Podzimní setkání Břitevníků 2010

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
Zamčeno
Radgost
admin

Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010

Příspěvek od Radgost »

Obrázek
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Toť dobrý nápad! :twisted: Myslím ale že to dopadne tak že zvěřinu si asi uvaříme jen tu co si přivezeme nebo na místě ulovíme žeáááááno, pane pořadateli? :mrgreen:
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Tak zvěřinou určitě nepohrdnu! On kus nebožky Svině je dobrej bez ohledu na to, jestli to byla Rypačka Domácí nebo Prasárna Divoká :lol:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Toulavej

Příspěvek od Toulavej »

misiak píše:4Toulavej - žiadne obavy, ja som tiež prišiel v sobotu večer a odchádzal v nedeľu niekedy okolo obeda, ale musím teda povedať, že mi to zmenilo život ...
misiak: tak to jsi mne hodně uklidnil, já budu mít dokonce o den víc, se štěstím přijedu už v pátek odpoledne.

Začínám se těšit jak malej kluk. A přežil bych i bez zvěřiny, zásoby na zimu mám poctivý jak medvěd před zimním spánkem :D
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Už příští čt,pá,so,ne! Pánové a dámy, ani byste mi nevěřili jak se na Vás těším!

S Radgostem už jsme to nakousli takže rád bych na srazu probral a ucelil koncepci videodokumentu o břitvení v zemích Českých, Moravských, Slezských a Slovenských. Z mé strany jsem již zajistil zařízení které dovede točit fullHD a dá se k tomu přidělat i externí mikrofon na případné rozhovory. Toto zařízení (sice digizrcadlovka ale videa točí opravdu obstojně, tu je ukázka možností zařízení, doporučuji přepnout alespoň na 720p http://www.youtube.com/watch?v=3f7l-Z4NF70 ) beru každopádně s sebou takže po případné domluvě kdyby někdo vzal nějaký lepší mikrofon s jack 3,5mm konektorem (klidně stereo) můžeme začít něco nahrávat.
Taktéž bych Radgosta či kdo to na posledním srazu ukazoval poprosil aby vzal fotostan a heligóny (ano, pán je suterén), budu brát i kinofilmovou zrcadlovku s jemnozrnným ČB filmem takže bychom mohli naaranžovat pár pěkných zátiší na případnou prezentaci na webu/fóru v případě že by 18MPix fotky nestačily, popřípadě po zvětšení na fotopapír pro zájemce na zarámování jako doplněk interiéru.
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Difuzné boxisko aj té heligóny veznu.
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Výborně, díky. Kolik Tě boxík stál?
irenko
mistr brusič

Příspěvek od irenko »

včera v nočnej sa ma šéf pýtal, na čo že potrebujem tú dovolenku, tak som mu povedal:
-že si budeme ukazovať
-že si budeme navzájom porovnávať
-že si budeme obchytkávať a leštiť + budeme sa radiť ako na to :D :D :D

mali ste vidieť ten jeho vyraz :lol:
keby som bol esšte dodal že sa budeme pri tom aj filmóvať, tak už by som sa k tomu, že toto všetko sa týka britiev, kameňov atď asi nedostal...... :lol:
kukal na mňa jak vyjavený a potom sme sa rozprávali o britvičkách asi pol hodiny (žeby sa sekol drápek? :twisted: )

ja dorazím aj s nákladom v piatok poobede tak do 15:00 +-
ak chcete niekto na zraz doviesť malý rozsutec 15x5x2 cm napíšte mi SZ, stojí okolo 2,5 € a nie je pre mna problem vám ho po ceste kupit
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Artifex

Příspěvek od Artifex »

Jojo, já také zasekal drápky, Muty a Leir jsou mí úlovci :mrgreen:
15x5x2cm mi IMHO přijde jako ideální velikost, nejčastěji brousím na břidle 16x3,5x1,5cm
Radgost
admin

Příspěvek od Radgost »

Artifex píše:Výborně, díky. Kolik Tě boxík stál?
Ani už pořádně nevím.
Cca 450 Kč?
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“