Jarní setkání břitevníků - "Na břitevním poli 2009" :-)

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
Zamčeno
PetrS
mentor

Re: Jarní setkání břitevníků - "Na břitevním poli 2009" :-)

Příspěvek od PetrS »

Ahoj kolegové,
tak taky trošku do mlýna - odkaz na pohled na Břitevnické pole.

http://www.mapy.cz/#x=138272176@y=13147 ... _142034817

souřadnice pro navigace -

48°49'4.25"N, 16°38'52.524"E
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Koukám a s dobrou kvituji že každý z účastníků se připravuje na naše první společné setkání v plném proudu. Taktéž se na toto setkání velice těším, na to že potkám gentlemany které zatím znám pouze z online diskuse, tedy neosobně a v rámci možností bohužel zatím mlhavě, jsem moc rád že Vás potkám, kolegové a budu se s Vámi moci konečně osobně pobavit a obohatit duši o poznání Vašich osobností. Taktéž se určitě ve společné diskusi vzájemně obohatíme o znalosti našeho spolčného zájmu a to Břitvy, tedy, tento víkend se mi jeví velice užitečný a příjemný, doufám že nejsem sám kdo to tak cítí.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Svým poetickým vyznáním Artifexi, jsi právě potvrdil, že s Břitvou mají co do činění opravdoví gentlemani. Taktéž se těšíme s mojí paní, na setkání na Břitevním poli s lidmi které velmi rádi poznáme.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Doufam, ze to cervene neni strecha mistnich jatek barva by tomu sedela:lol:
MUDr c
brusič

Vítka Adrspachovi

Příspěvek od MUDr c »

Drahý kolego Adrspachu

prosím přehodnoťte svá slova ku kolegům. Slova jsou více barev...

Mockráte Vám Děkuji
S Veškerou úctou
MUDR c
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Omlouvam se mate pravdu kolego a jak jsem byl informovan ze jak tam bude pusobit carostrelec Edie tak to pry bude jenom na kafilerku zadny jatka.
MUDr c
brusič

Příspěvek od MUDr c »

adrspach píše:Omlouvam se mate pravdu kolego a jak jsem byl informovan ze jak tam bude pusobit carostrelec Edie tak to pry bude jenom na kafilerku zadny jatka.
Kolego
Vaše omluva Nebyla přijata. VYKŘIČNÍK. Útočíte hrubou zbraní na NEVINNÉHO kolegu ED\\\\\\\\\\elwisse, správce střelnice. Jeho přínos naší komunitě je obrovský - umožnil nám setkání.
On nám všem laskavě a bezezbraní tlumočil platné Právo suverénního Státu České republiky: O zbraních a střelivu. On není Váš strejda, který to právo obejde. Vzbuďte se koledo.

Adršpachu - RESPEKTUJ platné ČESKé PRÁVO ať jsi kdeko-li.

Chlapi - upřímně - kolega andrspach nechce rozumět.

Pan ADi - jako správce střelnice tam - přebral na sebe OBROVSKOU odpovědnost za Vás všecky NEZNÁMÉ. Se zbraní v ruce i bez. Pokud jste neuchopily - nebo nepochopily tuto OBROSVSKOU a dobrovolnou jeho osobní zodpovědnost - tak tento sraz - chcete-li setkání - vypusťte. Vaše přítomnost jej osobně možná odešle do vězení. Chce to ?

Pokud nerozumíš - Jste ohrožení bezpečnosti ostatním. Tečka

S pokorou panu EDOVI

MUDr c
Naposledy upravil(a) MUDr c dne 12 kvě 2009, 02:14, celkem upraveno 2 x.
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Plně s Tebou souhlasím MUDR Ci. Zůčastníš se srazu? Na poslední soupisce účastníků jsem Tě nikde nenašel.
MUDr c
brusič

Pro kolegu Artifex + jeho paní budoucí

Příspěvek od MUDr c »

Vaše Dámo - Madam i Pane Artifex

Děkuji za Vaší podporu kolego.
Bohužel - srazu se nezúčastním.

Pohodu + Jazz přeji dohromady Vám i Melisse

Yours Sincerely + Bezpečný ohňostroj
S veškerou úctou
MUDr c
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Tak to je dobry. :lol: Skoda, ze jste kolego MUDr Ci neodepsal o malou chvili drive to by jste asi dostal i odpoved od samotneho Carostrelce. Kdyz jsem prispevecek psal tak jsem toto prokonzultoval se samotnym Ediem a dalsimi jelikoz jsme zase skoro jako kazdy vecer utuzovali sousedskou diskuzi a kde se snazime pomoci druhym mnohdy zacinajicim britevnikum. Jojo holt mame zivot i mimo nasich kancelari a humor je to kdyz se smeje ten co vtip rika a i ten o kom to rika. Nejak jsem nepochopil co ze jsem to spachal a komu ublizil, ale jak koukam asi jsem nebyl politicky korektni, kdyz se tu nekdo ohani pravem. Holt jsem jen troba a priste asi budu jen Mudrovat nad nesmrtelnosti chrousta.
Nanestesti se nemuzu tohoto setkani z duvodu tady znamych zucastnit, ac bych moc rad poznal kolegy v materialni forme ne jen virtualni odsud, z emailu anebo audio ze skypu. Rad bych se podelil se znalostmi co mam a priucil se nove od mych kolegu, kteri jsou ochotni se podelit s tim co vedi anebo umi. Nastesti verim tomu, ze i kdyz tam nebudu tak par kolegu bude mit radost z toho co tam na ne ceka a ja budu mit taktez radost kdyz oni budou spokojeni a to co na ne ceka naplni jejich ocekavani.
Co muzu jen dodat? Holt budu zavidet. Jak jsem napsal uz drive aspon se pokusim pripichnout online a doufam, ze si to participujici kolegove, kolegyne a jejich rodiny uziji a obohati sve znalosti a zkusenosti okolo britvy a taktez strelby a zbrani.
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“