Ahoj, jsem tu novy a stale se povazuji za zacatecnika v kvalitnim holeni. Stava se konickem, doufam ze na cely zivot. Rad bych se pochlubil novou britvou z rakouske produkce. Snad potesi oko, stejne jako umi potesit i tvar. A diky vsem co prispivaji, da se tu hodne naucit a hlavne ma clovek srovnani.
Krasny den a pekne holeni, chlapi!
www.koraat-knives.at
Nove poteseni od rakouskeho mistra (Ulrik Bayer)
-
Nove poteseni od rakouskeho mistra (Ulrik Bayer)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Nove poteseni od rakouskeho mistra (Ulrik Bayer)
Moc hezký kousek, ta dřevená střenka je opravdu povedená!
Přeju mnoho společných let a příjemných chvil
Přeju mnoho společných let a příjemných chvil
Pekne..
Britvy od Koraata jsou velmi zajimave zpracovane, tvarove se naprosto vymykaji beznym a znamym znackam.
Tn clovek ma velmi indiviualni pristup k te vyrobe.
Jeho produkty jsou pro fajnsmekry kteri maji radi neco jineho nez tu klasiku.
Britvy od Koraata jsou velmi zajimave zpracovane, tvarove se naprosto vymykaji beznym a znamym znackam.
Tn clovek ma velmi indiviualni pristup k te vyrobe.
Jeho produkty jsou pro fajnsmekry kteri maji radi neco jineho nez tu klasiku.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zůstal jsem na počítačem s otevřenou pusou. Pánové, rodí se nám nový Mistr
Opravdu pěkné břitvy. Občas to na můj vkus trochu přehání se zdobením (hřbetu, krčku), mám raději jednodušší vzhled. Možnosti konfigurace vlastní břitvy jsou parádní.
Zdarvim Radime i ostatni kolegove
na pohled me velmi zaujala a musim se priznat, ze cekam na prvni recenzi z oholeni a celkoveho hodnoceni teto krasavice.
Mam i dalsi dotazy na tento kousek, vice vsak v SZ
Preji vsem hladky den
na pohled me velmi zaujala a musim se priznat, ze cekam na prvni recenzi z oholeni a celkoveho hodnoceni teto krasavice.
Mam i dalsi dotazy na tento kousek, vice vsak v SZ
Preji vsem hladky den
Není zbytku bez přebytku...
Dovolim si pridat nekolik lahudek od pana Bayera.
Jeste podotknu, ze jeho obchodni nazev je Koraat Knives proto tam ma to logo KK.
Aby to nekoho nematlo.
Taky se mi libi, ze se narodil v roce 1988 a ve svych 21 letech (!!) zacal jako soukromnik vyrabet britvy..
Je to pekne, ze i takovy mladik se dokaze poprat s tak klasickym tematem jako je Britva a vyrobit skutecne obdivuhodne kousky.
Jak pise Vlcak, nektere jeho kousky jsou obcas skutecne prezdobene, ale asi se najdou britevnici kterym se to libi, to je logicke.
Klobouk dolu pred jeho umem.
Nejak mi nefunguje pridani fotografii.-
Nevadi. Pridavam odkaz na nejake fotky primo z jeho stranky:
http://www.koraat-knives.at/seite35.html
Jeste podotknu, ze jeho obchodni nazev je Koraat Knives proto tam ma to logo KK.
Aby to nekoho nematlo.
Taky se mi libi, ze se narodil v roce 1988 a ve svych 21 letech (!!) zacal jako soukromnik vyrabet britvy..
Je to pekne, ze i takovy mladik se dokaze poprat s tak klasickym tematem jako je Britva a vyrobit skutecne obdivuhodne kousky.
Jak pise Vlcak, nektere jeho kousky jsou obcas skutecne prezdobene, ale asi se najdou britevnici kterym se to libi, to je logicke.
Klobouk dolu pred jeho umem.
Nejak mi nefunguje pridani fotografii.-
Nevadi. Pridavam odkaz na nejake fotky primo z jeho stranky:
http://www.koraat-knives.at/seite35.html
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Tady jsem nasel jeste nejake fotky, az muzete pokochat svoje oci.. je to nadhera..
...ja si myslim, ze tenhle rakousky vyrobce je opravdovy mistr sveho remesla.. tolik citu a lasky kolik on do svych umeleckych del vklada, to se hned tak nevidi.
Zna nekdo lepsiho vyrobce Britev? Ja ne..
http://www.koraat-knives.at/seite15.html
To jsou vsechno Britvy ktere vyrobil na zakazku
Tady je takovy "konfigurator" kterym se da vytvorit 2 biliony (!!) Britev a kazda bude jina.. > http://www.koraat-knives.at/onlinekonf/ ... /Index.php
(je to jaksi vic anglicky nez nemecky, hmm)
Nejlevnejsi modely zacinaji na 138€ pokud se nemylim..
Tak me napada: co tam tak za nim zajet nekdy na exkurzi Velmu slusne a zdvorile bych to s nim domluvil
Ta jeho dilna se nachazi jen asi 100 KM od jihomoravsko-rakouske hranice.. to jde, furt lepsi nez jet do Solingenu, ne?
...ja si myslim, ze tenhle rakousky vyrobce je opravdovy mistr sveho remesla.. tolik citu a lasky kolik on do svych umeleckych del vklada, to se hned tak nevidi.
Zna nekdo lepsiho vyrobce Britev? Ja ne..
http://www.koraat-knives.at/seite15.html
To jsou vsechno Britvy ktere vyrobil na zakazku
Tady je takovy "konfigurator" kterym se da vytvorit 2 biliony (!!) Britev a kazda bude jina.. > http://www.koraat-knives.at/onlinekonf/ ... /Index.php
(je to jaksi vic anglicky nez nemecky, hmm)
Nejlevnejsi modely zacinaji na 138€ pokud se nemylim..
Tak me napada: co tam tak za nim zajet nekdy na exkurzi Velmu slusne a zdvorile bych to s nim domluvil
Ta jeho dilna se nachazi jen asi 100 KM od jihomoravsko-rakouske hranice.. to jde, furt lepsi nez jet do Solingenu, ne?
Krásné tvary, materiály. Jen u těch hřbetů bych měl u některých obavu z poškození řemene. Osobně také nejsem příznivcem ostré hrany na konci ostří. Ale fotografie může klamat, chtělo by to mít jí v ruce. Krásné nejen Břitvy, i doplňky jako třeba miska na mýdlo, štětky, díly...a možnost variant materiálů a tvarů v nabídce...díky za odkaz a pokud by se plánovala návštěva..přidal bych se
Naposledy upravil(a) relka dne 27 úno 2016, 07:33, celkem upraveno 1 x.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Rád bych se k případné návštěvě přidal. Fascinuje mně šikovnost některých lidí a u tohohle mistra je to od počátku, co jsem narazil na jeho web.