Mikroskop
-
- Donátor
Re: Mikroskop
To bola len rečnícka otázka...
-
- admin
To byla jen řečnická odpověď do davu.
-
- mentor
Mikroskop mi pomáhá vidět ve které fázi se nacházím a proč nemám jít dál nebo naopak, že už musím jít dál.
Ta úspora dřiny z "marného broušení" to je to nejdůležitější.
Jen občas - oko vidí, hlava ví, ruce zvládají - ALE !!! furt to není ono....... a pak je to na nerva.
Ta úspora dřiny z "marného broušení" to je to nejdůležitější.
Jen občas - oko vidí, hlava ví, ruce zvládají - ALE !!! furt to není ono....... a pak je to na nerva.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Rád by som sa spýtal skúsenejších kolegov, ktorý používajú nejaký mikroskop, na súčasnú ponuku http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk ... _16856.htm. Mám záujem si nejaký zaobstarať a budem vďačný za každý postreh.
-
- mentor
Používám klasický mikroskop se třemi objektivy a práci bez něj už si nedovedu představit.
Tento však je jiné konstrukce než znám a tak ač mikroskop používám, nemohu posoudit jak bude dobrý pro Břitvy.
Jenom mohu posoudit program pro připojní k PC - ten je velmi dobrý a používám jej též.
Zdravím, Petr.
Tento však je jiné konstrukce než znám a tak ač mikroskop používám, nemohu posoudit jak bude dobrý pro Břitvy.
Jenom mohu posoudit program pro připojní k PC - ten je velmi dobrý a používám jej též.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
- admin
Máte někdo nainstalovaný driver a ovládací SW tohoto mikroskopu na Windows 7 64bit? Nedaří se mi jejich instalace a nevím v čem může být zakopaný pes.
-
Síce neviem, ale mne prestal driver fungovať tiež, tak používam toto a je výborný-
http://www.nchsoftware.com/capture/index.html
http://www.nchsoftware.com/capture/index.html
Nie je kameň ako kameň.
-
- admin
Vyzkouším díky.
Případně původní software rozchodím pod VirtualBoxem.
Případně původní software rozchodím pod VirtualBoxem.
-
- admin
Jakým způsobem řešíte přisvětlení?
Potřeboval bych tip na nějaké silné, klidně diodové světlo, které by se dalo připevnit k tělu mikroskopu.
Potřebuji zkrátka obě ruce volné.
Potřeboval bych tip na nějaké silné, klidně diodové světlo, které by se dalo připevnit k tělu mikroskopu.
Potřebuji zkrátka obě ruce volné.
-
Ja normálne zasvietim stolovú lampu, nasmerujem na mikroskop a natočím mikroskop ako treba a idem
Nie je kameň ako kameň.