Dobry den, Gentlemani!
Po domluve s Kolegou Radgostem k vam dnes prichazim s novinkou, ktera u nas jeste nemela obdoby, ale napr. v jinych, treba nemeckych forech o holeni je to zcela bezna vec.
Tahle novinka se jmenuje ““ PUTOVNI HOLICI BALICEK.““
Diky nasemu slovenskemu Kolegovi Valentin75 se mi dostalo do rukou nekolik velmi luxusnich mydel, a zduraznuji ze se jedna se skutecne o mydla ve vyssi az velmi vysoke cenove relaci. Par nejakych jinych mydel a kremu na holeni tady doma najdu i ja, a jsem schopen k tomu pridat i par ziletek na vyzkouseni a popr i nejake nemecke vody po holeni.
Cely tento projekt je zalozen proste jen an duvere a charakteru kazdeho z vas.
KAZDY SI PROSTE VEZME CO CHCE - TEDY NE CELE MYDLO ALE ZE VSEHO CO CHCE VYZKOUSET SI MUZE OSKRABAT HOBLINKY NA NEKOLIK OHOLENI A POKUD MUZE TAK DO BALICKU NECO PRIDA TO JE JEDNO CO -PROSTE NECO CO BY DALSIM BRITEVNIKUM MOHLO UDELAT RADOST.
Z HYGIENICKYCH DUVODU VAS VSECHNY PROSIM ABY JSTE SI Z TECH TVRDYCH MYDEL ODSKRABLI VZDY HOBLINKY PRILOZENOU SKRABKOU KTERA JE TAM JEN K TOMUTO UCELU A NESMRDLALI TAM PO NICH STETKOU!! DEKUJI.
Soucasti tohoto balicku bude nejen sesit,kde kazdy z vas muze napsat co si vzal a co tam vlozil., ale napr. skrabka na brambory, to je velmi precizni nastroj, ktery mi zapujcila moje zena Marta a, kterym se daji odkrojit velmi tenke hoblinky mydla a tyhle posleze rozslehat. Pokud nekdo muze pridat takove ty malinke uzaviratelne sacky (jak maji dealeri drog), a muze je postradat, byl bych mu velmi vdecny, kdyby se mi ozval. V nich se velmi dobre skladuji hoblinky mydel bez ztraty vune. Take kremy na holeni se v nich daji dobre skladovat.
Podminky pro prislani balicku: minimalne rocni clenstvi v nasem Britvaforu.
Konecne slovo a rozhodnuti zda ten ci onen zajemce balicek obdrzi mam ja.
Proto bych vas tedy pozadal, aby ti, kteri maji zajem, se prihlasili, a vytvorime ciselny seznam, podle ktereho se bude balicek posilat.
Vyhrazuji si pravo k uprave tohoto seznamu dle geografickych okolnosti, tedy ve smyslu aby balicek neputoval z Chebu do Breclavi ,odtam do Marianskych lazni a pak zase do Hodonina.
Zcela konkretne takovyto priklad;: Bude-li poradi prihlasenych kolegu takove, ze 3 po sobe jdouci budou z Prahy, pak jeden z Brna, a pak zase jeden z Prahy, tak priradim toho ctvrteho k tem prvnim trem prazskym a posleze budou na rade ti z Brna.
Takze v pripade nekolika zajemcu z vetsiho mesta to upravim tak aby balicek chvili pobyl v tom stejnem meste a popr si jej Kolegove mohli predat i osobne. Kazdy u koho se prave balicek bude nachazet bude mit za povinnost se osobne postarat o to aby zkontaktoval nasledujici osobu a domluvil se s ni na moznosti predani nebo poslani! Obcas bude nutne vyuzit sluzeb posty. Postovne hradi vzdy ten odesilajici.
Kdo tedy bude mit i balicek zajem, ten necht napise svoje jmeno a za nim i mesto odkud je, v pripade ze bydli na vesnici i nejake okresni mesto popr. nejake vetsi, kam treba dojizdi do prace.
Predpokladany zacatek kdy se cely projekt rozjede by mohl byt brezen/duben 2015.
Takze ted takzvane "" WIKINGOVO DESATERO PUTOVNIHO BALICKU "":
Omluvte prosim v tomto smyslu tento muj strohy ton, ale poradek musi bejt jinak by to nefungovalo!
