Tak si říkám, jak že je to s tím Dimethiconem, když ho máš jak v sekci vodou rozpustné tak i v sekci vodou nerozpustné.
Jinak se už těším na nějaká ta "čistá" mýdla. Protože zrovna Pitralon používám a osobně mi přijde lepší jak Barbus.
Takže si budu muset opravdu rozšířit obzory a poznat něco lepšího a třeba konečně prokouknu.
Pitralon
Re: Pitralon
Pitralon Original (A)
Rakouska verze vsem dobre zname vody po holeni.
Pomerne me udivilo, ze rozdil vune nemeckeho (D) a rakouskeho (A) Pitralonu je velmi znacny.
Zatimco vune (D) pitralonu je spise drevita, a vyrazne cedrova, tak vune tohohle (A) Pitralonu je pomerne hodne podobna te (CZ) verzi.
Pri otevreni lahvicky a pricichnuti se zda byt vune temer identicka, ale po kratsi dobe se ten "jedovaty oder" zmeni na docela prijemnou smesici vuni s podtony bananu, ananasu, pomerancove kury a dalsich slozek, ktere vsak nedokazu zcela dobre popsat. (Jiste se jedna o komplexni vuni kde jsou desitky samostatnych vuni)
Vune (A) Pitralonu je sice o trosku lehci nez te (CZ) verze, ale kazdopadne dlouhotrvajici/celodenni.
Pece o pokozku je solidni, a osobne jsem s timhle produktem docela spokojen, i kdyz denodenne bych jej nemohl pouzivat.
Jak rikam, vune je "velmi klasicka" a ne kazde zene by musela sednout.
Cena: necelych 5,-€ za 100ml.
Rakouska verze vsem dobre zname vody po holeni.
Pomerne me udivilo, ze rozdil vune nemeckeho (D) a rakouskeho (A) Pitralonu je velmi znacny.
Zatimco vune (D) pitralonu je spise drevita, a vyrazne cedrova, tak vune tohohle (A) Pitralonu je pomerne hodne podobna te (CZ) verzi.
Pri otevreni lahvicky a pricichnuti se zda byt vune temer identicka, ale po kratsi dobe se ten "jedovaty oder" zmeni na docela prijemnou smesici vuni s podtony bananu, ananasu, pomerancove kury a dalsich slozek, ktere vsak nedokazu zcela dobre popsat. (Jiste se jedna o komplexni vuni kde jsou desitky samostatnych vuni)
Vune (A) Pitralonu je sice o trosku lehci nez te (CZ) verze, ale kazdopadne dlouhotrvajici/celodenni.
Pece o pokozku je solidni, a osobne jsem s timhle produktem docela spokojen, i kdyz denodenne bych jej nemohl pouzivat.
Jak rikam, vune je "velmi klasicka" a ne kazde zene by musela sednout.
Cena: necelych 5,-€ za 100ml.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Doma jsem našel starou krabičku od mýdla Elida a řekl jsem si, že je škoda ji nevyužít - vzal jsem tedy Pitralon koupený v drogerce, roztopil ho ve vodní lázni a vzniklou směs jsem nalil do staré krabičky. Škoda jen že je trochu menší než nový Pitralon, ale doplnit to půjde vždy ... No posuďte sami ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Díky Wikingovi jsem i já odzkoušel německou variantu této vody po holení (Pitralon Classic). Tato voda mi zcela vyhovuje. Má Vyšší obsah alkoholu, což mám rád a zároveň mi pokožku příjemně hydratuje. Vůně je spíš pro starší muže, ale mě plně vyhovuje. Mám prostě tyhle "old" vůně rád, připadám si takový víc chlapácký . Můžu s klidem doporučit.
..Tak v tom případě gratulace..a pokud je v perfektním stavu tak i malá závist měla by to být krabička od Barbusu...hodně stará...potom se vyráběly bez toho "ečka".. Táta ho měl, když jsem byl ještě hodně malý... Hezký kousekbortel píše:starou krabičku
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
No, původně byla ve sklepě a byly v ní hřebíky, pak mi dlouho ležela v šuplíku a nakonec jsem se odhodlal ...
PetrS píše: protože tehdy bylo důležité vonět tak na cca 4 - 6 metrů. Při vstupu do autobusu, dámy na zadních sedadlech musely hned zaregistrovat, že elegán je oholen.
toto je neco co me neskutecne inspiruje
Protože tehdy bylo důležité vonět tak na cca 4 - 6 metrů. Při vstupu do autobusu, dámy na zadních sedadlech musely hned zaregistrovat, že elegán je oholen.
Rakouský Pitralon original používám, teď mám ale modrý Pitralon Polar taky z Rakous, original mi ale voní líp.
Tak nemecky pitralon classic je parada!
Mne osobne sa velmi paci vona a hlavne ako sa citim po aplikacii. Prijemne chladive super.
Skoda len ze mi vzdy po aplikacii tento pocit pokazi zena, ktora na tu vonu dost nadava
Mne osobne sa velmi paci vona a hlavne ako sa citim po aplikacii. Prijemne chladive super.
Skoda len ze mi vzdy po aplikacii tento pocit pokazi zena, ktora na tu vonu dost nadava