Omlouvám se , jsem jenom hrnčíř amatér a hrnčířskému kruhu jsem byl nejblíže 0,5 m
to když jsem na obrazovce sledoval výrobu misek na šlehání mýdla
Je jasné, že to co je na videu slouží jako inspirace pro "tvého" hrnčíře, aby věděl co po něm vlastně chceš.
Youtube
Re: Youtube
PS: teď jsem si vzpomněl, že jsem kdysi vyráběl z Moduritu popelník.
V noci slyším i vousy růst
Neomlouvej se, jsem taky jen amatér, nejhorší je si vystředit hlínu a pak si jí nerozhodit. Na videu není moc vidět jak moc se do hlíny musí tlačit silou ze začátku. Samotnýho mě to překvapilo, před tím než jsem za kruh sednul jsem si myslel, že to jde skoro "samo".
Kouknite na to. Je to v několika úsecích. co na to řeknete.
Byl jsem se u něj nechat oholit.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1043 ... 0846#video
Byl jsem se u něj nechat oholit.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1043 ... 0846#video
Non est viri timere sudorem
No za mně dobrý
Jenom pro lidi kteří kromě vícebřitů nic jiného neznají, to je takový chaotický šot o ničem.
Možná že další pokračování bylo i z ukázkou a bylo poučnější, ale v šou Krause byl lepší
holící zážitek, který byl určitě přínosnějším pro neznalé diváky ...
Jenom pro lidi kteří kromě vícebřitů nic jiného neznají, to je takový chaotický šot o ničem.
Možná že další pokračování bylo i z ukázkou a bylo poučnější, ale v šou Krause byl lepší
holící zážitek, který byl určitě přínosnějším pro neznalé diváky ...
V noci slyším i vousy růst
Přiznám se, že jsem z toho poněkud rozpačitý. Ta prezentace jakou tomu ČT dala a taky ten sestřih. Jako laika by mě to vůbec nezaujalo. No, ale na zkoušku bych si to v salónu taky dal říct.
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
Já jsem to zkusil.
Klučina musí získat více zkušeností. Dal jsem mu pár rad, ale nevím jak se k nim postaví. Má na mě kontakt ,ale ještě se nepřihlásil. Za nějakej čas se tam znovu stavím a uvidíme.
Klučina musí získat více zkušeností. Dal jsem mu pár rad, ale nevím jak se k nim postaví. Má na mě kontakt ,ale ještě se nepřihlásil. Za nějakej čas se tam znovu stavím a uvidíme.
Non est viri timere sudorem
Zdá se, že ještě neví co je to ostrá Břitva.
Ta totiž vous proti srsti nevyvrátí...
Zatím co Shavette se žiletkou pokaždé a ani Japonské speciál čepelky (nikoliv žiletky) to nezachrání.
Ta totiž vous proti srsti nevyvrátí...
Zatím co Shavette se žiletkou pokaždé a ani Japonské speciál čepelky (nikoliv žiletky) to nezachrání.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.