Ahoj, čtu ty skvělé ohlasy na tuto VPH. Mohl bych se také postavit do fronty a objednat celou lahvičku?
Díky.
Nová bylinná VPH "da Marco"
Re: Nová bylinná VPH "da Marco"
@horejs
Jak to vypadá s přípravou? Dnes mi došla poslední kapka tvé vynikající vody a již mám z použitelných vod pouze Windsor Fresh. Musím dodat, že jsem dost rozmlsanenej.
Jak to vypadá s přípravou? Dnes mi došla poslední kapka tvé vynikající vody a již mám z použitelných vod pouze Windsor Fresh. Musím dodat, že jsem dost rozmlsanenej.
Časem to tady pročistím od vaty.
Už taky netrpělivě čekám
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS
Hmm, tady to voní... Mohu si stoupnout do fronty a zdvořile požádat o lahvinku nebo dvě?
Zdravím chtěl sem se zeptat jak to vypadá s VPH jestli už je uvařeno a odleženo zásoby mi docházejí, tak jestli to bude do vánoc a nebo budu muset požádat ježíška?
Kent BLK4,Kent KDSR3,Mühle R89 Twist,Mühle Vivo Plum Treewood Pure Badger,Dovo Black 101581, Ralf Aust 5/8" Rasiermesser mit Rundkopf, Jezevčice prům. 28 medový Ovangkol PS
Ahoj,
já bych si rád stoupnul do řady na Karibik
Honza
já bych si rád stoupnul do řady na Karibik
Honza
Něco si přej, padá pěna.
Jen jestli to bude stačit pro všechny zájemce.
Venku je kosa, horký Karibik by mě aspoň na chvíli zahřál.
Ne vnitřně ale vně.
Venku je kosa, horký Karibik by mě aspoň na chvíli zahřál.
Ne vnitřně ale vně.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Zdravím Vás kolegové ze slunného Mexika,
s VPH se to má tak, že je vylouhováno, přibližně doladěno a odleženo, zbývá přefiltrovat, naplnit a poslat do světa.. k čemuž se ale dostanu až někdy v druhé polovině prosince. Dobrá zpráva je, že se nejspíš dostane na všechny, množství jsem myslím nepodcenil. No a aby nezůstalo jen u dobrých zpráv, tak tu slibovanou "ostřejší" verzi už s touto várkou zřejmě nestihnu - je to věc delšího zkoušení než bych ji pustil ven, a to teď opravdu nezvládám. Takže Vám prozatím děkuji za přízeň i za trpělivost, a jak bude hotovo, můžete se těšit
S objednávkami Karibiku se prosím obraťte na kolegu Pepsona, který je autorem této vynikající vody.. stejně jako dnes již legendárního, neméně vynikajícího Pepsolonu
Ostří zdar. Marek
s VPH se to má tak, že je vylouhováno, přibližně doladěno a odleženo, zbývá přefiltrovat, naplnit a poslat do světa.. k čemuž se ale dostanu až někdy v druhé polovině prosince. Dobrá zpráva je, že se nejspíš dostane na všechny, množství jsem myslím nepodcenil. No a aby nezůstalo jen u dobrých zpráv, tak tu slibovanou "ostřejší" verzi už s touto várkou zřejmě nestihnu - je to věc delšího zkoušení než bych ji pustil ven, a to teď opravdu nezvládám. Takže Vám prozatím děkuji za přízeň i za trpělivost, a jak bude hotovo, můžete se těšit
S objednávkami Karibiku se prosím obraťte na kolegu Pepsona, který je autorem této vynikající vody.. stejně jako dnes již legendárního, neméně vynikajícího Pepsolonu
Ostří zdar. Marek
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
Tak jak to vypadá stihneme to do vánoc??