1.) Kdo ma zajem, a je minimalne 1 rok clenem naseho fora, je na foru aktivni a "vseobecne znam" prosim necht napise svuj nick a mesto odkud je zde do tohoto vlakna nize. Dale mi posle soukromou zpravou pres Britvaforum svuj telefon a uplnou adresu. Pokud nekdo neni jeste 1 rok clenem naseho fora, a putovni balicek by chtel, muze se zeptat zda je mozne udelat vyjimku.
2.) Z tech produktu v balicku si berte tolik na vyzkouseni, aby se dostalo i na dalsi Kolegy. Chapu, ze kazdy produkt se nekdy skonci a nekdo bude vzdy ten posledni kdo to mel. To je logicke a zcela v poradku.
3.) Kazdy napise do prilozeneho sesitu co si vzal a pokud mohl a neco mel, tak i co tam vlozil.
DODATEK: Kdo nic nema, popr. nema nic zajimaveho, ten tam nic vkladat nemusi.
NENI TO PODMINKOU TAM NECO DAT!
Znam hodne kolegu kteri maji doma jen 1 mydlo. Takze zadny stres..
4.) Kazdy muze u sebe mit tento balicek maximalne 7 kalendarnich dnu ode dne obdrzeni, a kdyz jej dostane, napise do vlakna ze jej obdrzel.
5.)Behem techto 7 dnu se zkontaktuje s nasledujicim Kolegou v seznamu a pozada ho o adresu a sdeli mu den kdy mu to odesle. Obcas muze byt smysluplne nechat to poslat na pracoviste, myslete na to! Nemusite to vzdy posilat jen domu! Pokud z nejakeho duvodu (nemoc, dovolena atd) tento Kolega nebude moci balicek prijmout, bude preskocen a balicek bude poslan dasimu. Po nemoci/dovolene se ten preskoceny Kolega ozve a balicek bude poslan jemu.
6.) Kdo balicek odesle, doda do vlakna kod ke sledovani zasilky. Balicek se bude posilat JEN A VYHRADNE doporucene!!
7.) Zucastnit se muzou i nasi Kolegove ze Slovenska. V pripade ze mate zajem, napiste, a ja to uz nejak vymyslim jak to udelat. Pokud nekdo z vas z CR jezdi na Slovensko a nekdo ze SK do CR, ozvete se mi prosim!
8.) Tohle desatero muzu kdykoliv dle potreby zmenit ci upravit formou „Dodatku k desateru“
9.) Myslete na hlavni zasadu: „Co Britevnik, to Gentleman!“ a vzdy se tak k sobe chovejte.
Mejte pochopeni pro skutecnost, ze za 1 kalendarni mesic balicek navstivi tak asi jen 3 Kolegy.
Prihlasi-li se treba 30 Kolegu, je to zalezitost temer na cely kalendarni rok...
10.) Zkousejte, testujte, uzivejte si. Od toho tady ten balicek je. Preji vam vzdy luxusni oholeni
Wiking.
> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
Naposledy upravil(a) Wiking dne 30 led 2015, 05:36, celkem upraveno 2 x.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA
Seznam Kolegu kteri obdrzi balicek:
HonzaS + Kipe (jsou z jedne ulice ) - Brno
Radgost - Vsetinsko
Drvostep - Vsetinsko
Vlcak - Olomouc
Pedrosjan - Ceske Budejovice + Libor - Netolice
Mons - Praha
Pepson - Praha
Mushroom - Zlin
Vlkec - Rosice u Brna
Hans - Brno
...
-- seznam budu prubezne doplnovat a aktualizovat--
Na dotaz Kolegy Monse co bude v balicku:
To je tezke rict, stale se to bude doplnovat, ale ze zacatku NEJMENE tohle:
Mydla:
La Toja v keramickem obale (uz se nevyrabi)
Knize ve drevenem obale
Dr. Harris Marlborough ve drevenem obale
Castle Forbes Cedrovo-santalove
Kremy:
Speick ruzovy v tube
Phaemosan v tube
LOGONA mann BIO Ginkgo&Coffein v tube
Proraso "zelene" v male tube
Royal Shaving v male tube
VPH:
Nemecky Pitralon
Cerveny Tüff
Ziletky:
Derby..
