Setkani v Brne 27.2.2015
Dobry podvecer, Gentlemani.
Pristi tyden s nejvetsi pravdepodobnosti dojedu do Brna.
(Leda ze by se neco stalo v praci nebo nebo kdyby nejak tezce onemocnely deti, tak bych to musel zrusit, to prosim tedy o pochopeni.)
Tam bych slavnostne predal ten putovni balicek a pri te prilezitosti bych usporadal i nejake male setkani.
Ten balicek vezmu ssebou na to setkani, takze vsichni pritomni budou moci si vse osahat a ocichat a vzit si i nejake vzorky atd.
V Brne budu od pondeli 23.2. do soboty 29.2. takze kdyby nekdo snad nemohl v ten patek, muzu se s nim sejit i v tydnu.
KDY: V patek 27.2.2015 od 17:00 do ??
KDE: "U Alberta", Pellicova 10, Brno
https://www.facebook.com/ualbertabrno
Jediny problem vidim v tom, ze je nutne udelat rezervaci na urcity pocet osob. Vzhledem k vysoke kvalite podavaneho piva (asi nejlepsi pivo v Brne), lidovym cenam a k extremne malemu poctu stolu je rezervace v tomto vyhlasenem podniku bezpodminecne nutna!!!
Poprosil bych tedy vsechny kteri chteji dojit, aby zde pisemne zavazne sdelili ze dojdou, nejpozdeji den predem musim majiteli upresnit pocet osob. Zatim rezervuji stul pro 8 osob a kdyz nas bude mene, den predem to upresnim.
Dekuji.
Setkani - BRNO - unor 2015
Setkani - BRNO - unor 2015
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: Setkani - BRNO - unor 2015
Hlásím účast Wikingu, bude fajn znovu se potkat s dalšími břitevníky.
Já za to nemůžu, když já většinou víc projím než propiju. A jestli si vzpomínám z posledně, tak tady je to hladové...
Ale jinak se mnou počítej.
Ale jinak se mnou počítej.
Tak jen pro informaci: Vcera jsme dorazili do Brna..
Takze v patek u Alberta.. tak zatim.. L.
Takze v patek u Alberta.. tak zatim.. L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zdravim, z nepochopitelnych duvodu jsem objevil vlakna o setkani britevniku az dnes
Pokusim si zaridit abych se zucastnil. Brno mam velice rad a osobne poznat zkusene britevniky by mi bylo nevyslovnou cti.
Ale protoze jsem z Hradce Kralove resim zda si zaridit v Brne spani (po peti pivech uz je zapotrebi ) nebo jestli pojedu nocnim vlakem zpet.
Behem zitrka doplnim zda-li prijedu ci nikoliv.
S pozdravem Petr
Pokusim si zaridit abych se zucastnil. Brno mam velice rad a osobne poznat zkusene britevniky by mi bylo nevyslovnou cti.
Ale protoze jsem z Hradce Kralove resim zda si zaridit v Brne spani (po peti pivech uz je zapotrebi ) nebo jestli pojedu nocnim vlakem zpet.
Behem zitrka doplnim zda-li prijedu ci nikoliv.
S pozdravem Petr
Není zbytku bez přebytku...
Zdravim, opet
popohnal jsem zarizovani a na 100% potvrzuji ucast U Alberta. Spani i vlak jsem zajistil skoro dokonale
Kolem pate, seste hodiny se tam objevim s knirem a dlouhym zacuchanym vlasem. Prosim neostychejte se mavat
Do te doby se loucim a preji hladky nejen pocit po holeni, ale i den
Petr
popohnal jsem zarizovani a na 100% potvrzuji ucast U Alberta. Spani i vlak jsem zajistil skoro dokonale
Kolem pate, seste hodiny se tam objevim s knirem a dlouhym zacuchanym vlasem. Prosim neostychejte se mavat
Do te doby se loucim a preji hladky nejen pocit po holeni, ale i den
Petr
Není zbytku bez přebytku...
zkusim se urvat z prace, ale neslibuju nic. jake je poznavaci znameni nebo jmeno rezervace?