Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
david_ul

Re: Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME

Příspěvek od david_ul »

Zdravím Tě Drvoštěpe,

není potom problém příspěvek změnit nebo požádat Radgosta o smazání. Vím, je to práce navíc. Ale jde to.

O té sekci věci v akci vím. Je to dobrý kolonka odkazů. Ale nějak mi chybí provázání na dané téma.

A jako poslední. Ano vím, že je to do neděle. Vždyť je ještě dost času do neděle. Je přeci středa :)

Ale chápu Tě, myslel jsi, že ten příspěvek tu bude pořád. Proto jsem tam také uvedl datum od kdy je ta akce a kdy končí. Pokud na to narazí pozorný gentleman tak si všimne jaké je tam datum :)

Nakonec díky za reakci.

David
David a jeho žiletky
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Téma bude pročištěno.
Případně mi to připomeňte. Mám v poslední době hoňku.
vlkec

Příspěvek od vlkec »

Ahoj všem tak já nevím ale za sebe bych niveu označil za jeden z nejhorších krémů co jsem měl. dělám si větší nákupy mýdel a krémů a postupně testuji. Teď došlo na niveu absolvoval jsem s ním asi 15 oholení. Vzal jsem na ni vepřovici od spokaru kvůli siliconu, pěna nešla moc šlehat a rychle mi zasychala přímo na tváři až ode mě odlétaly bílé vločky. A po holení jsem měl dost podrážděnou pokožku. Tak jsem začal hledat problém vyměnil niveu za barbus co jsem měl po ruce a všechny problémy jsou světe div se pryč. Může mi někdo případně říct kde by mohla být chyba mám trochu jiný obal než je zde na fotce tak si ještě říkám jestli jsem nekápl na nějaký starý krém? Díky všem.
svickop

Příspěvek od svickop »

Buď jsi narazil na "zmetka" z výroby, nebo se celkově zhoršili s kvalitou. Kde jsi to kupoval? V Čechách? Bývá zvykem, že do ČR a dál na východ nejdříve posílají výrobky stejné jako pro západní trhy, a když se vytvoří poptávka, postupně se jde s kvalitou dolů. Nebyl by to ani první, ani poslední případ.
david_ul

Příspěvek od david_ul »

Ahoj Jiří,

mám podobnou zkušenost. Tento krém používám posledních pár dní. (mám chřipku takže se neholím... ležím v posteli :) )

Krém je hned suchý a i když jej vyšlehám není to ono. Na jedno oholení vypotřebuji tak cca 6 cm krému. Mám to na dvě až tři oholení. Kopřivku nebo vyrážku nepociťuji, ale suchou pokožku to ano. Takže potom VPH a krém.
Vločkování krému vidím také. To že je tam silikon vím, ale netěší mě to. Používám na to vepřovici a světe div se silikon z toho krému se špatně dostává ze štětky. Takže jsem ji vyčistil a štětku u tohoto krému nepoužívám. Krém nějak zvlášť nevoní a ani bohužel jeho vlastnosti nejsou nic moc. Popravdě s Niveou teď prožívám jedno zklamání za druhým. Jak krém na papulu tak krém na holení tak voda po holení je jedna velká soukromá katastrofa.

Bohužel i špatný výrobek si najde svého zákazníka. U někoho to dopadne tak, že vyzkouší a dojede nebo vyhodí někdo koupí další kus a neřeší. Bohužel někdo kouká jen na cenu někdo zase na kvalitu a někdo na poměr to a to.
Zase už jsem to psal. Kdyby se všichni domluvili, že nebudou kupovat špatné výrobky je to jedno jestli kosmetiku nebo jídlo. Tak by firmy co to vyrábí zjistili, že to nikdo nekoupí a změnili by složení nebo rovnou to přestali vyrábět. Bohužel jsou to koumáci. Jen to přebalí udělají reklamu na novinku a jednou stejný zmetek dál pod jiným názvem.

Za mě tedy ne... Dojedu a nekoupím další.

PS: co mě potěšilo je snad hliníkový tubus. Ten dám do sběru. Rozhodl jsem se, že i čepelky půjdou do sběru. Už jsem to jednou udělal. Sice koukali divně, ale je to kov tak vzali. Dostal jsem 3 Kč :)
Nešlo o peníze. Šlo o vyšší cíle. :)

PS2:
21.11 2015
Bohužel ještě tento krém mám :( Ale trochu jsem to vylepšil. Přidal jsem cca 10 kapek kapátkem olej ze santalového dřeva. Ne kvůli vůni, ale pro lepší klouzavost. Jak zde psal kolega Vlkec tak psal, že to nepění. Je to fakt. Musí se vzít více na štětku. Pak, ale nedosáhnete výdrže tuby alespoň na 15 oholení. Dneska jsem to testoval. Prostě jsem tam vepříka zabořil do krému (abych upřesnil slovo zabořil).... přesunul jsem krém z tuby do kalíšku. Je pravda, že vezmu více krému a pak to pění. Bohužel i když přidám trochu vody pořád je to na nic. Nemůžu říci, že je to ani cestovní krém na holení. Pořád mám suchou pokožku po oholení. Takže po oholení hned VPH a po hodině krém na obličej. Holt ten krém není pro lidi co mají rádi pěnu při holení. Zjistil jsem, že se krém po nanesení na obličej jako by sráží do chuchvalců. Stávalo se mi to i než jsem přidal santalový olej. Pořád platí, že vyzkouším a nebudu kupovat další. Bohužel nebudu kupovat od Nivei asi už vůbec nic. Krém na ruce sice mastí, ale té chemie. Krém na holení katastrofa. A to nemluvím o VPH bez alkoholu co nefunguje. Vím, že je to všechno velice individuální. Ale takto to cítím.

16.12 2015
Tak nevím, kde se stala chyba nebo jestli jsem nešetřil :) ale krém Nivea mi vydržel na 9 oholení.

David
David a jeho žiletky
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“