-- a jeste nejake dalsi veci-- soupis neni uplny, vse je jeste ve fazi pripravy, nez balicek zacne putovat, DODAM DETAILNI FOTOGRAFII vseho co je uvnitr popr jeste jmenny seznam, OK??
HonzaS + Kipe (jsou z jedne ulice ) - Brno
Radgost - Vsetinsko
Drvostep - Vsetinsko
Vlcak - Olomouc
Pedrosjan - Ceske Budejovice + Libor - Netolice
Mons - Praha
Pepson - Praha
Mushroom - Zlin
Vlkec - Rosice u Brna
Hans - Brno
...
-- seznam budu prubezne doplnovat a aktualizovat--
Na dotaz Kolegy Monse co bude v balicku:
To je tezke rict, stale se to bude doplnovat, ale ze zacatku NEJMENE tohle:
Mydla:
La Toja v keramickem obale (uz se nevyrabi)
Knize ve drevenem obale
Dr. Harris Marlborough ve drevenem obale
Castle Forbes Cedrovo-santalove
Kremy:
Speick ruzovy v tube
Phaemosan v tube
LOGONA mann BIO Ginkgo&Coffein v tube
Proraso "zelene" v male tube
Royal Shaving v male tube
VPH:
Nemecky Pitralon
Cerveny Tüff
Ziletky:
Derby..
-- a jeste nejake dalsi veci-- soupis neni uplny, vse je jeste ve fazi pripravy, nez balicek zacne putovat, DODAM DETAILNI FOTOGRAFII vseho co je uvnitr popr jeste jmenny seznam, OK??
Naposledy upravil(a) Wiking dne 17 úno 2015, 18:09, celkem upraveno 10 x.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Já se hlásím.
Můžu věnovat pár balení žiletek DERBY.
Vsetínsko.
Můžu věnovat pár balení žiletek DERBY.
Vsetínsko.
Měl bych samozřejmě velký zájem i já,velice smysluplný projekt-dokonce jsem již teď ochoten dát do oběhu 2 CELÁ MÝDLA a to Golddachs a pak ještě Arco-to v té tyčince,prostě kdyby někdo je nezná mohl "okoštovat".. ,připomínám že jsou to samozřejmě ještě úplně nepoužitá mýdla!Obojí mám totiž dvakrát.. ,Jinak kdyby byl zájem i já stejně jako Radgost mohu přidat po jedné žiletce tyto značky-Astra-zelené,Croma-blades,Derby,klidně těch i více,Elios,Super -Max a Alando.EDIT:Pedrosjan-Č.Budějovice
MERKUR Solingen - 37 001
I já bych se připojil, mohu se zeptat o jaké mýdla se jedná ?
Do balíčku ještě přidám skoro celé mýdlo Calani Bay Rum.
Velmi zajímavý nápad, moc se mi líbí. Rád se do koloběhu zapojím.
Mohu přidat 2 balení japonských žiletek Feather, zbytek mýdla Embrace Soaps s bambuckým máslem a avokádovým olejem, které mám od kolegy Radgosta chtěl jsem jej vzít v květnu na sraz pro dalšího zájemce. Možná ještě něco vyberu, záleží co již v krabičce bude a co by ji vhodně doplnilo
Vlcak - Olomouc
Mohu přidat 2 balení japonských žiletek Feather, zbytek mýdla Embrace Soaps s bambuckým máslem a avokádovým olejem, které mám od kolegy Radgosta chtěl jsem jej vzít v květnu na sraz pro dalšího zájemce. Možná ještě něco vyberu, záleží co již v krabičce bude a co by ji vhodně doplnilo
Vlcak - Olomouc
Dealeráky bych asi mohl sehnat. Kolik?
Jinak bych se taky přidal.
Jinak bych se taky přidal.
Zrovna o tu žiletku Feather bych měl zájem.. ,jelikož všude zde na foru čtu jak je kvalitní.To mýdlo by rovněž nebylo marné...Vlcak píše:Velmi zajímavý nápad, moc se mi líbí. Rád se do koloběhu zapojím.
Vlcak - Olomouc
MERKUR Solingen - 37 001
Těch mýdel tam bude tolik, že jestli má být balíček u každého člena maximálně týden, budu se holit třikrát denně.