Prostě si holím jiné partie než obličej a proto k velké části příspěvků nemůžu nic říct...Na druhou stranu nevím jak velké procento zde registrovaných pánů bude mít co říct k tomuto ale zkusím to, i kdyby to mělo sloužit jen pro informaci - pohled od tvora 46, XX.
Prvně byly břitvou křtěné nohy, někdě na jiném vlákně se rozvinula debata. S holeněmi není problém, technika je stejná jako pro holení na obličeji - jemným chloupkům stačí rovnou proti růstu, pánům, kteří se rozhodli závodně plavat a mají porost hustší, prvně po směru a pak proti směru růstu (asi žádná novinka) Trochu potíž nastane s lýtky - tam si člověk jednak nevidí, a aby se tam dostal, ruce musí dát do jakési pozice pro holení "nepřirozené"....lze docela dobře vyřešit tak, že nohu ohneme v koleni, nárt zahákneme (opřeme) o okraj vany či židli a otočíme se tak, abychom viděli na chodidlo, potažmo na lýtko a holíme. Jsme-li praváci, pravá noha jde dobře (jsme-li leváci jde dobře oholit noha levá), chceme-li si oholit tu druhou nohu, prostě se musíme více zkroutit Osobně, ač pravoruká, nedělá mi problém zacházet s břitvou i levou rukou - což se ukáže jako výhoda dále.
Věc druhá - podpaží. Citlivá pokožka, směr růstu nevypočitatelný, v případě zranění je téměř zaručeno opakované pálení od antiperspirantů i od potu. Zde zjistíte, jak šikovné máte OBĚ ruce Zrcadlo nutné (ale to i u holení obličeje). Takže: klasicky namydlit je fajn, pěny nemusí být zase tolik, aby bylo vidět kudy a jak táhnout. Prvně namydlit jedno, oholit, pak teprve namydlit druhé a oholit. Jinak se rozmatlá pěna. Každému vyhovuje něco jiného, proto empiricky do zkoušek držení a tahů, obvykle to, co přijde jako první, je správné. Já začínám tah shora, břitvu držíce tak, že hřbet ruky směřuje k zrcadlu. Další tah je zespoda, ostří břitvy se vlastně jen pootočí o 180 stupňů, hřbet ruky stále směřuje k zrcadlu. Je dobré volnou rukou napnout či povytáhnout kůži - dle potřeby. Říkám sice "tah", ale nebude nejspíš jediný a plynulý - podpaží má určité zakřivení a chloupky si rostou jak uznají za vhodné další tahy jsou do stran, směrem od sebe a k sobě, tam stačí jen břitvu protočit v prstech do požadovaného směru. Není-li stále pokožka hladká, což obvykle není hlavně ve spodní části jak je jamka, povytáhneme kůži přes "hranu" deltového svalu (můj drahý by mě za tuto terminologii hnal...) a krátkými tahy doholíme. V této fázi extrémně opatrně, neboť celou přední hranu v podstatě "opíráte" o jamku - při použití větší síly se říznete. (Pořezala jsem se takhle na obou stranách.)
A to je vše, přátelé, už jen spláchnete ulepený pocit z mýdla, vodu po holení...nevím, asi se nedává a ponechat aspon pár desítek minut bez další kosmetiky (deodorantů).
Kdo to dočetl až sem, má můj obdiv
Holení intimních partií možná časem.
holení neobvyklých míst
holení neobvyklých míst
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
Re: holení neobvyklých míst
Žádné časem, drahá, achtung minenfeld, verboten!
Tajemný svět našich protějšků. Jen málokterý muž ví kolik úsilí stojí ženu aby byla krásná a přitom nebylo na ní znát jak to může být složité a náročné. Skláním se v obdivu ke zručnosti a hlavně odvaze. Oč snazší je oholit si pouze tváře a vše mít "pod kontrolou".
PS
Zakázaná území byla vždy ve středu zájmu
PS
Zakázaná území byla vždy ve středu zájmu
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Dobrý večer dámo i pánové.
Kdyby se Žena líčila a zkrášňovala toliko pro jednoho muže - nikdy by ji to netrvalo tak dlouho.
