Spokar Reine Borste
Spokar Reine Borste
Mate skusenost niekto so stetkou Spokar Reine Borste ?
Re: Spokar Reine Borste
Že by nějaký výrobek Spojených kartáčoven? Pokud ano, tak se zaměřují spíš na umělotinu, žíně apod. Nicméně na svých stránkách už inzerují mimo imitací i jezevce
Zdravím Vás,
ano jedná se o holící štětec z firmy Spojené kartáčovny a.s.
Osobně jsem sháněl štětec z pravého jezevce(ŠTĚTEC HOLICÍ 8315/166/P). Jsem z Ústí nad Labem a bylo ho těžké sehnat. Projel jsem všechny drogerie v Ústí, Teplicích, Děčíně, Lovosicích a nic. Každý má buď svojí značku (DM a jim podobné), ale nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem kontaktoval přímo Spojené kartáčovny a.s. Zaslal jsem email - ten byl předán obchodní zástupkyni pro Ústecký kraj a ta mi ochotně zajistila jeden kus k vyzvednutí v jednom velkoobchodu s drogerií. Nebudu dělat reklamu, ale napište mi SZ a dám Vám kontakt.
Oficiální popisek holícího štětce je zde:
http://www.spokar.com/cz/vyrobky/?kat=1 ... tetce.html
Přikládám Vám foto:
holící štětec v původním balení - ŠTĚTEC HOLICÍ 8315/166/P
rozbalený ŠTĚTEC HOLICÍ 8315/166/P
větší foto:
http://1drv.ms/1K9hSkQ
Přeji pěkný den
David
ano jedná se o holící štětec z firmy Spojené kartáčovny a.s.
Osobně jsem sháněl štětec z pravého jezevce(ŠTĚTEC HOLICÍ 8315/166/P). Jsem z Ústí nad Labem a bylo ho těžké sehnat. Projel jsem všechny drogerie v Ústí, Teplicích, Děčíně, Lovosicích a nic. Každý má buď svojí značku (DM a jim podobné), ale nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem kontaktoval přímo Spojené kartáčovny a.s. Zaslal jsem email - ten byl předán obchodní zástupkyni pro Ústecký kraj a ta mi ochotně zajistila jeden kus k vyzvednutí v jednom velkoobchodu s drogerií. Nebudu dělat reklamu, ale napište mi SZ a dám Vám kontakt.
Oficiální popisek holícího štětce je zde:
http://www.spokar.com/cz/vyrobky/?kat=1 ... tetce.html
Přikládám Vám foto:
holící štětec v původním balení - ŠTĚTEC HOLICÍ 8315/166/P
rozbalený ŠTĚTEC HOLICÍ 8315/166/P
větší foto:
http://1drv.ms/1K9hSkQ
Přeji pěkný den
David
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) david_ul dne 23 čer 2015, 12:50, celkem upraveno 3 x.
David a jeho žiletky
Ja jsem toho nazoru, ze sehnani praveho jezevce by nemelo byt tak obtizne.
Vejdu do DM (drogerie) vezmu si z regalu stetku Balea Men za 189,-kc (asi) zaplatim a vyjdu. Vse by nemelo trvat dele nez 5 minut!
Predpokladem je samozrejme ze mate ve miste bydliste drogerii DM..
Vejdu do DM (drogerie) vezmu si z regalu stetku Balea Men za 189,-kc (asi) zaplatim a vyjdu. Vse by nemelo trvat dele nez 5 minut!
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Dobré ráno,Wiking píše:Ja jsem toho nazoru, ze sehnani praveho jezevce by nemelo byt tak obtizne.
ano tyto prodejny jako DM a Rossmann máme v ÚL. Také mám zkušenosti s těmito holícími štětci, že mi dlouho nevydrží. Zkusil jsem jak DM tak Rossmann štětku s jezevcem a rozpadla se. Uzel povolil a měl jsem v umyvadle plno:) Nic jsem nereklamoval. Vše jsem stihl do 6 měsíců od nákupu.. Ihned jak jsem jim ukázal štětec tak se smáli. Že prý to budou reklamovat. Já jsem trval na tom, že štětec byl již z výroby špatně vyroben a trval jsem na vrácení peněz. Nejednalo se tedy o reklamaci. Paní nebo slečna telefonovala nevím kam. Trvalo to hodinu a peníze nakonec jsem dostal zpět.
Takže DM a Rossmann holící štětec ne ne..
David
David a jeho žiletky
tak neviem, ja sa holim už nejake dva mesiace Baleou a už prestal púšťať chlpy úplne, jeden som dokonca "vykuchal" a prerobil rúčku a ani ten nepúšťa (max 1-2 chlpy za holenie, ale to je tým že je ešte nový).
Zajímavé, štětka z jezevce vyrobená v Pelhřimově a člověk o ní neví.
Jinak se štětkou z DM nemám žádný problém, musel jsi mít smůlu na kus.
Jinak se štětkou z DM nemám žádný problém, musel jsi mít smůlu na kus.
Brání něco ve zveřejnění např. přibližné ceny? Popř. porovnání s Baleou?
Také mám Baleu, tak 2 roky a pouštěla jen za začátku jako většině.
Také mám Baleu, tak 2 roky a pouštěla jen za začátku jako většině.
Dobrý večer.
Holicí štětku s Pelhřimova vlastním asi tak 2 měsíce a můžu porovnat i s DM.Má menší svazek ,je tedy celkově menší než z DM.Rozkvete taky krásně a je o malinko jemnější.Cena necelých 200 kč.Můžu doporučit.S DM má v ceně i stojánek.
Holicí štětku s Pelhřimova vlastním asi tak 2 měsíce a můžu porovnat i s DM.Má menší svazek ,je tedy celkově menší než z DM.Rozkvete taky krásně a je o malinko jemnější.Cena necelých 200 kč.Můžu doporučit.S DM má v ceně i stojánek.
Nedávno jsem si tu štětku od Spokaru koupil v Kauflandu.
Měli jich tam snad dvacet kousků.
Jako pomůcka na cesty do nepohody se mi osvědčila docela dobře. Jsou to sice umělé chlupy a žíně
které se snad tváří jako pravé , ale na druhou stranu nejsou zas tak špatné.
Plastový ručka zelené barvy je dost velká na uchopení i velkými prsty, dobře tvarovaná a mírně na
úchopu zdrsněna - drží se dobře a pohodlně.
Žíně jsou poměrně jemné, uzel by ale mohl být plnější.
Ale pro běžné oholení to stačí, navíc uspokojí i ochránce přírody, kteří neradi vidí jak myslivci v lese
drhají jezevcům jejich srst
Měli jich tam snad dvacet kousků.
Jako pomůcka na cesty do nepohody se mi osvědčila docela dobře. Jsou to sice umělé chlupy a žíně
které se snad tváří jako pravé , ale na druhou stranu nejsou zas tak špatné.
Plastový ručka zelené barvy je dost velká na uchopení i velkými prsty, dobře tvarovaná a mírně na
úchopu zdrsněna - drží se dobře a pohodlně.
Žíně jsou poměrně jemné, uzel by ale mohl být plnější.
Ale pro běžné oholení to stačí, navíc uspokojí i ochránce přírody, kteří neradi vidí jak myslivci v lese
drhají jezevcům jejich srst
V noci slyším i vousy růst