta škrabka je super věc!
MERKUR Solingen - 37 001
Jenom pro inspiraci a trochu té závisti, bylo by možné připojit foto ?
V noci slyším i vousy růst
Já už se taky těším, až si sedneme na to pivečko. Asi si balíček odvezu domů, vyzkouším co nejdříve to nejnutnější a zbytek toho, co budu chtít, tak si odeberu vzorek a pak pošlu dál, pokud nebude chtít Pedrosjan mít balíček u sebe celý týden, tak ho můžeme urychlit a poslat Monsovi dřív, jak za dva týdny. Jinak Speicka mám nově v kelímku i v tyčce, oboje skvělé, ale už použité, no prostě nedám . Ale těšte se na kolínské od TOBS a trochu krému od T&H.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...