nedávno jsem se rozhodl že zkusím s holením návrat ke kořenům a začnu se holit na mokro. Protože to beru postupně, pořídil jsem si nejdřív štětku a mýdlo a zatím pokračuju v holení se škrabkou (i když je pravda že od tý doby co jsem začal kupovat přes net a ne od profláklejch značek je to nebe a dudy).
Co jsem četl tak celkem dost příspěvků řeší i složení mýdel. Mám za to, že tyhle jsou v pořádku(a chvilka rychlýho googlení mi to potvrzuje), nicméně zeptat se zkušenějších se vždycky vyplatí. Máte nějaké špatné zkušenosti s nějakou položkou?
http://www.razwar.com/collections/skinc ... aving-soap (vlastním)
Kód: Vybrat vše
Sodium Palmate , Aqua, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Sorbitol, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Acid, Parfum, Glycine Soja Oil, Sodium Chloride, Potassium Palmate, Potassium Palm Kernelate, Aloe Barbadensis Extract, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Tocopherol, Coumarin, CI 12490
Kód: Vybrat vše
Potassium Palmate, Sodium Palmate , Aqua, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Parfum, Glycine Soja Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Acid, Aloe Barbadensis Extract, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Tocopherol, Coumarin, CI 77891.