Dobry den,
potreboval bych nabrousit novou britvu od Revisor Solingen (http://www.revisor-solingen.de/). Vim, ze PetrS toho ma moc, tak hledam kohokoli jineho a schopneho, rad samozrejme zaplatim za praci. Dekuju za odpovedi, piste mi klidne na mail wector(zavináč)gmail(tečka)com.
Diky a s pozdravem<
Jiri
Hledam brouseni v Praze
Re: Hledam brouseni v Praze
Když budeš sledovat, kdy se bude konat pokec v Praze, tak si ji můžeš i nabrousit sám. Kameny tam určitě budou
a klidně ti rádi poradíme jak na to.
a klidně ti rádi poradíme jak na to.
Také bych nejraději dal svou novou břitvu nabrousit PetroviS, ale nějak se neozývá. Zkoumal jsem proto další možnosti a našel jsem tuto stránku: http://www.zamecnictvi-brundibar.cz/slu ... -nastroju/
Přiznám se, že ve mě nevzbuzuje úplně důvěru. Máte s jejich službami někdo zkušenosti?
Přiznám se, že ve mě nevzbuzuje úplně důvěru. Máte s jejich službami někdo zkušenosti?
Je pravda, že na stránkách mají napsáno
"Odborně brousíme též např. sekačkové nože, holící strojky, břitvy, mlýnky na maso a všechny další nástroje ..."
ale byl bych opatrný při takových prohlášeních.
Nejspíš bych to viděl na osobní jednání přímo s jejich brusičem a pak dal na první dojem z takového rozhovoru.
Slibem neublížíš jenom důsledky pak mohou být katastrofální.
"Odborně brousíme též např. sekačkové nože, holící strojky, břitvy, mlýnky na maso a všechny další nástroje ..."
ale byl bych opatrný při takových prohlášeních.
Nejspíš bych to viděl na osobní jednání přímo s jejich brusičem a pak dal na první dojem z takového rozhovoru.
Slibem neublížíš jenom důsledky pak mohou být katastrofální.
V noci slyším i vousy růst
Rozhodně bych neriskoval první pokus s novou Břitvou. Raději bych obětoval nějaký levnější kousek z vetešnictví a podle výsledku bych jednal dál. Nicméně pokud máš čas, tak se zastav "U Kozla" na setkání, podrobnosti v příslušném vlákně. Tam si budeš moct vyzkoušet kameny, případně si dohodnout nabroušení někým z nás.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Rozhodně bych to nedoporučil, protože břitvy vyžadují zcela jiné sestavy kamenů, které zmíněný brusič určitě mít nebude, protože se mu to nevyplatí.
Napsal jsem jim email, zda jsou schopni nabrousit břitvu.
Dnes jsem dostal odpověď.
Břitvy nebrousí.
Dnes jsem dostal odpověď.
Břitvy nebrousí.
Ahoj Břitevníci,
také bych se připojil s dotazem na broušení po Praze.
Břitva je krásná nová, dnes jsem ji poprvé vyzkoušel a tahá, ale neholí.
Poprosil bych o asistenci někoho zkušeného, aby rozsoudil, jestli jsem tupý já, nebo ona, a jak to dostat do správných mezí.
Pavel
také bych se připojil s dotazem na broušení po Praze.
Břitva je krásná nová, dnes jsem ji poprvé vyzkoušel a tahá, ale neholí.
Poprosil bych o asistenci někoho zkušeného, aby rozsoudil, jestli jsem tupý já, nebo ona, a jak to dostat do správných mezí.
Pavel
Koukni se sem: viewtopic.php?f=105&t=2040