Uzel z kančích chlupů

Ivánek

Uzel z kančích chlupů

Příspěvek od Ivánek »

Ahoj, kdo by jste se chtěli přidat k nákupu uzlu na štětku z kančích chlupů. Vypadá takto http://www.ebay.co.uk/itm/LIOJUNY-SHAVI ... 33839e1ada . Bude jich 6. Parametry průměr: 2.2cm, délka chlupů: 5.7cm, tloušťka lepidla :0.7cm. Dodací lhůta 15-25 pracovních dnů.
Cena za kus 60 Kč včetně dopravy z Číny. Zaplatím to vše přes PayPal. K tomu poštovné po ČR, případně osobní odběr u mě na mé chatrči. Mám s uzly od čínských soudruhů velmi dobré zkušenosti.
Pokud se přihlásí 5 břitevníků, objednám.

Další obrázek: http://i.ebayimg.com/t/LIOJUNY-SHAVING- ... ~60_14.JPG
Ivánek

Re: Uzel z kančích chlupů

Příspěvek od Ivánek »

Dostal jsem SZ, ale odpovídám pro všechny. Štětku z kančích chlupů jsem si vyrobil sám, když jsem stahoval kance. Jen tak, ze zvědavosti. Pěnu to dělalo, ale k profesionálnímu výrobku to mělo poněkud daleko. Takže jsem si řekl, proč to nezkusit za 60 Kč koupit a vyzkoušet. Tak, jako třeba člověk zkouší mýdla. Kdyby kančí uzly byly k ničemu, tak by se nevyráběly.
Co se týče ručky, je to téma do nabídky služeb.
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Zájemci:
1. keyboo
2.- 4. Grexx
Pokud by ještě někdo měl zájem, Grexx by se uskrovnil. Takže počkám do středy a ve středu navečer pošlu objednávku.
edit 13.7.2013
Naposledy upravil(a) Ivánek dne 13 črc 2013, 18:36, celkem upraveno 1 x.
Grexx

Příspěvek od Grexx »

Klidně bych si 2-3 vzal. :)
Přeložené materiály
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Tak uzavírám skupinový nákup uzlů z kančích štětin.
1 ks keyboo
2 kusy Grexx
2 kusy Ivánek
Teď posílám objednávku a jakmile přijdou dám vědět. Pak dáme ve známost zkušenosti a třeba bude další skupinový nákup.
Objednávka byla přijata a zaplacena via PayPal. Viz:
hromadnynakup.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

To jsem zvědav jaké to bude.

Dejte vědět po prvním testování, jak se kančí chlupy osvědčily, jaké jsou dojmy a doporučení ... ;)
V noci slyším i vousy růst
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Tak jsem dostal od čínského soudruha štětky. Dojem? Štětky jsou obarvené jenom z venku. Když jsem se ho zeptal proč, řekl mi, že jsou takové všechny. Takže nevím z čích je to chlupů, ale podle smradu při pálení jsou živočišného původu.
Dnes jsem Kančici použil při hojení. Dojem? Dobrý. Konce jsou sice ostřejší a tvrdší, možná je vezmu smirkem. Dobře nabírá pěnu z misky a na papuli dělá dobrou pěnu (Barbucha). Ale osobně jsem spokojen.
Cena uzlu je 369,68/6=61,61 Kč.
Keeboo chtěl 2 uzly
Grexx chtěl 3 uzly
Ivánek 1 uzel
Jestli Keeboo a Grexxi souhlasíte, tak mi pošlete adresu a já Vám je obratem pošlu. Cena 62 Kč (taky musím mít nějaký profit) + poštovné.
Už se těším, až budu točit ručku.
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Takže štětky:
Grex 2x
keeboo 1x
Slovi 1x
Ivánek 1x
jedna do rezervy
Pro Sloviho i ostatní. Nabízím ručku, materiál třešeň, švestka, dub. Povrchová úprava: leštěno, napuštěno Balistolem. Důvod: je to osvědčená úprava, nic jiného v provozu kvůli vodě nevydrží. Olej má každý, takže čas od času přestříknout, nechat zasáknout a přeleštit. Co se týče tvaru, můžete si ho nakreslit a poslat nebo tvar navrhnu a vy ho odsouhlasíte, případně změním.

Edit: Ručku neberte jako službu, ale jako pomoc v nouzi. Až ručky shlédne Radgost a uzná je, potom je budu nabízet ve službách. Zatím pouze výjimečně.
mons

Příspěvek od mons »

Pokud tomu dobře rozumím, je jedna ještě volná ?
Grexx

Příspěvek od Grexx »

mons píše:Pokud tomu dobře rozumím, je jedna ještě volná ?
Ano.
Přeložené materiály
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
Zamčeno

Zpět na „Skupinové nákupy“