Old Spice – Original Lather shaving cream.
Výrobce: pro Procter & Gamble , Manufactured Wonder Products v Indii.
Balení: tuba 70g.
Pěna se velice dobře našlehává, prakticky během minuty vytváří bohatou a krémovitou pěnu.
Klouzavost velice dobrá.
Pro pokožku přívětivá, bez zarudnutí nebo vysušování.
Vůně středně pronikavá, nevtíravá s citronovým podtónem.
Složení : Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glacol, Lauric Acid,
Myristic Acid, Glycerin, Boric Acid, Parfum, Hydroxipropyl Methylcellulose, Sodium Silicate,
Limonene, Disodium EDTA, Linalool, Isoeugenol, Coumarin, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone,
Citronellol, Benzyl Benzoate.
Kolik jedovatých věcí je zde obsaženo, to ať posoudí někdo, kdo se vyzná v těchhle názvech.
Old Spice - krém na holení
Re: Old Spice - krém na holení
No.. -http://www.codecheck.info/kosmetik_gesu ... _Cream.pro
je to to tam asi jednou či dvakrát červené.... -co ty na to kolego Wikingu?
No má to i např.toto.. -http://en.wikipedia.org/wiki/Boric_acid
je to to tam asi jednou či dvakrát červené.... -co ty na to kolego Wikingu?
No má to i např.toto.. -http://en.wikipedia.org/wiki/Boric_acid
MERKUR Solingen - 37 001
Jen doplním český odkaz k popisu látky Boric Acid - neboli kyselině borité.
citace:
Kyselina boritá byla agenturou ECHA zařazena na Seznam látek vzbuzujících zvlášť velké obavy, a to jako látka toxická pro reprodukci.
citace:
Kyselina boritá byla agenturou ECHA zařazena na Seznam látek vzbuzujících zvlášť velké obavy, a to jako látka toxická pro reprodukci.
Dobry den, panove.
Nebudu zde nic velkolepe hanit nebo davat kazani.
Kyselina borita a Disodium EDTA jsou konzervanty.. ty jsou v tomto kremu obsazeny.
Jak moc koncentrovane, to nevim, to vi jen ten vyrobce. Kazdopadne ja produkty s kyselinou boritou nemuzu pouzivat, nebot u me zpusobuji paleni pokozky, je to proste neprijemne... To ze je tahle latka i jinak nebezpecna je dalsi vec..
Disodium EDTA je o trosku "lepsi".. tedy neni az tak moc agresivni a nezpusobuje az takove reakce.
Rekl bych to tak: komu to nezpusobuje zadne paleni a svedeni v obliceji, zadne cervene flicky atd, ten at to pouziva, nebo alespon vyzkousi.
Komu to zpusobuje nejake paleni, svedeni, alergicke reakce atd.. nebo si je proste nejak nejisty.. ten at radeji pouziva nejakou prirodni kosmetiku, BIO- kosmetiku atd..
Tam tyhle latky rozhodne obsazeny nebudou.
Nebudu zde nic velkolepe hanit nebo davat kazani.
Kyselina borita a Disodium EDTA jsou konzervanty.. ty jsou v tomto kremu obsazeny.
Jak moc koncentrovane, to nevim, to vi jen ten vyrobce. Kazdopadne ja produkty s kyselinou boritou nemuzu pouzivat, nebot u me zpusobuji paleni pokozky, je to proste neprijemne... To ze je tahle latka i jinak nebezpecna je dalsi vec..
Disodium EDTA je o trosku "lepsi".. tedy neni az tak moc agresivni a nezpusobuje az takove reakce.
Rekl bych to tak: komu to nezpusobuje zadne paleni a svedeni v obliceji, zadne cervene flicky atd, ten at to pouziva, nebo alespon vyzkousi.
Komu to zpusobuje nejake paleni, svedeni, alergicke reakce atd.. nebo si je proste nejak nejisty.. ten at radeji pouziva nejakou prirodni kosmetiku, BIO- kosmetiku atd..
Tam tyhle latky rozhodne obsazeny nebudou.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Mám za sebou 6 dní v náročných podmínkách a můžu říct, že tenhle Old Spice
mě potěšil ve všech ohledech.
Pěna velice dobrá i ve studené vodě, protože jiná nebyla po ruce, nemluvě o změkčování vousů před holením
pouze studenou vodou.
Šest oholení den co den po sobě a ani náznak podráždění po kys. borité, no přes mírně promodralý obličej zimou
to sice nebylo dobře vidět, ale později bych to určitě poznal.
Jenom tak na okraj, tuhle každodenní oběť bych si i odpustil, ale znáte to, kolektiv a pár nezadaných dam,
člověk se chce líbit
mě potěšil ve všech ohledech.
Pěna velice dobrá i ve studené vodě, protože jiná nebyla po ruce, nemluvě o změkčování vousů před holením
pouze studenou vodou.
Šest oholení den co den po sobě a ani náznak podráždění po kys. borité, no přes mírně promodralý obličej zimou
to sice nebylo dobře vidět, ale později bych to určitě poznal.
