MÜHLE-Mydlo na holeni
Re: MÜHLE-Mydlo na holeni
Ono nejde o to ze by malo slabú vôňu ono nemá žiadnu, keby som nevidel na tvary nanesenu penu tak podľa čuchu by som povedal ze tam nič nemám, naproti tomu som od nich zobral aj balzam po holení a ten ma príjemnú decentnu vônu. Ale mydlo úplne bez z vône. Musím počkať tak dva tri dni až to dorastie a skúsiť z toho spodku.
Smrť to nie je len tak, to je na celý život..
Re: MÜHLE-Mydlo na holeni
Ahoj, to s tou barvou je opravdu divné. Mýdlo Muhle Santalové dřevo jsem měl zhruba před rokem, nyní mám od nich otevřené Aloe Vera a obě voní decentně už při rozbalení a pěna o něco méně. Barva byla v celém mýdle stejná (bílá). Zhruba před necelým rokem jsem si v SK koupil do zásoby Santalové dřevo. Byl jsem se na něj teď podívat a připadá mi, že voní o něco méně a na povrchu je jakoby bílý prášek, nicméně barva je pořád v celém mýdle stejná (bílá). Ta vůně je u něj cítit po otevření krabičky, potom musím čichat až u mýdla, pokud zavřu krabičku a po chvíli opět otevřu vůně tam je - jako každé mýdlo časem vůni ztrácí (mám jej je v originálním papírovém balení, ne jako Aloe tu mám v plastové misce a ta drží vůni lépe bych řekl)
Pavel
Pavel