Pohodu + Jazz přeji
PS: Tehdá i onehdá čili dávno tomu se na zakázku vyráběly i dámské Břitvy. Je jich poskromnu. Spatřil jsem jich jen několik. Jsou na délku kratší + velikostí do 5/8. Čistě z praktických požadavků. Obě pohlaví byla holena druhou osobou. Jako u domácího kadeřníka, v nemocnici, nebo u holiče.
Kdyby se Žena líčila a zkrášňovala toliko pro jednoho muže - nikdy by ji to netrvalo tak dlouho.
Pohodu + Jazz přeji
PS: Tehdá i onehdá čili dávno tomu se na zakázku vyráběly i dámské Břitvy. Je jich poskromnu. Spatřil jsem jich jen několik. Jsou na délku kratší + velikostí do 5/8. Čistě z praktických požadavků. Obě pohlaví byla holena druhou osobou. Jako u domácího kadeřníka, v nemocnici, nebo u holiče.
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
Ohledně intimních partií - diametrálně se liší 46,XX a 46,XY když už bych na toto dělala studii a optimalizovala postupy, tak rozhodně z obou pohledů. Přesto, i kdybych toto vyzkoumala, nejsem dostatečně oprská, abych toto publikovala A nakonec, kdo bude mít zájem, vypracuje a optimalizuje si postup sám
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
Upřímně, občas břitvou také prořídnu porost v podpaží, tedy ne dohladka ale aby tam nebyla buš. Jelikož nejsme opice abychom táhli na sto honů, je občas potřeba zkrátit ochlupení na rozumnou délku poněvadž ochlupení výborně nasává produkt organismu-pot bez pachu a stává se vhodným médiem pro bakterie které rozkládají bílkoviny z apokrinních žláz (enkrinní produkují převážně vodu) a tyto rozkladné produkty se vyznačují nepříjemným pachem. Proto omezením ochlupení zmenšíme povrch na kterém mohou bakterie metabolizovat a tím omezíme bez nutnosti chemie i nepříjemný tělesný zápach kterýžto si my-gentlemani nemůžeme dovolit.
Tedy k technice: Není to nic složitého, není ani dobré holit dohladka protože při odrůstání by se vyskytovaly nepříjemné pocity. Břitvu taháme zhruba 3 milimetry nad povrchem kůže, chloupky nejsou namydlené. Ostrou břitvu tedy taháme jako hřeben a "sčesáváme" přebytečný "materiál" dokud nezbude udržovaný "trávníček". Při tomto postupu v podstatě není možné se říznout a naše protějšky jistě ocení vedlejší efekty o kterých jsem se zmiňoval výše.
Tedy k technice: Není to nic složitého, není ani dobré holit dohladka protože při odrůstání by se vyskytovaly nepříjemné pocity. Břitvu taháme zhruba 3 milimetry nad povrchem kůže, chloupky nejsou namydlené. Ostrou břitvu tedy taháme jako hřeben a "sčesáváme" přebytečný "materiál" dokud nezbude udržovaný "trávníček". Při tomto postupu v podstatě není možné se říznout a naše protějšky jistě ocení vedlejší efekty o kterých jsem se zmiňoval výše.
Dovolím si zaprotestovat, znám jeden typ lidí, kteří se dokážou říznout za každých okolností.
Od letošního roku jsem se rozhodl si holit podpaží, dlouho jsem se tomu vyhýbal a smál se tomu, jenže pak jsem podstoupil řadu vyšetření včetně USG v oblasti podpaží a rozhodl jsem si ho oholit (aby to nepřekáželo)- žádný problém ani řezanec na to jak jsem šikovnej, no a tak nějak mi to zůstalo. Skoro vždycky když se holim tak se oholim i v podpaží. Jestli je to výhoda či nevýhoda - nevím já to nijak neprožívám a spíš se soustřeďuji na svoje tváře. Dcera machruje že má nejmodernějšího tatínka na škole
V oblasti intimních partií mám taky zkušenosti a opět žádný problém, ale o tom až jindy.
V oblasti intimních partií mám taky zkušenosti a opět žádný problém, ale o tom až jindy.
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Souhlas, "Tam dole" je to břitvou jednodušší než bagrem
Mno jo, mladší muži s pevnou, napnutou kůží.. To se to holí.. My starší kusy s prověšenou, zvrásněnou kůží si musíme dávat pozor, co a kde holíme.. Tedy mluvím zejména za sebe, že jo. Za chvíli začnu používat trik "palec v hubě" - pro napnutí kůže na skráních