Jenom tak na okraj, tuhle každodenní oběť bych si i odpustil, ale znáte to, kolektiv a pár nezadaných dam,
člověk se chce líbit
V noci slyším i vousy růst
jak se dozvídám, tak kyselina borité je látka toxická pro reprodukci. Fuj. Slibuji, že ode dneška budu Old Spice používat jen na obličej.
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Dobrý večer Vousáči,
jen je škoda, že české zastoupení Procter & Gamble neuvažuje o prodeji v CZ. Dnes jsem mluvil s obchoďákem pro Ústecký kraj.
Musel jsem si stěžovat a pak jsem s ním mluvil
Bylo mi řečeno, že vůbec neuvažují, že by sem ten krém na trh pustili. Holt nás musí zásobovat jinýma sajrajtama ( a to jsem ještě slušný).
Jedině jak se k tomu dostat tak koupit na netu nebo vycestovat za hranice. Takže nic se nemění prostě jako obvykle shánět za čárou
Jen nevím jestli jsem to tu viděl, ale dělají se tři vůně.
Originál Old Spice
Lemon
Musk (pižmo)
jsou dvě velikosti 30g a 70g
Jen jeden dotaz: ta tuba je plastová nebo hliníková. Z obrázku co jsem našel je to vidět jako plast a v dalších jako hliník tak jak je to tedy?
David
EDIT 27.9 2014
není to vůně Lemon, ale Lime. Jako limetka
Jen je škoda, že je tu pouze individuální dovoz. Kdyby ten holící krém či mýdlo šlo koupit v každé větší drogerii tak by to bylo lepší.
jen je škoda, že české zastoupení Procter & Gamble neuvažuje o prodeji v CZ. Dnes jsem mluvil s obchoďákem pro Ústecký kraj.
Musel jsem si stěžovat a pak jsem s ním mluvil
Bylo mi řečeno, že vůbec neuvažují, že by sem ten krém na trh pustili. Holt nás musí zásobovat jinýma sajrajtama ( a to jsem ještě slušný).
Jedině jak se k tomu dostat tak koupit na netu nebo vycestovat za hranice. Takže nic se nemění prostě jako obvykle shánět za čárou
Jen nevím jestli jsem to tu viděl, ale dělají se tři vůně.
Originál Old Spice
Lemon
Musk (pižmo)
jsou dvě velikosti 30g a 70g
Jen jeden dotaz: ta tuba je plastová nebo hliníková. Z obrázku co jsem našel je to vidět jako plast a v dalších jako hliník tak jak je to tedy?
David
EDIT 27.9 2014
není to vůně Lemon, ale Lime. Jako limetka
Jen je škoda, že je tu pouze individuální dovoz. Kdyby ten holící krém či mýdlo šlo koupit v každé větší drogerii tak by to bylo lepší.
Naposledy upravil(a) david_ul dne 28 zář 2014, 09:15, celkem upraveno 3 x.
David a jeho žiletky
Máš pravdu Davide Prokteři vyrábí tenhle krém ve 3 verzích , vůních jestli chceš
a to pouze ve svém závodě v Indii.
Dříve se určitě používaly hlinikové tuby, tak jako na všechno včetně zubních past,
dneska je to pouze plast.
Na Upravse je nabízejí, myslím že momentálně jsou opět k mání , tuby 70 g.
Jednou jsem se dotazoval, když byly vyprodané a bylo mi zděleno, že jsou jediní dovozci
do naší republiky.
Přičichl jsem ke všem třem vzorkům, ale osobně mám nejraději klasiku, teda Originál Old Spice...
a to pouze ve svém závodě v Indii.
Dříve se určitě používaly hlinikové tuby, tak jako na všechno včetně zubních past,
dneska je to pouze plast.
Na Upravse je nabízejí, myslím že momentálně jsou opět k mání , tuby 70 g.
Jednou jsem se dotazoval, když byly vyprodané a bylo mi zděleno, že jsou jediní dovozci
do naší republiky.
Přičichl jsem ke všem třem vzorkům, ale osobně mám nejraději klasiku, teda Originál Old Spice...
V noci slyším i vousy růst
já jsem objednával ten krém s vůní originál přímo z indie a max. spokojenost, voní parádně a funguje skvěle. teď jsem ho dostal jako dárek, výroba indie, vůně originál, zakoupeno v tom jediném eshopu u nás. jenže vůbec to nevoní jako old spice original, ale přípomíná to spíše modrou indulonu, ale jinak pěnu dělá stejně dobrou jako předchozí krém. jsem z toho trochu v rozpacích a nevím, kde se stala chyba. možnost, že by se jednalo o padělěk vzhledem k povaze zboží je minimální, spíš mně to přijde jako by v tom byl krém s vůní lime v tubě original, ale to nemůžu posoudit. takže asi objednám zase přímo z Indie a uvidím.
Přesně starý obal Old Spice Orig. voněl krasně stejně jako deodorant , teď co je nový obal ,jsou vlastnosti stejné ,ale krém má chemickou plastovou vůni , jsem velmi zklamán .