Podzimní setkání břitevníků v jeskyni (2009)
Re: Podzimní setkání břitevníků v jeskyni
Není problém, zásoby budeme kupovat čerstvé asi v pátek dopoledne (jestli Ti to nevadí, máme v úmyslu tam dorazit někdy v pátek odpoledne aby se mohlo začít operovat na místě...) Pokud budeš chtít tu frézku, dej vědět, bydlím asi 300m od GM, můžu Ti ji do pátka vyzvednout.
Díky moc za všechna privilegia, ale máme stan s velkou nafukovací matrací, a tak kdyby to bylo potřeba, tak se vyspíme s Jituš ve stanu. Každopádně moc díky. Beru sebou co mám na broušení, na nýtování a vezmu i frézky a brusky na kosťo-práci. Zdravíme Jituš a Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zatím v poho dohókáme se po neděli
Non est viri timere sudorem
S bydlením není problém, cituji rozhovor se Zipínem:
"Chatky jsou otevřené a volně přístupné, jen doporučuji vzít si velký igelit a přehodit ho přes hřeben střechy, jedna chatka zatéká. Jinak jsou ty chatky patrové, dole 4 a nahoře 2 dospělí je běžné obsazení chatek, když sem přijedou vedoucí na brigádu před táborem
"
Takže minimálně jedna chatka bude pro Tě, Peťo, s veškerým komfortem, zasloužíš si to a potřebuješ to.
Z toho stejného rozhovoru:
"Na střelnici se vybírá jen ve středu odpoledne a v neděli dopoledne, to jsou jediné časy kdy je tam někdo z místních. jinak je ta střelnice volně přístupná - nebo aspoň v létě byla."
tedy střelnice kdykoli v sobotu a v neděli odpoledne, bude to v podstatě tedy stejně jako v Mikulově.
Ještě k organizaci: Zipínovo doporučení:
"Jestli dojedete dřív a bude po deštích, doporučuji nechat auto u hřbitova a nejprve pěšky zkontrolovat úvoz dolů - mluvím z několikaleté zkušenosti."
"Chatky jsou otevřené a volně přístupné, jen doporučuji vzít si velký igelit a přehodit ho přes hřeben střechy, jedna chatka zatéká. Jinak jsou ty chatky patrové, dole 4 a nahoře 2 dospělí je běžné obsazení chatek, když sem přijedou vedoucí na brigádu před táborem
"
Takže minimálně jedna chatka bude pro Tě, Peťo, s veškerým komfortem, zasloužíš si to a potřebuješ to.
Z toho stejného rozhovoru:
"Na střelnici se vybírá jen ve středu odpoledne a v neděli dopoledne, to jsou jediné časy kdy je tam někdo z místních. jinak je ta střelnice volně přístupná - nebo aspoň v létě byla."
tedy střelnice kdykoli v sobotu a v neděli odpoledne, bude to v podstatě tedy stejně jako v Mikulově.
Ještě k organizaci: Zipínovo doporučení:
"Jestli dojedete dřív a bude po deštích, doporučuji nechat auto u hřbitova a nejprve pěšky zkontrolovat úvoz dolů - mluvím z několikaleté zkušenosti."
Ahoj Kájo,
moc díky, rád chatkovou nabídku využiji. Právě jsem psal Zipínovi aby mi dodal přesné souřadnice na místo Jeskyně a chatek. Až mi je pošle, tak je sem přidám. Pokud někdo pojede s GPS navigací, tak se mu to bude hodit, a ostatní si můžou v mapy.cz najít kde to přesně je a jak to tam vypadá. Na foto mapě je taky docela pěkné podívání.
základní:
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@x=133373072@y=137566176@z=14
fotomapa:
http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=133373072@y=137566176@z=14
moc díky, rád chatkovou nabídku využiji. Právě jsem psal Zipínovi aby mi dodal přesné souřadnice na místo Jeskyně a chatek. Až mi je pošle, tak je sem přidám. Pokud někdo pojede s GPS navigací, tak se mu to bude hodit, a ostatní si můžou v mapy.cz najít kde to přesně je a jak to tam vypadá. Na foto mapě je taky docela pěkné podívání.
základní:
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@x=133373072@y=137566176@z=14
fotomapa:
http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=133373072@y=137566176@z=14
Pokud bude pěkně, budeme s Bárou spát venku pod stromy a pokud bude pršet, rád bych zamluvil 2 místa v chajdě.
Souřadnice jsou:
N 50° 32' 28.42", E 14° 33' 1.92"
Jinak chatky jsou po 6 osobách, vidím to tak že pokud bude pršet tak se do chatek nasáčkujeme všichni
N 50° 32' 28.42", E 14° 33' 1.92"
Jinak chatky jsou po 6 osobách, vidím to tak že pokud bude pršet tak se do chatek nasáčkujeme všichni
Díky za souřadnice. Já si myslím, že to bude nejrozumnější se rovnou připravit na ty nejhorší dešťové varianty a pak už bude jenom pohoda. Beru el - prodlužováky a nějakou rozdvojku, snad to bude stačit aby se případně dalo pracovat v chatce. Berete někdo sekyrku na dříví?
Adršpach přijede taky !!!!!!!!! - už jsme spolu mluvili co bere sebou.
Adršpach přijede taky !!!!!!!!! - už jsme spolu mluvili co bere sebou.
Skvělá zpráva
Pokud nebude mít sekeru některý z blízkých obyvatel, vezmu jednu z domu.
Pokud nebude mít sekeru některý z blízkých obyvatel, vezmu jednu z domu.
Já jinak s sebou beru ochranné pomůcky pro práci tedy 3x maska, 2x respirátor, 3x ochranné brýle a 1x obličejový štít, Radgost přislíbil 2 masky a to snad bude stačit.