Mýdlo Barbus
-
- mentor
Re: Mýdlo Barbus
Blahopreji a prijemnou holbu.
-
Milý kolego Wildhogu. Gratuluji k získání těch krásných vintage mýdel, který se jen tak nevidí, taky po nich už dlouho jdu, ale zatím nic. Takže mi zbývá jen hezky česky závidět neeeeeee Ze srdce ti přeju aby sis je užil a dobře se ti s nima mydlilo. Dobře že dorazily takhle kolem vánoc, co ty víš, třeba budeš mít pod klackem nějakou novou proprietku.
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
-
Nezáviď, hoď do SZ adresu,já ti jeden echt Barbus pošlu,ať víš jak to chutná.
JESUS SHAVES!
-
- mentor
A to je to krásné pánové,
srdce pravého Břitevníka se nezapře. Blahopřeji.
srdce pravého Břitevníka se nezapře. Blahopřeji.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
Holení s velmi starým Barbusem dopadlo dle očekávání,tj. dobře.Pěna jak šlehačka,jemná ,hustá,tuhá.Rozdíl proti současnému Barbusu- pravděpodobně absence jakýchkoliv hydratačních a parémových přísad,připomínající drsnou mýdlovou vůni dříve používaného mýdla s jelenem.To lze napravit,jak jsem sám vyzkoušel,přidáním trošky hydratačního krému a několika kapek panenského olivového oleje a 1/3 holícího krému Barbus v tubě a následným přetavením a promícháním v mikrovlnce.Výsledek,řekl bych více než uspokojivý.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JESUS SHAVES!
-
- admin
V hrnku s kytičkou jsou rohlíky v mlíku či co?
-
Ó nikoliv,to naši kocouři ani nežerou.V hrnku s kytičkou je né zcela homogení směs výše uvedených ingrediencí.Pravděpodobně jsem to málo provařil v mikrovlnce,ty tmavší kousky jsou kousky ne zcela rozvařeného starého Barbusu,( já vím že to vypadá jak vepřový v sádle ) ale holt nikdo není dokonalej.
JESUS SHAVES!
-
Zdravím všechny břitevníky v nověm roce.Dneska jsem provedl již páté oholení cca 40-ti letým Barbusem ,vše k plné spokojenosti.Na tvářích mi zatím nic špatného nevyrašilo ani nevyrostlo,takže bych to shrnul asi následovně: Barbus je kvalitní výrobek takřka nepodléhající vlivu času a pokud budete mít možnost koupit nějakou starou zásobu ( tak jako se to povedlo mě ) neváhejte a jděte do toho , získáte levný kvalitní matroš , vhodný i k lecjakému experimentování nebo jen dobrý pocit z tvrdé vůně mýdla ,kterou vonívali naši tátové a dědové.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JESUS SHAVES!
-
Vážení, dnes jsem se díky kolegovi WILDHOGOVI stal držitelem kelímku letitého BARBUCHY. Zatím jsem do něj strčil jen nos, ale i to stálo za to...Nový nevoní zpoloviny tak intensivně, jako ten letitý!...sakra chlapi, jak já se na něj těším...kolego díky
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
-
to Relka:
Jsem rád,že to vpořádku dorazilo,přeju pevnou ruku,ostrý břit a bohatou pěnu.
Břitvě zdar!
Jsem rád,že to vpořádku dorazilo,přeju pevnou ruku,ostrý břit a bohatou pěnu.
Břitvě zdar!
JESUS SHAVES!