Mimopražská setkání

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
Libor

Mimopražská setkání

Příspěvek od Libor »

Milý kolegové,
moc rád bych poznal osobně Vás, díky kterým jsem objevil tak krásný nástroj, jako je břitva a celý rituál holení. Bohužel bych se těžko dostával takhle narychlo do Prahy či Brna, bylo by to asi moc složité. Proto už nějakých pár dní přemýšlím: Když nemůže Mohamed k hoře, nemohla by hora přijet k Mohamedovi? (nespojovat se současnou společenskou situací)
Bohužel jak Vás zatím neznám, nevím, z jakých koutů republiky je vaše pevné jádro. Napadlo mě tedy, zda by šlo uspořádat např. odpolední setkání v jihočeské metropoli Českých Budějovicích. Určitě by asi nejeli kolegové z druhého konce republiky, ale od Plzně, z Vysočiny nebo i pražští kolegové by to neměli tak daleko. Přinejhorším si sedneme my jihočeši, kterých tu pár je.
Proto mě zajímá, jak to s těmi setkáními bývá, že bych stanovil termín a zamluvil místa v některé pěkné hospůdce a pak dal případně vědět, kdy kde a jak mě poznáte :-D. Předpokládám, že by vzhledem k pracovním povinnostem byl vhodný víkend.
Nejde mi ani tak o novinky v broušení a údržbě, to přenechám zkušeným, ale rád se podívám. Spíš o poznání kolegů, popovídání a když se přiučím nějakých fíglů a poznám nové věci, bude to pro mě příjemný bonus.
Díky a ať to holí :-)
Libor
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
vladacr

Re: Mimopražská setkání

Příspěvek od vladacr »

Já jsem pro, v Budějcích žádný problém. Den v týdnu je mi prakticky jedno, pokud to bude po šesté hodině večerní.
keyboo

Příspěvek od keyboo »

Ahoj Libore a ostatní,
jsem rád za tuto aktivitu a rád se dostavím. Jistě by byl víkend lepší, ale všechno se dá vymyslet.

Honza
Libor

Příspěvek od Libor »

Ahoj,
přišlo mi jako docela dobrá varianta spojit naše setkání s putovním balíčkem fóra. Někdy v půlce dubna by mohl dorazit ke kolegovi Pedrosjanovi a jelikož mně stačí si z balíčku vzít pár vzorků mýdel a dát tam vzorky kolínských, tak by to šlo spojit. Bližší termín po domluvě s kolegou P. upřesníme. Zároveň přijímám návrhy na podnik či místo, kde to uskutečnit, krom KMP připadá v úvahu určitě nějaká zahrádka, snad už bude teplo.
L.
keyboo

Příspěvek od keyboo »

To by bylo fajn :) Výběr místa nechám na domácích.
vladacr

Příspěvek od vladacr »

Základní otázka, kuřácké prostředí nebo nekuřácké? Já su nekuřák.
Libor

Příspěvek od Libor »

Já od narození nekuřák :-D, takže nekuřácký podnik. Přinejhorším kuřácký, který není zahulený a dobře odvětrávaný. Jinak průběžně hlaste účast, ať se přizpůsobí počet míst.
keyboo

Příspěvek od keyboo »

Taky nekuřák :) účast snad klapne :)
Libor

Příspěvek od Libor »

Jasně, navrhuji Klub malých pivovarů, mají dobrý výběr piv, nevybavuju si, že by se tam kouřilo, ale je to až večerní záležitost. Uvidíme, kdy se balíček dostane k Pedrosjanovi, ten usoudí, jestli si ho nechá týden doma a pak si ho předáme v hospodě a ostatní si naškrábou, nebo jestli to vše vyřešíme hromadně za jeden den.
Libor

Příspěvek od Libor »

Prosím adminy o přejmenování vlákna na "Setkání v ČB". Jelikož se zde řeší pouze naše "krajská vesnice Lhota pod Kletí", tak název může mírně zavádět.
Děkuji a po přejmenování můžeš tento příspěvek smazat.
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“