Co se sbřitvou nedělá
-
Co se sbřitvou nedělá
Jako názorný a odstrašující příklad toho, co se s břitvou nedělá doporučuji film "Zánik samoty Berghof", kde jeden z mladých záškodníků používá břitvu ke krájení slaniny místo jídelního nože
671 grains of diplomacy-.50 BMG
-
- mentor
Re: Co se sbřitvou nedělá
Jsou i strašnější způsoby jak Břitvu totálně zničit. Například když moderní lidé popadnou Břitvu na uřezání koberce s tvrdým podkladem. Barbarství nejvyšší. Vylámané ostří pak dokazuje, že ta Břitva "stejně stála za hov..".
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
A nebo její použití na zabíjačce místo zvonku na oholení prasete
-
- admin
Dnes už jen málo lidí ví k čemu se na zabijačce používá zvonek.
-
Dnes už také ani moc lidí neví, že se při zabijačce prase holí..
-
- mentor
Jako kluk jsem musel rozklepat kalafunu na drobounko, na "zvonkování" či "drhnutí" jinak řezník klel jak havajský pohan a byl veliký a hrozně se uměl mračit. Tak jsem bez odmlouvání loupal aji česnek aby se nezlobil.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
-
ke zvonění k obědu?Radgost píše:Dnes už jen málo lidí ví k čemu se na zabijačce používá zvonek.
-
Jo, tak nějakPepaSFI píše:ke zvonění k obědu?Radgost píše:Dnes už jen málo lidí ví k čemu se na zabijačce používá zvonek.
-
on teda řeznický zvonek většinou nezvoní ale já mám jeden který nějaký čas zvonil. Teda zvonil, vydával zvuky asi jako když plechový kýbl padá po schodech do sklepa. Já si totiž ten zvonek upravil přidáním srdíčka z matice M12 coby rekvizitu na Mikulášskou nadílku. V masce čerta jsem s tím dotvářel zvukovou kulisu k tomu roji pekelníků. A jinak ten zvonek prase neholí ale depiluje a doholení detailů zvládne náš řezník nožem a plynovým hořákem.