Ahoj,
já jsem také moc rád, že setkání proběhlo, bude rozhodně co zkoušet, jen to budu muset navzorkovat, stihl bych jinak tak dvě holení. Trochu jsme se i očuchávali, co kdo přinesl soukromě, jen Vláďovi moje T&H Grafton málem ustřelila nos, jak je silná, ale voní božsky. Jak už jsem psal dřív, tak do balíčku přidávám vzorky kolínských od TOBS (pouze vzorek Eton College je prázdný, ale jelikož je pořád celkem cítit, tak jsem ho tam dal taky) a v modrém kelímku krém na holení Truefitt and Hill ultimate comfort. Upozorňuju, že pění jak blázen, takže opatrně na nabírání, stačí ho fakt malinko. Jinak za mě, oholení s ním bylo perfektní.
Přes SZ se domluvím s Monsem a předpokládám, že hned po Velikonocích bych mohl balíček poslat, čtvrtek a pátek nejsem doma, ale o víkendu bude snad čas.
Díky za balíček, naše setkání a zvláště Vláďovi za půjčení Mühle R89.
krásný zbytek večera
Libor
EDIT Libor 7.4.
Tak jsem vám došel na naší skoro vesnickou poštu, za pultíkem docela hezká mladá vedoucí pošty, milá příjemná, tak jsem si říkal, co kdyby náhodou a čekal jsem co bude. Ale jediné co proběhlo, byla výměna peněz. No chápete to?
Co se týče obsahu, moje příspěvky jsou výše, kolega Vladacr přispěl VPH Windsor fresh s propolisem, taky nějaký vzorky kolínských od TOBS a myslím, že i pár žiletek. Téměř jsem dobral krém Proraso v malé tubě, zbylo ho opravdu tak na jednu pěnu. Všeho ostatního je dosti a nebo aspoň na několik použití. Jo a obětoval jsem černý popisovač, občas ho někdo doma nemůže najít nebo mu vyschne, tak pro ty účely je u pytlíčků. Neztratit
Malé postřehy z pošty: Balíček byl na doporučený balík moc těžký (cca 2,8 kg), posláno jako balík, jen jsem v momentě překvapení nedokázal říct cenu, na kterou ho pojistit. Dále je prý dobré uvést telefon na adresáta, je to prý i levnější. Na to jsem ji odpověděl, že jsme se nedomluvili, tak snad příště, ale aspoň svůj telefon mi mohla dát.
Takže teď je řada na něm, aneb: Přichází z Malešic, z tý čtvrti pochybný... Je to on, je to on, pražskej démon, je to on, ten démon.
Kolega ví
Libor
> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Jakpak to vlastně vypadá s balíčkem nyní?U kohopak je a jaká je zatím spokojenost s produkty atd..? Již dlouho nikdo nic nenapsal..
MERKUR Solingen - 37 001
Ahoj, balíček úspěšně dorazil k Monsovi a ten myslím bude dělat nějaké minisetkání pražských kolegů a pak se poveze na velké setkání v Ostrohu. Jinak já osobně se zkoušením čekám na nabroušenou břitvu. Strojek a žiletky jsou sice fajnová věc, ale s břitvou to dle mého názoru srovnat úplně nejde. Možná agresivnější strojky. Ale břitva je břitva.
Spíš jsem ale zvědavý na jeho osud, až dorazí k poslednímu v seznamu. Co jsem koukal, tak Wikingův seznam se nijak nerozšířil. Jestli se pojede druhé kolo, nebo na něj vyrazí až po čase, kdy budeme mít zase co nabídnout.
Spíš jsem ale zvědavý na jeho osud, až dorazí k poslednímu v seznamu. Co jsem koukal, tak Wikingův seznam se nijak nerozšířil. Jestli se pojede druhé kolo, nebo na něj vyrazí až po čase, kdy budeme mít zase co nabídnout.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Ano, balíček je zatím u mne a pomalu se s ním prokousávám. Většinu znám, takže zatím jsem zkusil Knize Ten a tuším Harrise. Zkusil jsem
jeden Shark a přidal Merkur. Juknu se příští týden co tam přidám a pošlu dále.
jeden Shark a přidal Merkur. Juknu se příští týden co tam přidám a pošlu dále.
Cau Monsi. S tim posilanim dale.. no..
Myslim si ze by taktez slo, ze si ted balicek nejakou dobu ponechas, vezmes na sraz ke Kozlovi, jak je pravidelne delas, a pak predas Pepsonovi, ale pak jej vezmes (nebo nekdo z vas) na sraz do Ostrohu, kde se preda Mushroomovi
Myslim si ze by taktez slo, ze si ted balicek nejakou dobu ponechas, vezmes na sraz ke Kozlovi, jak je pravidelne delas, a pak predas Pepsonovi, ale pak jej vezmes (nebo nekdo z vas) na sraz do Ostrohu, kde se preda Mushroomovi
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Tak jo, s Pepsonem se domluvím.
Balíček je u Pepsona, díky za inspiraci.
Dobry den,
pokud by to bylo mozne mel bych o balicek zajem. Jsem z Brna. Slo by se domluvit na predani popripade na poslani ke me ?
pokud by to bylo mozne mel bych o balicek zajem. Jsem z Brna. Slo by se domluvit na predani popripade na poslani ke me ?
Dne 24.4. Kolega Mons predal balicek Pepsonovi.
od te doby se jaksi nikdo nehlasi..
Myslim si ze jsem (pred nekolika tydny) rikal Pepsonovi, ze by bylo dobre predat balicek na srazu Mushroomovi..
Vite nekdo neco blizsiho ohledne balicku? Kde a u koho ted je? Diky za info..
od te doby se jaksi nikdo nehlasi..
Myslim si ze jsem (pred nekolika tydny) rikal Pepsonovi, ze by bylo dobre predat balicek na srazu Mushroomovi..
Vite nekdo neco blizsiho ohledne balicku? Kde a u koho ted je? Diky za info..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zdravím kolegové,
hlásím, že balíček je u mě. Na srazu jsem jej převzal.
Jakmile se pokochám, posílám dál..
hlásím, že balíček je u mě. Na srazu jsem jej převzal.
Jakmile se pokochám, posílám dál..