Gentlemani.
Na sraz vezmu sady brusnejch mřížek (zbytek,co jsem nezničil při rovnání Rozsutce) a pár smirků pod vodu,takže bude-li
zájem je možno rozjet sekci venkovního lapování.Pro tuto činnost je potřeba více lidí,neboť jednotlivec po dvou hodinách ztrácí chuť cokoli orovnávat. Naopak v nevelké skupině jde práce lépe od ruky a v jarním povětří budou Báječně chutnat Kubánské doutníky.
Doufám že štěstěna se na nás usměje a bude krásně,což je u této činnosti potřeba. Mám takovou zkušenost že v pohodové atmosféře člověk zvlášť u tvrdých kamenů viz CF,Rozsutec a spol vydrží .
Mějte se fajn pop101.
Jarní setkání Břitevníků 2011
Re: Jarní setkání Břitevníků 2011
Gentlemani.
Nevím jak pro vás,ale pro mne začalo čtrnácti denní odpočítávání do srazu.Stále toťiž ještě nemám potvrzený víkend,který pro mne znamená nové zážitky v Břitevní oblasti. Tož su napnutý fest .Pleskaná je,doutníky a korunky sú, eném teho času se jaksi nedostává.Tož dyž to vyšlo raketoplánu,tak mně snad také.Těším se.Mějte se fajn pop101
Nevím jak pro vás,ale pro mne začalo čtrnácti denní odpočítávání do srazu.Stále toťiž ještě nemám potvrzený víkend,který pro mne znamená nové zážitky v Břitevní oblasti. Tož su napnutý fest .Pleskaná je,doutníky a korunky sú, eném teho času se jaksi nedostává.Tož dyž to vyšlo raketoplánu,tak mně snad také.Těším se.Mějte se fajn pop101
Tož se snaž co to de aby to vyšlo.
Držíme pěsti ať máš štěstí a těšíme se na scuka.
Jméno už máš v koži buchnuté, tož si to mosíš převzít osobnostně.
Držíme pěsti ať máš štěstí a těšíme se na scuka.
Jméno už máš v koži buchnuté, tož si to mosíš převzít osobnostně.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tož to tedy mosím.
pop101
pop101
Taky se moc těším chlapi: 12, 11, 10, 9, ...
Otázka - minulý rok sa začínalo už vo štvrtok poobede. Uvažuje sa aj tento rok o niečom takom, alebo určite až od piatku?
Začínáme až v pátek.
Mashroom bude na místě od pátečního dopoledne.
Mashroom bude na místě od pátečního dopoledne.
Kolegové,
příjezd je možný až v pátek v dopoledních hodinách. Je to ryze z cenových důvodů, poněkud se zvýšil letos nájem.
Budu k dispozici, jakmile se probudím, takže počítejte cca 9-10 dopoledne budu na místě. Pokud všichni projevíte nezájem o tak brzký ranní příjezd, milerád si pospím a přijedu tam třeba až po obědě .
příjezd je možný až v pátek v dopoledních hodinách. Je to ryze z cenových důvodů, poněkud se zvýšil letos nájem.
Budu k dispozici, jakmile se probudím, takže počítejte cca 9-10 dopoledne budu na místě. Pokud všichni projevíte nezájem o tak brzký ranní příjezd, milerád si pospím a přijedu tam třeba až po obědě .
Dík za info!
Já s mou Drahou Paní dorazíme nejdříve po obědě.
Vyjedeme sice již ráno, cestu však pojímáme jako kochání se krajinou s občasnými zastávkami u místních pamětihodností.
Vůbec tenhle víkend bereme oba jako relaxační.
Vyjedeme sice již ráno, cestu však pojímáme jako kochání se krajinou s občasnými zastávkami u místních pamětihodností.
Vůbec tenhle víkend bereme oba jako relaxační.