Phaemosan Rasiercreme

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
Wiking

Phaemosan Rasiercreme

Příspěvek od Wiking »

K640_Phaemosan.JPG
Phaemosan Rasiercreme = Phaemosan holici krem

Pomerne malo znamy je tenhle nemecky krem od vyrobce Evonik Stockhausen GmbH ve meste Krefeld.
http://www.stoko.com

Vyrobek splnuje normy lekopisne cistoty a proto se prodava jen v nemeckych lekarnach. V drogeriich atd se tento krem neprodava.

Jedna se o holici krem pro citlivou pokozku, ale pouzit jej samozrejme muze kazdy.
Chemicke slozeni je velmi dobre a vyrobek neobsahuje zadnou "jedovatou" chemii.
http://www.codecheck.info/kosmetische_m ... rcreme.pro

Balen je v umelohmotne tube o obsahu 100ml a stoji 3,80€

Holici vlastnosti jsou velmi dobre, naslehani huste a vydatne peny je jednoduche,klouzavost po pokozce vynikajici a zmekcovaci schopnost taktez velmi dobra.

Zajimava je vune tohoto vyrobku, ktera je pomerne neobvykla. Vune nepripomina zadny znamy krem na holeni, je velmi osobita a nejvice pripomina vuni otevrene lekarnicky. Lepe tuhle vuni nedokazu definovat nez jako smesici "mediciny" a mydlovych podtonu.

Jedinym minusem je dle meho nazoru konzistence, ktera pripomina tatarskou omacku a je na muj vkus prilis ridka. To se mi jevi jako nevyhoda, kdyz chci do misky vytlacit urcite mnozstvi kremu ve forme 1-2 centimetrove "spagety" , jak to je u jinych holicich kremu obvykle. Tenhle po vytlaceni z hrdla ukapava, takze odmereni na centimetry neni mozne.

S vyhradou ke konzistenci a podivne vuni muzu vsak tento krem doporucit jako dobry.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
mons

Re: Phaemosan Rasiercreme

Příspěvek od mons »

Ke zkoušce tohoto krému jsem přistupoval s určitým despektem. Nejsem vyznavačem mýdel v tubách od doby, kdy jsem si jednou
ráno zkusil s ním vyčistit zuby. Konzitence prapodivná připomínající kefír či něco horšího. Vůně chemická, neobvyklá, po chvíli nikoli
nepříjemná. Pěna velmi dobrá, zzměkčení a klouzavost po pokožce nadprůměrná. Kupodivu velmi dobré mýdlo s dobrými vlastnostmi.
Zřejmě dobré řešení pro lidi s citlivou pokožkou. Závěrem, nebudu toto mýdlo používat, kvůli nevyhovující vůni. Jinak se jedná
o dobrý výrobek, který může poskytnout dobré služby. :D
Pedrosjan

Re: Phaemosan Rasiercreme

Příspěvek od Pedrosjan »

Mám za sebou oholení s tímto krémem,musím říci že jsem byl spokojen.. 8-) ,jen jsem byl překvapen co kolegové Wiking a Mons tomuto krému "vytýkají" a to řídkou konzistenci,že tomu se mi zdá už není,možná že už krém je pár měsíců v "provozu"-udělala se mi krásná kratičká housenka tak jak má být.. :lol:
MERKUR Solingen - 37 001
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“