Podzimní setkání Břitevníků 2010
Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010
Toť dobrý nápad! Myslím ale že to dopadne tak že zvěřinu si asi uvaříme jen tu co si přivezeme nebo na místě ulovíme žeáááááno, pane pořadateli?
Tak zvěřinou určitě nepohrdnu! On kus nebožky Svině je dobrej bez ohledu na to, jestli to byla Rypačka Domácí nebo Prasárna Divoká
671 grains of diplomacy-.50 BMG
misiak: tak to jsi mne hodně uklidnil, já budu mít dokonce o den víc, se štěstím přijedu už v pátek odpoledne.misiak píše:4Toulavej - žiadne obavy, ja som tiež prišiel v sobotu večer a odchádzal v nedeľu niekedy okolo obeda, ale musím teda povedať, že mi to zmenilo život ...
Začínám se těšit jak malej kluk. A přežil bych i bez zvěřiny, zásoby na zimu mám poctivý jak medvěd před zimním spánkem
Už příští čt,pá,so,ne! Pánové a dámy, ani byste mi nevěřili jak se na Vás těším!
S Radgostem už jsme to nakousli takže rád bych na srazu probral a ucelil koncepci videodokumentu o břitvení v zemích Českých, Moravských, Slezských a Slovenských. Z mé strany jsem již zajistil zařízení které dovede točit fullHD a dá se k tomu přidělat i externí mikrofon na případné rozhovory. Toto zařízení (sice digizrcadlovka ale videa točí opravdu obstojně, tu je ukázka možností zařízení, doporučuji přepnout alespoň na 720p http://www.youtube.com/watch?v=3f7l-Z4NF70 ) beru každopádně s sebou takže po případné domluvě kdyby někdo vzal nějaký lepší mikrofon s jack 3,5mm konektorem (klidně stereo) můžeme začít něco nahrávat.
Taktéž bych Radgosta či kdo to na posledním srazu ukazoval poprosil aby vzal fotostan a heligóny (ano, pán je suterén), budu brát i kinofilmovou zrcadlovku s jemnozrnným ČB filmem takže bychom mohli naaranžovat pár pěkných zátiší na případnou prezentaci na webu/fóru v případě že by 18MPix fotky nestačily, popřípadě po zvětšení na fotopapír pro zájemce na zarámování jako doplněk interiéru.
S Radgostem už jsme to nakousli takže rád bych na srazu probral a ucelil koncepci videodokumentu o břitvení v zemích Českých, Moravských, Slezských a Slovenských. Z mé strany jsem již zajistil zařízení které dovede točit fullHD a dá se k tomu přidělat i externí mikrofon na případné rozhovory. Toto zařízení (sice digizrcadlovka ale videa točí opravdu obstojně, tu je ukázka možností zařízení, doporučuji přepnout alespoň na 720p http://www.youtube.com/watch?v=3f7l-Z4NF70 ) beru každopádně s sebou takže po případné domluvě kdyby někdo vzal nějaký lepší mikrofon s jack 3,5mm konektorem (klidně stereo) můžeme začít něco nahrávat.
Taktéž bych Radgosta či kdo to na posledním srazu ukazoval poprosil aby vzal fotostan a heligóny (ano, pán je suterén), budu brát i kinofilmovou zrcadlovku s jemnozrnným ČB filmem takže bychom mohli naaranžovat pár pěkných zátiší na případnou prezentaci na webu/fóru v případě že by 18MPix fotky nestačily, popřípadě po zvětšení na fotopapír pro zájemce na zarámování jako doplněk interiéru.
Difuzné boxisko aj té heligóny veznu.
Výborně, díky. Kolik Tě boxík stál?
včera v nočnej sa ma šéf pýtal, na čo že potrebujem tú dovolenku, tak som mu povedal:
-že si budeme ukazovať
-že si budeme navzájom porovnávať
-že si budeme obchytkávať a leštiť + budeme sa radiť ako na to
mali ste vidieť ten jeho vyraz
keby som bol esšte dodal že sa budeme pri tom aj filmóvať, tak už by som sa k tomu, že toto všetko sa týka britiev, kameňov atď asi nedostal......
kukal na mňa jak vyjavený a potom sme sa rozprávali o britvičkách asi pol hodiny (žeby sa sekol drápek? )
ja dorazím aj s nákladom v piatok poobede tak do 15:00 +-
ak chcete niekto na zraz doviesť malý rozsutec 15x5x2 cm napíšte mi SZ, stojí okolo 2,5 € a nie je pre mna problem vám ho po ceste kupit
-že si budeme ukazovať
-že si budeme navzájom porovnávať
-že si budeme obchytkávať a leštiť + budeme sa radiť ako na to
mali ste vidieť ten jeho vyraz
keby som bol esšte dodal že sa budeme pri tom aj filmóvať, tak už by som sa k tomu, že toto všetko sa týka britiev, kameňov atď asi nedostal......
kukal na mňa jak vyjavený a potom sme sa rozprávali o britvičkách asi pol hodiny (žeby sa sekol drápek? )
ja dorazím aj s nákladom v piatok poobede tak do 15:00 +-
ak chcete niekto na zraz doviesť malý rozsutec 15x5x2 cm napíšte mi SZ, stojí okolo 2,5 € a nie je pre mna problem vám ho po ceste kupit
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Jojo, já také zasekal drápky, Muty a Leir jsou mí úlovci
15x5x2cm mi IMHO přijde jako ideální velikost, nejčastěji brousím na břidle 16x3,5x1,5cm
15x5x2cm mi IMHO přijde jako ideální velikost, nejčastěji brousím na břidle 16x3,5x1,5cm
Ani už pořádně nevím.Artifex píše:Výborně, díky. Kolik Tě boxík stál?
Cca 450 Kč?