Muhle R41 2013 ?

...lidově bagry a kotvy.
Odpovědět
horejs

Re: Muhle R41 2013 ?

Příspěvek od horejs »

Ahoj Mio99,

já Ti naopak mohu R41 jen a jen doporučit; neumím si totiž představit nic jako "bagr za hranou". R41 používám, když není čas a klid na rituál s Břitvou. Pravdou je, že na cesty ho netahám, ale to jen proto, že "má svoje místo" na dubové poličce u mne doma pod zrcadlem, kde mu to nejvíc sluší :-) Na cesty mám Feather Popular v šikovné origo plastové krabičce. Jinak máš i možnost pořídit k Mühle jen hlavu, jak R41 tak R89 se dá koupit sólo..
Dobrý úsudek pochází ze zkušenosti. Bohužel zkušenost často pochází ze špatného úsudku.
Mio99

Příspěvek od Mio99 »

Britvu zatial nemam ale uz uvazujem o nej len na doma ked mam svoj klud a pokoj.Tie vymenne hlavy som videl ale radsej som volil cely strojcek, kedze nemam volnu rucku a model Rose Gold sa mi paci to prevedenie.
Edwin Jagger DE89, Parker 24C,Muhle R41, GD 800
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Tak a včera som si objednal R41, moje predchádzajúce bagre: Merkur 34c a EJ DE89 tak to bude zmena. Dúfam, že mi sadne.
K tomu 100ks Perma Sharp :-)
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
Drvoštěp

Příspěvek od Drvoštěp »

Pak poreferuj, jak jsi dopad. :P
Stále se učíme. :geek:
8-)
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Určite :P .
Najprv som si chcel zaobstarať R89 ale nakoniec to vyšlo takto.
Nemáte ďalší tip, ktorý nesmie v zbierke chýbať? :D
G Fatboy Rhodium G2, G 40's Superspeed (Ink-DeltaEcho), G Rocket, G Super Adjustable V2, ATT M2+SE1, Rockwell 6S, G Tech, G Slim Adjustable L2+J4, G Aristocrat, G Red Tip B3, Muhle R41, Merkur 34C & 37C,Edwin Jagger IVCSR, Fatip piccolo
nithro

Příspěvek od nithro »

Tech strojku, ktere clovek musi mit ve sbirce je :twisted: Merkur Progress, Merkur 37C, PAA Doble Open Comb...

Jinak jsem zvedavy, co budes na R41 rikat, oproti EJ a Merkuru je to tedy radny skok. Dle meho skromneho nahoru, je asi nejlblize k britve.
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Tak to sa už teším :) Britvu mám aj som sa s ňou holil, nevychádza mi to časovo a pracovne aby som sa mohol v kľude holiť britvou.
Bágre mi tak povediac momentálne vyhovujú, o to viac dbám na štetky a mydla a pod. :) Ten PAA Double comb je normálne dostupný? :)
nithro

Příspěvek od nithro »

Byva vetsinou ve 3-4 davkach za rok:) tak staci obcas mrknout:) ja mel stesti ma davku po novem roce a kolega zrovna jel do USA, tak to bylo bez shippingu:)

Jinak k R41, doporucuju do ni nedavat aspon ze zacatku "drsne" ziletky, ale spis ty, ktere jsou "smooth":) nez clovek prijde jak na ni, pac je to bestie krvezizniva a neodpousti ani malicke pritlaceni a bere si dan. Ale oholeni je to pak tedy extra trida, clovek hleda po 2 pruchodech co by holil
Vinci

Příspěvek od Vinci »

Po skúsenosti z mojim novým R41 môžem iba doporučiť. Holenie, rýchle, precízna na 2 ťahy. Žiadna zdĺhavá príprava mydlo z hrochote, štetka 28mm Petrs, žiletka muhle origoš čo bola k strojčeku, voda po holení TOBS zelená. Mám citlivú pleť, a mal som najmenšie podráždenie, možno tým, že som spravil menej precíznych ťahov. Veliká spokojnosť. :P
Slovak Boy

Příspěvek od Slovak Boy »

Pri R41 odporúčam pridať viac mydla a dobre ho votrieť do pokožky. Dokonca aj keď sa holite každý deň. Tym vmasírovaním vytvoríme na pokožke vrstvu mazľavého mydla po ktorej agresívna žiletka lepšie kĺže a chráni tvár pred porezaním. Bude to lákať pritlačiť tak sa zmení ten pocit holenia. Ale netlačiť! Môžte viac krát ľahko potiahnuť alebo doholiť ešte jedným ťahom. No ľahúčko! Mne sa tak darí oholiť denne R41 tkou a alkohol po hoolení necítim. Absolútne žiadne podráždenie.
Odpovědět

Zpět na „Holící strojky“