Jako úplný novic jsem poslechl rady zkušených na zdejčím fóru a vydražil na Aukru tuto starou břitvu.
Bude to můj první pokus při holení břitvou a netuším, zda se zacházet s břitvou naučím a jak, takže jsem se snažil investovat úměrně této situaci.
Teď jen doufám, že břitva není zničená tak, že by nešla renovovat a že neprošla nějakými pokusy o ostření nebo leštění na kotouči.
Břitva z Aukra
Re: Břitva z Aukra
Zatim vypada slusne tak ji vycisti, nabrus, namydli a ohol. Nespechej a zlom vaz.
Ahoj,
Wester & Butz jsou dobrý břitvy, jednu jsem měl půjčenou na nabroušení a je to dobré holení. Kdyby jsi chtěl minimalizovat úsilí tak by stačila asi jen nabrousit (nevypadá zrezle), případně trochu dotáhnout nýt (pokud je volný). Jestli není zničená moc z fotek nevidím, chtělo by to nafotit víc detaily čepele.
Wester & Butz jsou dobrý břitvy, jednu jsem měl půjčenou na nabroušení a je to dobré holení. Kdyby jsi chtěl minimalizovat úsilí tak by stačila asi jen nabrousit (nevypadá zrezle), případně trochu dotáhnout nýt (pokud je volný). Jestli není zničená moc z fotek nevidím, chtělo by to nafotit víc detaily čepele.
Dle přiložených fotek nevypadá břitva zle. Sympatická holka, ale o stavu čepele a břitu samozřejmě fotky neřeknou nic.
Při broušení a pohledu na břit pod lupou se ukáže, ale věřím, že bude OK a majitel se může těšit na fajn holení. Přeji ať poznáš krásu holení břitvou a tu pohodu a relaxaci, kterou přináší. Vstupenku už máš
Při broušení a pohledu na břit pod lupou se ukáže, ale věřím, že bude OK a majitel se může těšit na fajn holení. Přeji ať poznáš krásu holení břitvou a tu pohodu a relaxaci, kterou přináší. Vstupenku už máš
STARÁ - DOBRÁ - SPOLEHLIVÁ - KVALITNÍ.
Na první pohled se zdá, že bude v pohodě. Zdání, ale někdy klame. Chce to větší detajl.
Blahopřeji
Na první pohled se zdá, že bude v pohodě. Zdání, ale někdy klame. Chce to větší detajl.
Blahopřeji
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
Zdá se, že břitva vypadá dobře, vyčistit, dezinfikovat, nabrousit a vyzkoušet na tváři, odvede ti dobrou práci.
Ahoj všem přítomným.Využiju tohoto vlákna, protože i já jsem vydržil tyto mé první břitvy na Aukru.Beru je jako břitvy startovací do té doby než si najdu tu svou vysněnou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ahoj flipper,
vítám Tě na zdejším foru a zároveň gratuluji k prvním Kráskám.
Přeji Ti mnoho úspěchů při hledání Tvé vysněné, ale už tyto dvě milé Dámy Ti přinesou po nabroušení, mnoho krásných zážitků při holení.
Zdravím, Petr.
vítám Tě na zdejším foru a zároveň gratuluji k prvním Kráskám.
Přeji Ti mnoho úspěchů při hledání Tvé vysněné, ale už tyto dvě milé Dámy Ti přinesou po nabroušení, mnoho krásných zážitků při holení.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak dnes mi dorazila kráska z Aukra.
Je to německá břitva značky Puma.
Doufám, že na ní mistr Petr vykouzlí pevné ostří a lesk čepele.
Je to německá břitva značky Puma.
Doufám, že na ní mistr Petr vykouzlí pevné ostří a lesk čepele.
Gratuluji ke Krásce.
velice rád Ti ji vrátím do Břitevnického života, jen se musíš obrnit trpělivostí...
velice rád Ti ji vrátím do Břitevnického života, jen se musíš obrnit trpělivostí...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.